Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

TB/LNNK pauž atbalstu Dombrovskim, kuram nevēlas būt opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... REDZI - JAU ESI IEKRITIS 'GUDRO' SLAZDA, KURI - SKALDA UN VALDA !!! ... SO PAZINOJUMU BIJA JADOD KOPA AR LV !!!
lauķe
l
Sorry,atbildu Jums ar nokavēšanos.God.. KLM, baltie dzidrie jau pāris mēnešu kā apēsti.....bet Jūs tak nevienu mirkli nedomājat nopietni, ka Ļurbanovičs būtu pelnījis torti no Latvijas āboliem. Ak jā, vienus ābolus es gan tai tortei varētu piesolīt - nu tos, kas zirdziņam izkrīt......
trusis nejaukais
t
Tā nu ir sagadījies? Šī tava frāze parāda, cik sekli tu domā. Es aiziešu pie tevis uz dzīvokli, izlauzīšu durvis un izmetīšu tevi uz ielas ar tekstu - "tā nu ir sagadījies, ka tagad tev ir jārēķinās arī ar mani".
Anna
A
„Es pat nevaru iedomāties, kā es būšu opozīcijā...” - tas tikai pirmo gadu būs grūti, pēc tam pierādīs, bet nākamās vēlēšanas vispār aizies vēsturē. „Viņiem jāsaprot, ka politikiem kuri strādā pie varas, nevienmēr ir jārunā visu, ir jābūt diplomatiskam, jāuzturās uzsvertāk” - ko tad Dobelis un Tabuns sev atļaujas no tribūnas? „gatavi būt par atbildīgiem politikiem, stradāt komandā un atbalstīt pašus grūtākos, nepopulārus lēmumus...” t.i. valsts silles dēļ un veco TB pārstāvju darbošanas pārskaitīšanas dēļ, esmu gatavs atbalstīt pensiju un viso sociālo pabalstu nogriešānu. „Kam viņi varēja apnikt un ko viņi kādam ir izdarījuši ko sliktu?” - viņi visiem ir pie kakla, tā ka variet viņus atstāt aiz silles borta, tauta nejūtīs cīnītāja pazaudēšanu, pasmirdes un partrauks. Bet VL līderis Dzintars uzskata ka tagad mēklē visādus apstākļus, lai viņus neņemru koalīcijā, jo Zatlers ļoti grib aizbraukt uz Maskava. Bet tādi viņš laikam pat tūrisma vīzi nesaņēms. Un Zīle ar tādiem mesedžiem grib pateikt Zatleram, nav jābaidās no mums, mēs pie varas būsim klusi un paklausīgi
Ha
H
tāpat šos uzmetīs un paņems SC-priekšvēlēšanu solījumi neskaitās
lepratorijs
l
Es jau gandrīz divdesmit gadus dzīvoju brīvā Latvijā. Runāju latviešu valodā vienmēr, visur un ar visiem. Nekādas problēmas. Runājot par latviešu tiesībām uz savu valsti... nu, nezinu - vāc domubiedrus un dibiniet savu valsti, kurā dzīvos tikai jūsu tīrās rases pārstāvji. Tā nu ir sagadījes, ka šobrīd Latvijas Republika ir nevis latviešu valsts, bet valsts Latvijas tautai un visi Latvijas pilsoņi ir vienlīdzīgi, neatkarīgi no viņu etniskās vai kādas citas piederības.
trusis nejaukais
t
Tu pats esi okupācijas seku atrauga! Kur tik slimi rasistu murgi rodas? Latvijā no mūžseniem laikiem ir dzīvojuši dažādu tautību cilvēki; līvi, vendi, baltvācieši, poļi, lietuvieši, krievi, čigāni, tatāri, ebreji u.c. ---------------------------------------------- Tie ir fakti - Latvija tika okupēta. Tu to apstrīdi? Paskaties statistikas datus, piemēram Rīgā krievvalodīgo attiecību pret Latviešiem. Ja tu to nesaproti tad man tevis ir žēl. Te ir Latvija, nevis krievija. Arī tas tev nav skaidrs? Viss ir ok par kopienām, un nebutu nemazāko problēmu arī okupaijas atraugām dzīvot Latvijā, ja viņi cienītu un pieņemtu šīs valsts kultūru un uzskatītu sevi par latviešiem, jo taču ir dzimuši Latvijā. Bet nē - lūk viņi ir krievi - pārāki par latviešiem, pat ja piedzimuši latvijā, runās krieviski un uzspiedīs savu kultūru un valodu. Tādiem šeit nav vietas, es ceru to tu saproti. Var mājās runāt kādā valodā gribas, var tusēties kopienās vai sev tuvāko kultūru baudīt katrs pats, bet krieviem ar to ir par maz, viņi grib, lai Latvija runātu krieviski. Tāpēc, ka viņi te ir savairojušies tik daudz. Tad atbildi - kur paliek latviešu tiesības uz savu valsti?
Sergejs.>>jūras pērlei
S
Tā parasta oponenta rīcība, ja nav argumentu diskusijai, visu vajag sajaukt kopā. Rasismu, ksonofobiju un šovinismu, ar pārliecību, ka divkauja uzvarēta. Dziļi maldies. Eiropas tautu patriotiskās kustības pieņemas spēkā. Tas nekas, ka tās nelaiž valdībā, bet parlamenta līmenī tās jau ir. Ar katru gadu tās pieņemsies svarā. To apturēt nav neviena spēkos, kā vienīgi, ja sāksies karš.` Tas eiropas liberālkosmopolitisms ir kļuvis par politisku ieroci, kuru izmanto pret vajākām tautām. Bet visai drīz tas nekaunīgais spiediens atgriezīsies pašu zemē.
jūras pērle
j
Nevajag jaukt nacionālismu un patriotismu ar rasismu, ksenofobiju un šovinismu!
un
u
Viena avīze nav visa prese.
Sergejs.
S
jūras pērle 12:35 atklāti sauc par neo-fašistisku, bet Raivi Dzintaru par neo-nacistu populistu: ---------------------- Es šos izteicienus uztveru ļoti mierīgi. Neonacisma un neofašisma pati eiropa ir pilna, daudzreiz vairāk , tāpēc viņiem ir izdevīgi nacionālo jūtu, patriotismu pielidzināt fašismam,, vai arī valdība nobīsīes atspēkot, ka tas tā nav. Vai fašismu dzmedināja latvieši? Tā bija vecā eiropa kopā ASV. Un šodien tiek turpināts rīdīt tautas pret tautu pielietojot visas neatļautās metodes. Tā ka "juras pērle" labāk paklusē, ja tevī nav palicis nekas no latvieša patriotisma. Patriotisms neiet kopā ar kosmopolītismu. Izškiršanās tava. Bet eiropā tautu nacionālas mostas, un tas ir apsveicami.
Lāčplēš
L
H,kā man patīk,ka lielākajai daļai šisdienas politiķu' vISLATVIESI" IR NEēRTI, tak ir trapījuīs desmitniekā.Mazs graudiņs spēj izjaukt dzirnu darbību.
jūras pērle
j
Jācer, ka Dombrovskim pietiks prāta neņemt valdībā grupējumu, kuru, piemēram, Lielbritānijas prese atklāti sauc par neo-fašistisku, bet Raivi Dzintaru par neo-nacistu populistu: "the unashamedly neo-fascist “All for Latvia” group. The group is inspired by Nazi ideology (..) The All for Latvia party is led by Raivis Dzintars, a populist neo-Nazi who proclaims that the common interests of the state have a higher value that individual civil rights."
Raimonds
R
nacionālajiem spēkiem tagad ir jāpadomā, ka konkrēti , koalīcijā vai ārpus tās neietekmeties no mediju melnā PR un jebkuros apstākļos strādāt Latvijas valsts labā. piemēram, jāaktualizē atkal jautājums par eksaktās izglītības kvalitāti Latvijā.* P.S. Pēc šodienas LNT izskatās, ka VL/TB/LNNK valdībā tomēr nebūs. Tātad jastrāda pragmatiski, aktualziējot arī citus jautajumus, lai velētaji saprot, ka apvienībai ir arī ekonomisko jautājumu risināšanas potenciāls *
lepratorijs
l
Tu pats esi okupācijas seku atrauga! Kur tik slimi rasistu murgi rodas? Latvijā no mūžseniem laikiem ir dzīvojuši dažādu tautību cilvēki; līvi, vendi, baltvācieši, poļi, lietuvieši, krievi, čigāni, tatāri, ebreji u.c. Starp citu, Padomju Krievijā 1920. gados dzīvoja gandrīz apmēram 100 000 latviešu. Latviešu kopienas jau kopš 19. gadsimta pastāv Sibīrijā. Varbūt Krievijai arī vajadzētu sākt brēkt, ka viņus ir "okupējuši" latvieši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas