Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Teikmanis nodēvē Merkeles vizīti par vēsturisku, Lieģis - par lielu veiksmes stāstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VISU LATVIJAI!
V
MAN LOTI PATIIK VAACU MASHIINAS JOPROJAAM.KAA SAKA LAIKS UN NAUDA JAAIET KOPSOLII.
Orange Monk
O
Oh, My God!! Nothing Special nr. 2 = Kampars arī blakus Merkelei?! Pērn zviedriem taču to pašu slakterismu izstiepa līdz 4 vārdiem ar bū un bē pa vidu... Kura Vienotības mamma šo uzmanīs, lai kārtējais latvju A(rrrrr)tis publiskas muļķības nesadveš? Kalniete?
V.V.
V
3.fotografija,atbild uz visiem jautajumiem,kuri Jums ir radusies!
vnk
v
tiešām piekrītu komentāros valdošajam viedoklim! nez kapēc vizīte Baltijas valstīs piem. Lietuvā ir parasta normāla vizīte, bet Latvijā "vēsturiska vizīte" vai "veiksmes stāsts", gan jau rīt uz Igauniju brauks!
TRAIPIŅŠ
T
Nenāks un arī pat runāties ar latviešiem negribēs. Pašlaik piederība Latvijai pasaulē ir kā kauna traips - pat ĀZIJĀ!!!
Maiss
M
Cik tādu "signālu" nav bijis? Neviens normāls uzņēmējs te nenāks, kamēr valdīs mafija, korupcija, monopoli un patvaļa. Varat gaidīt "ar maisu"!
borcinsh
b
."... jāpieprasa kompensācijas, ar atvainošanos vien tā kā par maz! Vācija Latvijas valsti iznīcināja..." ------- zini, sheiß-zvirbulens, sheit , starp mums-abiem, ir viena atshkiriiba - Tev ir vienada pase ar lembergu, bet man - ar Merkeli ! ...prasi tad man ! ( savkart es pieprasishu no visiem sarkaniem-"latvieshiem" par Valsts nodoshanu !) PS Tev steidziigi ir jaiet arstities, jo jau tagad ir tikai 2 sveeti cilveki - lemergs-fisher un Tu !
Janka (mīlu iedzert)
J
Nu atbrauks Merkele, ievilks ķeksīti pie vārda "Lettland" un klāt pierakstīs "Was ist das?" A piwe mums, Merkele mūs tā, Merkele mūs šitā, Merkele mums to, Merkele mums šito. Šonakt noskatieties Danelijas filmu "Kin-dza-dza" un visi rīt pie Merkeles autiņa pietupienā "Kū!" Šī būs mēma!
vinnijs
v
visu laiku viena un tā pati kliķe - mūžīgā profesore, izbijis diplomāts un pārējie. Vai tad tiešām visi jau ir aizbraukuši un tikai šie palikuši? vai vienkārši fotogrāfs nav iemūžinājis?
U!
U
:)))Žetons!
Kurmītis
K
Bla, bla, bla … ko var muldēt pa tukšo? Kas tur “vēsturisks” ? Vēsturiska šī vizīte būtu tad, ja Merkele atbrauktu uz Latviju un paziņotu: Nu esat jau esat jūs mūlāpi un tirliņi, bet lai nu notiek – es, kā Eiropas ekonomiski visspēcīgākās ekonomikas līdere jums UZDĀVINU iespēju arī papiedalīties NodrStream gāzes vada biznesā, ko mēs ar Vovu kopīgi bīdām. Slēdziet klāt savu Dobeles gāzes krātuvi – būs labums gan jums, gan mums ! Pie viena pamācieties, kā vajag mācēt nodalīt ekonomiskās intereses no politikas un gūt labumu tautsaimniecībai no sadarbības ar valsti, ar kuru esam karojuši, tai laikā, kad jūs no malas noskatījāties … Tā vietā Merkele, varu derēt, I ne ar pušplēsta vārda neieminējās par gāzes vadu. Toties noteikti interesējās, kā Plīša Lāča katastrofu valdība un tās vēlākie cūcību pārņēmēji taisās atdot naudu. Un pilnīgi iespējams, ka pati ievilka kartītē Dobeles gāzes krātuvi kā Vācijas “interešu sfēru” … kamdēļ te kādam ko pirkt vai dāvināt, ja no kretīniem varēs to visu dabūt gandrīz par baltu velti tad, kad šie būs bez biksēm palikuši un atbilstoši Repšes izpratnei par “biznesu” stāvēs ar izstieptu roku ceļmalā?
Jānis
J
Nesaprotu, kāpēc Liertuvā par Merkeles vizīti zināja mēnesi iepriekš, bet mums paziņo tikai pēdējā brīdī.
:))
:
labots- nevis MerKeLa iela.
:))
:
Sasapņojies. Tur jau tā lieta, ka MerĶeĻa, nevis MerKeĻa iela. Ir starpība?
Jukums
J
Jā, pavisam piemirsu piebilst - Rīgā taču jau ir Merķeļa iela:).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas