Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Te līst, te skaidrojas - rudens Latvijas politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Precizējot
P
Rakstā Kur ķērāt Staļinu, ja Majakovskim ir: GOVORIM PARĶIYA- DUMAYEM ĻEŅIN, GOVORIM ĻEŅIN- DUMAYEM PATĶIYA, papildinājums no brīvdomātāju mutēm- "i tak vsyu žizņ- govorim odno, dumayem drugoye".
Zitlers
Z
Zatlers ir zābaks. \Ko viņš vispār meklē politikā, kas viņu atbalsta?
Ilmārs
I
Ar vienu vārdu sakot - partiju apvienības ir pierādījušas savu nederīgumu. Katrai partijai vēlēšanās jāstartē atsevišķi vai, lūdzu, apvienojieties vienā partijā! Citādi, tās apvienības izskatās pēc sēņu groza, kurā ir gan baravikas, gan gailenes, gan alksnenes, gan mušmires. Balsosi par tādu - noindēsies!
aizvāciet
a
vienreiz to kukuli prom no fotogrāfijām, un no politikas vispār!!!!!!!!!!!! vēmiens nāk, cik šito zaglīgo dāmīti var bāzt visur priekšā!!!!!!!!!!!!!!!!
pliekana demagoģija
p
......... un TIEŠI TĀPĒC ORUELA APRAKSTĪTO sistemu valstelēs obligatajā literatūrā laikam gan nav ne "1984." ne "Dzīvnieku fermas", ne Bulgakova"Suņa sirds" ( un paty ne Zoščenko stāstiņu ( nez, Rozīša "Ceplis" kaut ir ?) ........... toties runasvīri ( un sievas) taisa komisijas priekš valstiskas domāšanas dēstīšanas un izglītības važaki pa skolām slepenas pārbaudes par to, vai PARTIJAS PATIESĪBU pareizā griezienā māca ..... Un uz šito čuhņu grib, lai kāds brauc atpakaļ :)))
pliekana demagoģija
p
- katram ezītim ir labi saprotamas divas lietas : 1. Visas tās kašķošanās ( maigi sakot ) iniceēja SAUCAMIE LATVIEŠU POLITIĶI - no sērijas "SLAKDI UN VALDI!" ( nav nekā jauna šai pasaulē ); 2. Paraleli iet vaļā GRŪSTĪŠANĀS PAR VIETU PIE SILES ( kam derētu - TIEŠI TIK PAT LABI ) jebkurš cits iegansts - dzimumu līdztiesība, oligarhi:P, attieksme pret viendzimuma laulībām .... nu, viduslaikos kaut alutera mācība .... - SAUCAMAIS nacionalais ( patiesībā marginalais - tā - kopā ņemot - vienkārši ir visprimitīvākais un allaž darbināms sabiedrībās ar zemu intelektu - te nevar nepieminēt, ka Vācijas Lielbritānijas un Francijas, piemēra pēc, varianti NAV NACIONĀLI, bet sociāli, un SAKNES TUR IR| PAVISAM IEKŠ KĀ CITA - jau no koloniju laikiem - bet šeit ... Krievija utml. nebija Latvijas kolonijas - - TE BIJA VIENA VALSTS, un tā ir PAVISAM CITA SITUĀCIJA . Prieks vienīgi, ka paraleli jau seno filozofu piefiksētajam, ORUELA un Bulgakova aprakstītās LIETAS arīdzan MŪŽAM DZĪVAS - un, jo vairāk publika nodzeras, jo dzīvākas paliek - LETA-i vieglāk .
Nils Ušakovs
N
Mūsu mērķis ir Latvijas rusifikācija un iznīcināšana. Latvieši! Jums tikai viena izvēle - deokupācijas un dekolonizācijas veikšana. HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA
palīgskolnieks
p
Nevis līst, bet lien!
Sociāldemokrāts
S
Rakstā ir tādi kā "Dienas" ieteikumi partijām. Ieteikumus var pakomentēt no partiju veidošanas aspekta, bet baidos, ka rakstītāji komentus nelasa. 1) "Dienai" būtu jāizvēlas - kāds tad beidzot (no mediju pakalpojumu pārdošanas viedokļa) būtu mediju īpašniekiem un darbiniekiem vēlamākais Latvijas valsts politiskās sistēmas modelis - A) lingvistiski-etniskās KOPIENU partijas (katrai valodas kopienai savi labējie, savi kreisie, savi zaļie, savi kristīgie u.c. un, attiecīgi, katrai valodas kopienai sava "neaizskaramā" MEDIJU TIRGUS MĒRĶAUDITORIJA) vai B) kopīgas Latvijas VALSTS partijas, kurās ikdienā reāli divās valodās runājoši cilvēki atrod sociālo, ekonomisko un ideoloģisko kopību (attiecīgi, mediju mērķauditorija ir divas valodās runājoši cilvēki)? 2) Kaut kā mediju cilvēkiem būtu jāizdomā, ko tad viņi GRIB no Saskaņas? Šobrīd tās prasības ir "šizofrēniski" pretrunīgas: A) Ja krievi neprot latviešu valodu, tad viņi ir civilokupanti , Maskavas aģenti u.tt., B) Ja krievi prot latviešu un angļu valodu, tad viņi ir VĒL BĪSTAMĀKI, jo viņi visās dzīves jomās ir konkurētspējīgāki par latviešiem, kuri prot vienīgi dzimto valodu. C) Ja Saskaņa teiktu, ka pārstāv vienīgi krievvalodīgos un risinās vienīgi krievvalodīgo problēmas Latvijā, Saskaņa būtu "svešo un CITtautiešu" partija. Ja Saskaņa pasvītro, ka vēlas būt SOCIALDEMOKRĀTISKA, tad ir problēma - vai mediju īpašniekiem ir vajadzīga vienojoša un varasspējīga socialdemokrātiska partija Latvijā? Kamēr (jau 20 gadus) mediju cilvēkiem pašiem nav atbildes - KO tad viņi grib, kādu Latvijas politisko sistēmu atrod par labu esam, tikmēr Latvija plivinās pa pasauli BEZ politiskās sistēmas, bez īstām partijām un zaudē starptautiskajā konkurētspējā, zaudē iedzīvotājus un izaugsmes iespējas. Mediju cilvēkiem un partiju ideologiem vajadzētu beidzot pārrunāt savas vīzijas - tas ļoti palīdzētu stiprināt Latvijas valsti.
Ilmārs
I
Pēdējo desmitgadu Latvijas galvenā problēma ir tā, ka šeit nav nodibinājusies "vienojoša un varasspējīga socialdemokrātiska partija Latvijā". Arī SC tikai vārdos ir sociāldemokrātiska, jo Saeimā balsoja tikai par labu oligarhiem. Tāpat kā putns nevar palidot ar tikai ar vienu, labo spārnu, tā arī valsts nevar normāli attīstīties, ja nav normāls politiskais spektrs. SC ir sadiegta kā lupatu deķis: iespējams, normāli socdemokrāti, izteikti šovinistiski cittautieši, zvērinātie komunisti - rubikieši - staļinisti, zombētie padomju latvieši un to sekotāji. Latvijai ir vajadzīga jauna, īsta sociāldemokrātija. Un, ne tikai, jo arī citas partijas vairāk ir - interešu grupas, nevis politiskas partijas. Par to jau liecina partiju nosaukumi, kuros neparādās to politiskais virziens. Vēlētājiem tiek piedāvāti kaķi maisā, vēlētājs Latvijā tiek muļķots katrās vēlēšanās ar visām tām Saskaņām, Vienotībām, Par labu Latviju utt. Pasakiet pēc šiem nosaukumiem, kādu politiku no šīm partijām gaidīt? Saskaņa - labi dzied un muzicē? Vienotība - visi ģērbjas vienādi un soļo ierindā? Par labu Latviju piedalās Labestības dienās? Kur palikusi politika? Te tās nav, ir tikai intereses.
  • 1
  • 0
Sociāldemokrāts
S
=> Vitai Zinu, ka ir kapitālisms, ne sociālisma laiki. Tomēr paldies, ka atgādinājāt. :) Tātad, padomāsim kapitālistiski, jo Jums tas būs labi saprotami. Mediju veidošanai vajag profesionāļus, kuri gatavo rakstus, intervijas, reportāžas u.c. Ja mediju rīcībā ir speciālisti, kuri prot un vēlas strādāt divvalodīgā vidē, tad veidojas vienota sabiedrība, kura nešķeļas "valodiskās" kopienās. (Pie nosacījuma, ka arī partijās ir cilvēki, kuri prot un vēlas strādāt divvalodīgā vidē.) Ja partijās IR, bet medijos NAV šādi cilvēki, tad mediji cīnās pret "nepareizo izvēli" veikušajām partijām, jo NEVAR BŪT vienojošas partijas sabiedrībā, kuru mediji šķeļ atšķirīgās informatīvajās telpās. Un tagad, protams, var mani pamācīt, ka Latvijā ir jārunā TIKAI latviski. BET... palūkosimies no biznesa viedokļa - pieņemsim, ka Jums pieder banka , autodarbnīca vai frizētava. Vai Jūs paturēsiet darbā cilvēkus, kuri ar visiem klientiem runā vienīgi latviski? Šajā gadījumā Jūs zaudēsiet daļu klientu, kuri aizies tur, kur viņus apkalpo krieviski vai angliski... Kāpēc medijiem Latvijā atļauts tas, kas ekonomiski "nav atļauts" bankām, frizētavām un autodarbnīcām, kuras zaudē neapmierinātos klientus? Kapitālismā klientiem ir iespēja izvēlēties apkalpošanas valodu. Pat Briselē (nemaz nerunājot par Ēģiptes vai Turcijas kūrortiem) Jūs varat atrast veikalus, kur runā krieviski, jo tā viņi gūst papildus ienākumus. Vai mums ir tāds "izņēmumu" kapitālisms? Pasvītroju, ka šeit nav svarīgi, kura valoda un kura ideoloģija ir "pareizā". Tirgū vienmēr runā klienta valodā, lai gūtu lielāku peļņu.
  • 1
  • 2
Vita
V
Nav vairs, sociāldemokrāt, padomija, kad prese izteica pareizo (un vienīgo!) viedokli,kuru mainīt pat zem deķa nebija pieļaujami! Tas, pirmkārt! Otrkārt, SC var dziedāt lakstīgalu mēlēs, bet viņu darbi rāda pavisam ko citu, tāpēc viss Tavs vēstījums ir tādā bla,bla,bla līmenī. Tā ir izlikšanās vai politisks aklums, kuru izraisa indivīda dvēsēles tukšums, kas traucē saprast daudz smalkākas lietas par - tu man - es tev, to es nezinu, bet smaidu gan, maigi izsakoties, izraisa!
  • 3
  • 1
x
x
Vesels raksts ar dulkainu udeni, kaut kadi sagrabstinajumi lai nevajadzetu pateikt galveno. Zatlers uzvareja negodigi, maldinot veletajus vienkarsi nozogot veletaju balsis, ja Zatlers butu teicis ka noteikti grib SC valdiba vinam butu tikai kadi 2,5% balsu. Kas ir Saskanas centrs? oligarhu pakalpini? Maskavas roka? Ko vini daris ja tiks pie varas? Vispirms sai partijai butu japasaka kas vini ir un ko vini parstv ka intereses un tikai tad rauties pie varas. Tadiem cilvekiem kas maina savu partijas programmu atkariba no konjunkturas nevar uzticeties jo tas ir pilnigi melnais zirgs, jacer ka ne Maskavas trojas zirgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas