Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

TB/LNNK nesaprot, kāpēc Latvijā nekrīt cenas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kis kis kauns
k
Cenas nekrīt tāpēc, ka muļķis dabū pērienu baznīcā, bet gudrais tiek sveikā cauri pat krogā!
drupi
d
Kas mums visus šos gadus vadīja VID? sončiki vaškēviči. Par ko lai brīnamies. Ja ēnu ekonomika esot 40 %?
vica
v
Sveiki, godātie TB! Ko jūs te brīnaties, ka nekrīt pie mums cenas. Paši jau vien esat tie krutie veikalu izpircēji. Un to visu itin labi izdarat trūcīgo vietā. Un vēl tos "apbižotos uzņēmjus" arī nedrīkst piemirst. Viņi ar krutiem limuzīniem aizņem stāvvietās lielākos laukumus. Knapi paliek vieta kādam velosipēdam. Nabagiem jau klāt pieved putraimus, lai nesiekalojas, redzēdami Jūsu vareno pirktspēju. TAS IR IZSKAIDROJUMS!
matrix
m
Vēl jau ir Rimševiča garadarbs - kroplais, administratīvi noteiktais lata kurss!
Vic
V
Tapēc, ka inflācijai-deflācijai ir tāda īpašība. Cenas tikai aug strauji, bet krīt ļoti lēni. Nedrīkstēja pieļaut inflāciju, jo nav mums dabas resursu, kurus izpārdodot var kompensēt cenu celšanos. Toties valdība svinīgi paziņoja inflācijas sakarā: "Labākais, ko var darīt - neko nedarīt! " Un tagad sekas būs ļoti, ļoti ilgi.
dzeris
d
Kārtējais populistiskais gājiens no TB. Paši piedalijās tāda tipa ekonomikas veidošanā, kur visu nosaka korupcija, politiskais jumts, tuvums varas partijām, administratīvais resurs, kur tiek iznīcināta konkurence, un paši "brīnās". Kārtējā liekulība, un ne jau Konkurences padome viena pati var šo sistēmu izmainīt.
Blabla
B
Es savukārt nesaprotu kādu citu lietu - ja valstī ir tik daudz bezdarbnieku, kā tas var būt, ka pie lielveikaliem nav kur mašīnu novietot. Tātad cilvēkiem ir nauda un pirktspēja, un tāpēc jau tās cenas nekrīt. Ir pieprasījums, ir piedāvājums.
miks
m
es gan nezin kāpēc saprotu, pie mums ir lielas monopola iestādes, kas diktē cenas , tirgū ir savstarpējā vienošanās, nav konkurences, ja nu pavisam nepērk to pārtikas preci, tad taisa akcijas, pieliek pie cenas % un it kā akcijas laikā ar tik pat % taisa atlaidi, nu par degvielas cenām laikam nav jāskaidro kas un kā tur trīs lielie spēlmaņi visu nosaka
zoss
z
Lunahodi jau 20 gadus "nesaprot" kur, kas kā, kāpēc! LOHL
Lauķis
L
Man patīk lielīties ka varu pārmaksāt. Esmu viensētnieks latvietis. Man patīk būt vienam>
Vienotības triumfs
V
Tāpēc, ka tagad iestājies Vienotības triumfs nabagu laupīšanā, kurā aktīvu dalību ņem arī TB!
bōze Leute
b
cik es saprotu Griinblata k-gs , Latvijaa degvielu cenas ir atkariigas no paardošanas apgroziitaa daudzuma un vel kontrabandas piepluuduma , kaa arii no naftas vada nozagtaas piepludinaašana tirgum , vai tad O. Griigs nebija gadiijumaa no juusu partuijas , deputaats kurš zaga degvielu no naftas vada savaa lauku seetaa ieriikojot tajaa nelikumiigu( zagšanai) urbumu , un zaga degvielu uz nebeedu , kaadeeļ tad nebriiniijaaties uz degvielas cenaam ????... tagad peekšņi taads izbriins , pamodaaties pirms veeleešanaaam , veel vakjag paspeet izkauties ar krieviem , kaa Ukrainaa , tad vecenes atkal balsos mī***mas...
Grieta
G
ja godīgi - es arī nesaprotu. tā arī var rakstīt "Grieta nesaprot, kāpēc Latvijā nekrīt cenas!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas