Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

TB/LNNK nobalso par dalību apvienībā ar "Visu Latvijai"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi hi hi
h
TO VĒL NEVAR ZINĀT VAI EBREJI BEREZOVSKI KĀDREIZ ATZĪS PAR SAVAS TAUTAS CILVĒKU... IZRAĒLA NAV jŪDEJA, BET BŪS
hi hi hi
h
kuru te vajag glābt? varbūt mūs no viņiem baķkām lakučiem... IZTIKSIM BEZ GLĀBŠANAS, KĀ REDZAT. JŪS TĀPAT GODĪGAM DARBAM NEDERAT. TIKAI TRACIS.
hi hi hi
h
latviešu saimniekus jau nu gan vairumu izsūtīja un šitie lopiņi zog un laupa no 1940.g., ko arī redzam. bet laiks ir pagājis, palikušajiem neizsūtītajiem LATVIEŠU saimniekiem tagad ir trešā paudze, viņu ir trīs reiz vairāk, varbūt sanāk... Idiotu maukuru zagļu sekatantu un totalitāristu laiki aiziet VISĀ PASAULĒ, paaudze šurp vai turp...KĀ DIEVS LIKS.
replika
r
"Ar Jēkabsonu, kā starpnieku, un Berezovska naudu par latvisku Latviju, urā!" dzeris kļuvis par antisemītu, cik var noprast ... Nu bet tas jau laikam kā izdevīgāk.
Aivars Ozoliņš
A
Jo sīkākas partijas, jo garāki nosaukumi. Nu mums ir Visu Latvijai/Tēvzemei un Brīvībai/Latvijas Nacionālās neatkarības kustība. Še jums, PCTVL !
Lelle
L
Zīle ir žīds. Godmens jau 2 reizes izvaroja šo valsti, K&K turpina to varot joprojām, vajag vēl vienu jūdu par premjeru, kurš 20 gadus ir zadzis un varojis letiņu. Muļķu zeme, attopieties!
LAčPLēš
L
VAI ŽīDS Roberts Zīle būs par Latvijas premjeru, tak viens žīds jau bīja, tak pamaz jums letiņi žideļu ir bījis pie varas?
ŠAKĀLIS
Š
Paklau, vecais, pēdējo varēji atstāt man.
VILKS
V
VISU LATVIJAI... lidz pedejam viram.
atbalstītājs
a
Nacionālistu apvienība ir vienīgā par kuru ir vērts balsot. te ir daudz jaunu politiķu. jaunatne ir mūsu vienīgā cerība.
telēķis
t
Ne TB viena, ko labu izdarīja, ne šādā sastāvā. Vecie intriganti no siles nav atraujami. Veco bārdaino jāsūta pensijā.
alberts
a
Mans zirgs ari grib d..st.Bet gribetu redžet TAVU zirgu kurš "uzjatu tai stikla kalnā" un nonestu leja Balelinus kuri nu būtu labaki par VISIEM.NAV tADu,jasdamierinās ar tadiem kadi IR.Un nevajag gaudot un kaukt,stradajam ar siem pasiem "sliktajiem",tapat ka "specskola",brīziem no turienes nak gudraki neka no "oksfordām".Sprāgst no naida,nenovīdības,skaudības,nevīžības un nesaturēsanas.Novēlu daudz smieklu.
vispār
v
uzstādījums kā tāds jau galīgi aplams. kādi glābēji? ja gaidām glābējus, tad paceļam rociņas un laižam uz grunti. visiem politisko spēļu dalībniekiem kopā jāatrod veids, kā valsti noturēt uz ūdens. runa var būt tikai par smaguma centru sadalīšanu vai nobīdīšanu.
jaja
j
Nevajadzēja barot savus kaķus ar importēto pārtiku kura ir pilna ar visādam ķimikālijām, tad nesprāgtu. Izvēlies Latvijas preci.
vispār
v
manējie nesprāgst. šodien īpaši omulīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas