Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TB/LNNK vēlas ASV karabāzes Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Ja tā paskatās uz globusu, tad saprotams, ka maz vietu kur nav pabijuši amerikāņi, daudzviet pakarojuši, pavicinājuši savu karogu un viss nekā laba nevienam par velti nav izdarījuši. Piekrītu arī par augšminētajiem mulatiņiem, viņiem tas būs kārtējais plezīrs ar kādu cēlu saukli un cūkosies pēc sirds patikas. Neizjūtu nekādas vajadzības pēc ASV kara bāzes Latvijā. Ielīdām Eieropas savienībā tipa būss viss baigi forši - lūdzu kvotas, standarti u.c. ierobežojumi, tagadiņ ASV karabāzes un tālāk, ar ko karosim, kam lai sadod ka mums tā neiet ne ar ko un nekad. Manuprāt vajag sūtīt d...t visus ASV, Eiropas savienības , Krievijas nodarboties pašiem ar savām Latvijas problēmām un vajadzībām , beigt līst uz vēdera citu valstu interešu priekšā pretī gaidot īsto laimes lāci, kā bonusu.
Andris
A
Šaubos ,vai tadi ka tu vispār ir izārstējami .Tavi vecāki jau no 1917 gada ir saslimuši, bet tev lūk tā slimība ir iedzimtā ,un tādu pašu muļķi arī dievs būs spiets tevi pieņemt.ŽĒL,man tevis ,jampampiņ.
alberts
a
Nu nevajag tracinat Ušakovu,viņu var ķert trieka un Urbanovičam,Plīnerim,Ciļēvičam piemetīsies caureja.
bāleliņš
b
Cik tēvzemieši par šo komentāru maksā ,man neko , bet pa to informēšanu gan kļūdies.
Dr.xy
D
Long live the USA! Vienigais pareizais risinajums no TB/LNNK.
DD1
D
Nav vērts tādiem neinformētiem ultranacinālistiem kā bāleliņš pat atbildēt.
bāleliņš
b
Tev ar galvu viss nav kārtībā Rīgā vēl kaut kur ir kur tādus ārstē ,vai tam arī naudas nav.
DD1
D
Amerikāņu militārā bāze būtu Latvijai liels ieguvums. Tūkstošiem cilvēku dabūtu labu darbu, valsts kase naudu.
lāčplēš
l
Pilnīgs murgs un tas ir tikai priekšvēlēšanu triks,bet jau ar šito rietumu pasaules caurumā līšanu jūs parādat vien,ka ar jums nav vērts iet uz priekšu, neko labu rietumu pasaule nav nesusi pasaulei,kā tikai revolūcījas,karus,sātaniskas sektas, iznīcību cilvecei sēj.Pasaulei ceriba ir tikai un vienigi uz Russiju, tai vienīgajai ir spēks sakaut antikrista varu anglosakšužīdu imperīju Ameriku.
j
priekšvēlēšanu suņa murgi sākas.
zb
z
TB/LNNK nav nekas labāks par PCTVL, tādi paši balamutes un valsts izzadzēji / pārdevēji. Vieni valsti gatavi pārdot par sviestmaizi ASV, otri Krievijai.
Y
Y
+1
J
partijnieki grib lai jeņķi šos sargā, ka var mierīgi sust uz saraustiuem labumiem mūžīgi mūžos.
klusais-2
k
Par karabāzēm- nevajadzētu uztvērt šo priekšlikumu tik traģiski,jo tas bija dažu tēvzemiešu izmisuma kliedziens-viņi ļoti labi jūt Krievijas impērijas elpu mums pakausī(žēl,ka neviens nenopublicēs Jāņa Tomela runu,kur viņš ļoti perfekti izklāstīja krievu impēristu jauno stratēģiju,sauktu par maigo varu jeb krievu pasauli).Latvija jau ir šīs maigās varas iespaidā un nav jāgaida nekāda militāra okupācija,viss notiek caur ekonomiku un kultūrpolitiku.Līdzīgi procesi notiek Ukrainā,Baltkrievijā,Kirgistānā,Moldovā,Gruzijā.Impēr ija,kura neatgūst savas kolonijas,nav vairs nekāda impērija.Šajā sakarā tika minētas ASV karabāzes ,jo Krievijas imperijai apetīte rodas ēdot!Ja kāds iedomājas,ka mūs var glābt mūsu esamība ES un NATO,tad tie rūgti maldās,jo no Krievijas apetītes apēst aitiņu vārdā Latvija var paglābt tikai amerikāņu dzelzs gabali,ar ko Krievu vilks varētu izlauzt zobus!Taču es,atšķirībā no tēvzemiešiem,neesmu tik naivs,ka draugi Medveģevs un Obama jau nav Latviju notirgojuši par labām savstarpējām attiecībām.
[[[[
[
Ārprāts. Slimie cilvēki. Irāka un Afganistāna jau ir okupēta, Dienvidslāvija noslaucīta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas