Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Tele2" savulaik slavējušiem klientiem atšķirīgs vērtējums; attiecības nepārtrauc

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Margarita
M
Noskries lielie ūdeņi,nošūmēsies un rezultā'ta viss būs OK.Malači TELE-2
XXX
X
zz 27.10.2009 16:24 Vai var pierādīt, ka viņi [TELE2] zvanīja policijai, ziņoja par briesmām, ========= Piedodiet, bet tas ir stulbs iebildums. Vai nav vienalga, no kā, piem., IeM saņēma ziņu, ka nokritis meteorīts??? Viņiem, kā arī pārējām struktūrām bija jādodas noskaidrot, kas tas ir un vai tas nav bīstami cilvēkiem un apkārtējai videi!!!, tad ir tikai dabiski!!!
Nauris
N
Kāpēc gan Lindai tagad jāpāriet pie dārgāka operatora? Ekstru arī nekādu:( Paies gads, visi brēks uz Lindu par budžeta līdzekļu šķērdēšanu, tad ies atpakaļ uz Tele2 -?
Biju, neesmu, nebūšu
B
IeM var rīkoties tā, kā uzskata par pareizu. Taču es jau šodien Tele2 (biju tās klients teju 10 gadus) pateicu "uz neredzēšanos!" - nepatīk pārāk stulbi jociņi. Starp citu, veikli ļautiņi lieliski mēģina izmantot "Mazaslacas efektu": šorīt mabilajā saņēmu īso - apsveicam, jūsu numurs laimējis Tele2 loterijā, piezvaniet pa nr. .... un saņemsit balvu. Es taču tu galīgi,Tele2 kopā ar visiem pārējiem "jokotājiem"!
ugis ie
u
. . . un nav nekaa jauna schai pasaulee. Kaa mums gribaas Messiju Ministru prezidenta kreeslaa redzeet, paschiem neko nedariit un briinumiem ticeet. IeM 3000,- Ls, AM 10 000,-Ls zaudeejumi. Un saki veel, ka muljkjiiba nav naudaa meeraama.
Infantilisms
I
(no lat. infantilis — bērnu) — bērniem raksturīgu psihisko un fizisko īpašību saglabāšana pieaugušā vecumā. Kā uzsver psihologi, noteikti ir jāizdala divi infantilisma tipi: pirmais, kad bērns vai pusaudzis par gadiem trim četriem aizkavējas kādā no savām personības attīstības fāzēm, bet tomēr iziet visu evolūcijas procesu, rezultātā tomēr pieņemot pieaugušam indivīdam raksturīgās īpašības, kaut arī reizēm tas notiek ar ilgu aizkavēšanos un lielām grūtībām. Pie otrā jeb inversīvā infantilisma tipa jāpieskaita tie pieaugušā vecuma indivīdi, kuru personības attīstība notiek ne tikai ar jūtamu aizkavēšanos, bet tā vispār virzās pa nepareizu ceļu, t.i., dažādi bērniem raksturīgi īpašību kompleksi paliek uzvedībā noturīgi, un šis infantilisma process ir neatgriezenisks. Indivīdi, kuri sirgst ar inversīvo infantilismu, visu mūžu paliek bērni un kā “pieauguši bērni” sagādā saviem tuviniekiem tikpat daudz raižu kā tad, kad tik tiešām vēl bija bērni.
humors un satiira
h
Advokaati neliidzees - ja Tele2 bija pietiekami stulbi sariikot viltus trauksmi, tad buus arii pietiekami stulbi lai samaksaatu (ljaut stulbeniem patureet naudu ir amoraali :D Bet par draudu nopietniibu ironizeesi tad, kad tu personiski pakljuusi zem iistiem draudiem, bet paliidziibas nebuus. Pat reklaamai nav noteikti jaabuut idiotiskai un ja draudzeejas ar galvu, tad var pat izveidot skaistas reklaamas. Piemeeram, gulbja lidojums aviokompaanijas KLM reklaamaa. Bet skandaalos, sokos un provokaacijaas nekaa skaista nav - un nevar buut.
jojo
j
Mūrniecei taisnība par cinismu un arī šteimanei, kura raksta par tele2 "mākslu" - paldies! Latvijā jau tāpat ir nenormāla melu un vardarbības pārprodukcija - un tas nav ne labi, ne interesanti...
ha
h
"Ko apceļat Mūrnieci?- un ja nu tas būtu bijis kas bīstams, ja tur būtu radiacija, jeb kas vēl spragstošs un tas pekšņi uzsprāgtu un aizietu kads bojā? Tad Mūrniecei atkal visi kluptu virsū- nenosargaja utt. Padomājiet taču ar prātu? Viņa dara pareizi- akcijas nav slikti, taču nevar manipulet ar sabiedrības drošību? Atbalstu Mūrnieci- Tele2 aizgāja pa tālu šoreiz..." pilnigi piekritu! ir lietas, ar kuram nejoko.
mja
m
Piekritu Murniecei. Rikotos taa pat. priecajos, ka neesm tele 2 klients. shutki shutkami, sitas jocins latviju izblameja tik pat labi kaa slakteronkulis.
japras naudu no stendzenieka
j
a. japras nauda par armija izsaukšanu un parbaudišanu radioactivitāti. b. japras naudu ugunsdzesēju komandām kas izbrauca. c. japras naudu priekš policijas kas dežurēja. d. bet geologistiem un citiem nebija jabrauc bet brauc pāši jo bija izbrinīti.
MCP
M
"uz Mazsalacas pļavu bija izbraukušas visas vietējās brigādes mašīnas, domājot, ka noticis kas bīstams" Atvainojiet, bet pirmā līdzība, kas ienāk prātā, ir ugunsgrēks sieviešu pirtī. Par tādu arī "padomātu", ka noticis kas bīstams.
japras naudu no stendzenieka
j
japras nauda no stendzenieka Lai gan Ēriks Stendzenieks norādījis, ka nedz viņš, nedz viņa aģentūra nav Tele2 "meteorīta kampaņas" autori, uzņēmums Deep White, kas pirmdien vakarā izsūtīja plašsaziņas līdzekļiem aicinājumu uz mobilo sakaru operatora preses konferenci, pastarpināti pieder viņam. 65% SIA Deep White daļu pieder Eglei Klekerei-Krekelei, bet atlikušie 35% daļu - SIA MOOZ!. Savukārt Ē.Stendzeniekam pieder 95% SIA MOOZ! daļu, liecina Lursoft dati. Pārējie 5% pieder Vitai Gaismai.
Māra
M
Jā, tiešām, var diskutēt, gaumīgs vai negaumīgs joks, bet ja vien spētu lauzt līgumu, vai nebūtu daudz, kuri lauztu līgumu ar Valdību?
Vientiesis
V
Ir jau pavisam vienkārši - TELE2 nespēj dzīvot bez medijiem, bet mediji bez TELE2 var iztikt. Medijiem par čakarēšanu vnk vajag kādu laiciņu paignorēt šoto zvidro kantori.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas