Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

TB/LNNK partiju sķelšanos min kā iemeslu zaudējumam vēlēšanās Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī jurists
a
daunitis 04.07.2009 19:35 Idioti. TB/LNNK ir vienīgā partija, kas vēl varētu saglabāt latvisku Latviju. Padomju vara Latvijā nav pārstājusi eksistēt tikai stulbu vēlētāju, kas balsoja par Zīgerista banāniem, Gorbunova frizūru vai Šķēles bārdu, dēļ. +++ Tavs niks liecina par Tavu būtību. TB/LNNK ir vainīga pie tā, ka daļa latviešu, lai PROTESTĒTU pret latvisko partiju ZAGŠANU, CINISMU, KONJUNKTŪRISMU, MELĪGUMU , NODEVĪBU (vārdos tikai "latvieti nepadodies"), nobalsoja par okupantu partiju.Citādi viss ietu pa vecam, tagad varbūt sāks domāt.
Dr. Cibiņš
D
Jā, vecums nenāk viens. TTB/LNNK vadoņiem mazina arī spriešanas spējas.
WWW
W
Man pat I.Kalniņa mūzika vairs nepatīk, tāpat arī Rēzija pēc pozitīvisma kampaņas.
Progressus
P
Ir jau ko domāt arī par esošo politekonomisko interešu grupiņu nosaukumiem. Tā, piemēram, abreviatūru TB/LNNK pēc pēdējā paziņojuma būtu ieteicams atšifrēt kā Tēvzemes bezmugurkaulnieki/Latvijas nacionālās nodevības kustība.
Arturs M
A
Nesaprotu,kā viena partija,kas sevi,kā var saprast uzskata par nopietnu spēku,var minēt tik smieklīgus argumentus nu ,ja tu Zīle nesaproti,tad velreiz pateikšu-piederība varai ilgus gadus,korupcijas skandāli,tādi "dižgari",kā Dobelis,Straume u.c,kas dara kaunu jūsu partijai,Im.Kalniņa izteikumi pēc manifestacijas,morāles ,ētikas standartu graušana .u.t.t ,tā VISA ir ari jūsu un TB/LNNK atbildība!Un atbildi no pilsoņiem jūs saņēmāt pēd.velēšanās.Punkts.Ar šiem cilvēkiem Jūs esat miris spēks.
Kino
K
Par kaka komentaru - aprobezotibai nav robezu .
klusais
k
Jā par inteliģenci Lelles personā grūti ko teikt.
lielķeza
l
Es pat izdomāju nosaukumu jaunajai partijai - Stagnātu partija.
klusais
k
TB/LNNK lielākā problēma ir savas ideoloģiskās platformas zaudēšana - nevis deklaratīvā formā , bet faktiskā formā. Vai tad neviens neredzēja , kas notika tajā pašā RD un kā notika aizmuguriska brāļošanās ar kreisajiem. Tad analizējam ,kas ir šīs rīcības pamatā - proti tas,ka partijas spicei politika vispirms ir biznesa projekts. Tapēc nav brīnums ,ka tos vēlētājus ,kam TB/LNNK bij nacionālās identitātes simbols , šobrīd veiksmīgi pārņem VL. Tāpat arī domes sēdē veiktā analīze par vēlēšanu rezultātiem parāda, ka izskatās ,ka pēc būtības neko nav sapratuši TB/LNNK galvjgala biedri. Ar tādu loģiku domājams 5% barjera nākamajās vēlēšanās būs grūti pārvarama. Mani fascinē kaut vai pēdējie lēmumi par Lidostas valdi - " Lidostas valdi pametušās apdrošinātāju krāpšanā apsūdzētās Rotas Mūrnieces vietā lidostas Rīga valdē varētu iecelt vairāku tēvzemiešu priekšvēlēšanu kampaņu arhitektu Jāni Ķuzuli, kurš bija arī viens no pēdējās kampaņas veidotājiem. Satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) pārstāve Inga Spriņķe informēja, ka J.Ķuzulis ir viens no galvenajiem vakantā valdes locekļa amata kandidātiem, kas atbild par mārketingu." Vai tad paši tikko neteica , ka vēlēšanās slikti startēja , jo nebija pareiza reklāmas kampaņa , bet tagad "speciālistu" sūta vadīt lidostas mārketingu. Tā vienkārši ir īstā TB/LNNK seja, kas kopā ar rumpi grimst ... Diemžēl jāsecina, ka tie ,kas balso par TB/LNNK ir reāli liekami blakus tiem ,kas balso par LPP/LC.
daunitis to lelle
d
Atšķirībā no Tevis, man vēl piemīt mazliet tēlaina domāšana, bet Tu domā tikai rupji konkrēti. Jebkurš 4.kursa medicīnas students pateiks, ka cilvēkam ar rupji konkrētu domāšanu piemīt vismaz viegla debilitāte. Balso, aitiņa, par savām krievu partijām, vai, būdama garīgi neattīstīta, bet ar lielu libido, par īsteno vīrieti Šleseru! Vēl jau krievu tanki nav atgriezušies.
Lelle
L
Daunis paliek daunis.
un
u
Nemīlu liekuli, kurš uzdodas par latvieti.
Imants
I
Latvieši ir ļoti godkārīgi un iedomīgi. Tāpēc mums arī ir grūti sastrādāt. Mēs izrādām lielāku nenovīdību pret citu latvieti nekā pret sveštautieti. Pietrūkst mums latviešu laucinieka veselīgā domāšana.
knislis
k
Palieku tomēr pie pārliecības, ka tāds aunu bars kā latviešu vidējie vēlētāji ir ušakovu un šleseru godam nopelnījuši. Par labu viņiem tā Tēvzeme u.c. Tu vari izstiepties, bet, ja vēlētājs negrib domāt, tad ar varu nepiespiedīsi - ies tik un vēlēs par brīnumu solītājiem.
Tāuntā
T
Amatos gan tur neesmu bijis, taču, domāju, ka Tevi pazīstu un nojaušu, kas Tu esi. Un pilnībā saprotu un atbalstu Tevi. (PS- mana BV žetona Nr.- 101) @ onslavs 04.07.2009 13:57 Mjā, Kalniņa mūzika man no latviešu joprojām ir mīļākā, tak viņš pats, pēc tam kad viņam čuras sakāpa acīs un viņš publiski atļāvās nogānīt latviešu tautu, nu vairs nekādu manu cieņu nebauda. Pat ne tik, lai sagaidītu spļāvienu no manis- es savas liekās kalorijas varu iztērēt labākā veidā. Kā cilvēks viņš man vienkārši vairs neeksistē. Tukša vieta. BTW, arī norvēģi nav īpašā sajūsmā par Hamsunu, tak viņš, atšķirībā no Imkas, ir starptautiski pazīstams- un tas viņu arī paglāba no pakāršanas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas