Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Teātra sezona beidzas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Ir jau traģiskas ainas, - Krauklis ar himnas dziedāšanu acīmredzot sačakarēja Rīgas "Dinamo auru, Šleseru izsvilpa. Tiesa, vakar Kraukļa paškritiskais, patiesais mēģinājums laboties ; " Es zinu, visi mani nievā/ es zinu visi mani nīst ... vienalga man, vienalga man ..." TV šovā iepriecina.
jumors
j
Ak jā, vēl viens mīļums - Krauklis ar akordeonu apceļos Latviju zem nosaukuma "Bumerangs" Vadošo hītu nodziedāja jau vakar pie "Dziedošajām ģimenēm" _ "Es zinu, visi mani nievā........."
jumors
j
Vai kāds varētu aizlikt priekšā šlagbaumu ieejai uz 2. oktobra teātri? Tas būtu ļoti derīgi, restartēt procesu, iztīrīt sarakstus no parādniekiem un nodokļu nemaksātājiem, uzklausīt sīkpartijas un tad no jauna. Tiesa, budžets iekavēsies, bet tagad tas būs aicināts apkalpot privātkapitālu un lividēt parādus. Turklāt vēl nemaz nevar zināt, ko īsti PCTLV ir sadrukājusi tajā "Krievu avīzē" , ko šodien dalīja par velti uz visiem stūriem, un kas no tā iznāks- iespējams, lieli, lieli kāposti!
Žurnaļugām
Ž
Nu kārtējais žurnaļuga. Mēģina kaut ko. Demokrātija ir tautas vara- un kādi mēs esam tāda ir mūsu vara. Naff ko te dziedāt tukšzdziesmas žurnālistiem, kas paši neprofesionālismā pārspēj da jebko. Vienīgais, kas būtu jāaizliedz ir staigāšana pa partijām. Uz stingro. Vienā partijā biji- kalpo četrus gadus!!! Pārējais ir kā pie cilvēkiem.
IM
I
A kura partija šito bezvīziju un tukšuma ceļu uzsāk pirmā? Nu tak valdošā partija. Vēlēšanu tēma ir (vajadzēja būt , bet nebij) valsts attīstība , valsts izeja no krīzes.Lai sāktos kādas vīzijaspar attīstību un izeju ir jādod kaut kāds izejas budžets. Par ko ar ir daudz runāts. Bet kā tu kā valdošais pirmais dosi izejas budžetu ja tas pēc tam var traucēt tev pašam saniegt vēlamos rezultātus vēlēšanās. Un tā , attīstības vīzijas tiek upurētas vēlēšanu iznākumam. Jo kas ir valsts attīstība un kas ir tuvējās vēlēšanas? Nevar tak nemaz salīdzināt. Un beigu beigās , kas saka ka tā "zaudētā dekāde" būs varas gaiteņos un varas gaiteņiem? Zaudētā dekāde tak var izrādīties taisni kā varas uzplaukums , SVF marionešu varas uzplaukums.
zemnieks
z
Oktobris nebūs teātris ,oktobris būs šausmene.Bet labāk ZĀĢIS ,jo griezīs visiem un visur.
kentis
k
īsi, kodolīgi un patiesi uzrakstīts. labi apzināties, ka teātris ir teātris, un nevajaga iedomāties, ka teātris ir dzīve. Mana piebilde par to "cēlienu", kas sāksies 4. oktobrī , kad kases būs slēgta - izrādes darbība pārceļas uz foajē un galvenais teksts ir "korim", raudu vai gaviļu paušanai, tas pēc vajadzības. Tā ka nekas nebeidzas.
Ieva
I
Ļoti labi (atpazīstami) uzrakstīts. Pēc tam jau vairs nav teātris bet mēģinājumi nākamajai sezonai pēc četriem gadiem. Tur, protams, arī var viss kaut kas interesants notikt, jo mēģinājumu arī mēdz būt dažādi....
vilis
v
Labs raksts.Sevišķi izdevies virsraksts.
q
q
Ko TU, Zander, vari d... Ja nevari skaidri pateikt, ka mums iesmērētā politiskā sistēma (t.s. demokrātija) nev derīga, tad iztīri zobus un turi muti.
otomārs
o
nepereizi Māri! nav man nekāds pienākums vilkties uz teātri.Es personīgi beidzu apmeklēt šo iestādi pirms 15 gadiem, kad pēc kārtējās rēzijas kalniņas benefices nonācu alkohola atkarībā, jo dzert lai atietu no rēzijas meistardarba vajadzēja nedēļu... Vienīgā kultūra, tīrība un kaifs ir palicis Ltvijas dabā! Un 80-gadu teātru panākumi sakņojas tajos cilvēkos un vērtībās...a tagadējie pupi un frizūras un it īpaši obligātie politiskie jociņi izraisa riebumu un negācijas.
stereotipu varā
s
Par amērikāņu ēšanas tradīcijām garām.
morgenstern
m
Varbūt tiešām uztvert to kā teātri un pārāk neiespringt? Diezgan acīmredzami, ka 10. Saeima nerullēs četrus gadus, bet tiks patriekta krietni ātrāk..
Ezis
E
Labais!!
Dīzels
D
Nekas nebeigsies tagad tik sāksies nākamais cēliens . Tauta lamās tos ko ievēlēja, zvērēs kad par tiem vairs nekad nebalsos. Stāvēs pie saeimas un sauks: atlaist saeimu, atlaist saeimu. Cik reitingos paskatos saeimā tas pats teātris gandrīz ar tiem pašiem aktieriem. Varbūt vajadzētu uz 10-20 gadiem ievēlēt deputātus jo pēc 4. gadiem tauta neprot izvēlēties. Kā sakot stulbeņus arī baznīcā sit .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas