Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

TB/LNNK vecbiedri: Neatbalstām Ulmaņa apvērsuma godināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
W
W
es visus tos vecbiedrus nežēlīgi svītrošu un tas viņiem vēl būs. Stipri par maz par viņu sastrādātajiem noziegumiem pret valsti un tautu.
Saprotu
S
Atbalstījāt Tautas partiju ujn atbalstat Vienotību!
palasiju komentarus kas slavina apv
p
un pabrinijos, visi kas slavina 15 maija apversumu stingro roku visi surojas ka Latvija viss ir slikti vis ir nozagts un vajag ,,saimniku,, bet divaina karta nesurojas par zagliem kvadrata Saskanas Centru.
onkulis
o
Protams, ka viņi nav 15.maija partija, jo ir parasta liberāla firma.
x
x
.....un ir jauzmanas jo vel nesen te viens jaunizcepts ,,vadonis,, varda Zatlers solija ,,reformas,,....................... te vel jaskatas vai ta Ulmana apversuma slavinasana nav Maskava izdomata.. daudzie jusmigie komentari faktiski uz to norada..
x
x
..un ir jauzmanas lai ta ,,stingra roka,, atkal nesak klanities Putina prieksa ka reiz viens ,,vadonis,, Stalina prieksa..
kā tad
k
Domā vien, ko tev šodien čekas stingrā roka liek.
  • 1
  • 1
x
x
Es domaju ka Ulmana apversumu organizeja vai nu Vaciesi vai Krievi ar noluku ka ar vienu ,,vadoni,, vieglak manipulet neka ar veselu parlamentu. Talakie notikumi to ari pierada. Konkreta gadijuma velo brauciens cel patriotismu bet ir jauzmanas lai patriotisma aizsega kada ,,stingra roka,, neparadas.
dērdzīgais
d
Vot tieši STINGRA ROKA, gan vajadzētu un noderētu attiecībā uz Valsts pārvaldi un partijām, valdošai elitei!
Oaktonas gangestera
O
Neatiekat KARLI LIELO kada jega ir no tada parlamenta kas vavulo par mazsvarigam lietam,visu bida atbilstosi lielo blezu interesem.
antikomonists
a
skaidri redzams kas muusu pseidonacionaaļi par putniem , čekistu radiits konglomeraats....
Skaisle
S
Es piemēram, vispār nesaprotu, kā tāds cilvēks kā Zīle var būt tēvzemiešu partijā. Viņiem taču ir ne tikai kroplīgas zināšanas par vēsturi, bet viņi smagi un visbiežāk arī neatgriezeniski kropļo tagadni un nākotni.
Hūgo Vācietis
H
BET ES >ATBALSTU !
K-K
K
.. Ir jau patikami lasit Makiavelli atbalstu Visu Latvijai nostajai, bet, nezinot vesturiskos istos 5. kolonnas radito bistamo stavokli LR tai laika, kas piespieda Karli iesakt 15.maija apversumu, tevi spiez pielietot parastos argumentus ... ... Tamdel palasies tadas gramatinas, ka 'Neredzama Divizija' , Melna Gramata' , 'Latvias Graveji' un citas ... tas viss ir tev pieejams materials !
K-K
K
... ' ... TB/LNNK sava darbibas vesture nekad nav atzimesjusi 15.maiju. ... 15.maija tomer tika iznicinata demokratija ... '!!!!! ... Nozelojami, patapeni, un vestures uzmetaji !!! Sie vecie patorgi, kaa palidzeja atdalit Abreni neapzinas si notikuma celonus ... !!! ... TAISNI PRETEJI SO ZOMBETO SECINAJUMIEM - 15. maijs aptureja jau 1933. gada sociku un komunistu konspiraciju sarikot pilsonu karu un parnemt valst kontroli - pec visiem pieraditiem datiem un cilveku licibam !!! ... Nacionalas Apvienibas daziem 'vecbiedriem' butu japalasas dzilak ta laika vesture , ne uzkerties uz kadu valsts pamattautas nidejas muldesanu !!!
Patriotiskais Girts
P
Pasākums tāpat bija lielisks un iedvesmojošs, cieņpilns un patriotisks un tieši tāpēc man šie cilvēki patīk! Laikam beidzot būs klāt tā jauno godīgo cilvēku paaudze, kas varētu Latvijas attīstības virzienu mainīt, bez finansiālas palīdzības, viņi to kā redziet finanšu pārskatos dara no brīvas sirds :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas