Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

TB/LNNK noskaņota startēt ar atsevišķu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Ir būtiski darboties kopā Latvijas labā bez kašķa.. Mūsu ir palicis parāk maz ... pēdējas iespējas neizbārstiet pa vējam !
Populists
P
Lai tiktu pie siles ir jāsauc saukļi un jāmāj gudri ar galvu ... tā, kā to dara Straume (Батька). Protams, jāprot arī pieprasīt un kaut ko saņemt par ielikšanu amatos .... Pēc 20 gadu šādi kalpojot tautai, smagi ir atvadīties no "tās sauktās Saeimas", kā kādreiz, kad nebija vēl Saeimas deputāti, par Latvijas parlamentu teica Grīnblats, Straume, Jirgens un vēl viens otrs nacionāli runājošs.... Lai Dieviņš dod iespēju šiem kungiem pašiem tagad staigāt ar atvērtu maciņu un klanīties, lai tiktu kaut nelielā amatā ! ! !
Versija
V
Pareizi - Bērziņš un Centrāltirgus paviljons ... Diez kā šis latvju romāns ir beidzies?
krista
k
Bērziņa kungs, kā Jums beidzās draudzība ar Centrāltirgus direktori? Vai viņa vēl ir apcietinājumā? Cik no saviem "šoferu dēliem"Jūs esat iebīdījuši uzņēmumu padomēs un valdēs?
vienoties noteikti
v
Citas izejas nav -ir jāvienojas,bet lai tēvzemieši atcerās ka viņu GRĒKI ir ļoti lieli,sarakstā nedrīkst būt nekādi baķkas,vai citādi mērkaķi.Tēvzemieši ir vainīgi gan Abrenes jautajumā ,gan genocīdā pret latviešu tautu,jo kā tādi mūjāābeļi tikai no tribīnes bļaustījaties un vairak neko nedarījāt,es biju pie Saeimas tajA DIENā un redzēju tikai VL puišus un meitas,vecie buki salā neiznāca.Tā kā domājiet,vai tauta vēlreiz varētu jums uzticeties,par VL jautajumu nav,tas ir augošs spēks Latvijā.
aradhana
a
Patiesību par to, kā bija ar Lāci, var izlasīt VL! mājaslapā. Domāju, ka vajag izturēties piesardzīgi pret cilvēkiem, kuri apgalvo, it kā VL! būtu bijusi gatava viņu "uzmest" - arī tad, ja viņu retorika šķietami pauž atbalstu VL! un TB/LNNK.
Man žēl
M
jo man ir simpātijas gan pret Visu Latvijai, gan pret Vienotību. Čaļi, vajag vienoties.
*********
*
Mīļie, nāciet pie prāta!! Rīgas domes vēlēšanās jūs neko nedabūjāt, vai tiešām vēl nav nekādas mācības????? Nu netiksiet jūs valdībā ar atsevišķu sarakstu, tikai SC labā nospēlēsiet, sašķeļot latviešu vēlētājus!!!!
lāčplēš
l
Dēļ šitā veča,kurs uz foto ir vērts vien ielikt plusu, ka neļava Freibergienes laikā žīdiem piekļut nekaunīgi pie nekustāmiem īpašumiem.Visvaldis Lāčis ir vecs, bet vislabāk rūdītais piepis no visiem piepjiem kuram ir jābūt SAEIMā,lai tiem kretīniem varavīksniešīem un Kabanoviešu sabiedrotajiem ir uz ko noskatīties ar riebumu, ka ir kāds īstens latviets,kurš var pateikt skaidri un gaišī,kuri ir mūsu tautas ienaidnieki.
lāčplēš
l
Te nu jūs varējāt galīgi izgāzties un takšu nevajadzēja vispār iejaukties sarunās ar tiem varaviksniešiem.Vajag ieklausīties Raivīt ,ko saka cilvēki,kuri ir gatavi balsot ne jau par tevi, bet tām vērtībām kuras esi deklarējis.IZSAKIET VISDZIļāKO ATVAINOšANOS VAISVALDIM LāCIM UN VEL IR GLāBJAMA MANA BALS JUMS PAR LABU.Savādāk es noslaucīšu savu šokolades caurumu ar vēlēšanu listi un ielikšu to aploksnē, tad aizsūtīšu varavīksnes latviešu vadonei Sandrai Kalnietei, lai zin ko nozīmē īsta latvieša smaka.
Buba
B
Tūdaliņiem vispirms jāaizved uz Getliņiem mantrausi Baķku, "tiesnešu komisijas' tukšo salmu kūlēju Jobeli, tikai tad jāmeklē kompanjoni.
,.,.,.
,
Baķku par prezidentu Gerhardu par premjeru Dobeli par saeimas priekšsēdētāju
krievs latviešiem
k
Jā, TB/LNNK būs smagi. Pārāk liela konkurence viņu nišā.
Vita
V
TB ir kā klibs zirgs! Ja viņi paši nesaprot, kas jādara, tad - cauri ir!
ārprāts!- Vienotības triumf
ā
Piegriezies esi ar savu Jaunupu! Par ko vispār runājam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas