Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņa iepretim valdībai tomēr pieņem LPP/LC jauniešus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
humors un satiira
h
Piemeers idiotisks. Kur sis cilveeks bija agraak, ka nekaartoja mantojuma lietu? Un no kurienes gjimenee, kur ir taadi iipasumi, peeksnji radaas bezdarbnieks bez santiima kabataa? Rodas absurda situaacija - dazi iedomaajas, ka pietiek tikai pabljaustiities "nav naudas" un vinjiem uz pirmo pieprasiijumu iedos 1000, 10 000 vai 100 000 vai vienalga cik paprasiis.
galvas dakteris
g
Ja nav naudas, ejiet straadaat. Ar stulbu plakaatu ziimeesanu nevien veel pie turiibas nav ticis.
Oma
O
Nē, par to nevajag būt pateicīgam. Jānoskaidro, vai tiešām tā ir taisnība par valdības algām un citām cūcībām, piemēram, par PAREX veču dividendēm. Bet ir jāatšķir graudi no pelavām. Iepriekšējās valdības izdarīja visu, lai no bagātajiem neko nedrīkstētu ņemt. Izdarīja un aizgāja, lai tagad citi strebj to putru. Piekrītu, ka jāmeklē pavisam svaigi cilvēki, lai par viņiem balsotu. Es arī ne par vienu "veco" nebalsošu, bet... Mēs tos vecos pazīstam, bet jaunos ne. Kas viņi, cik gudri, ko spēj... Laika ir tik maz.
Kārlis
K
Daži komentētāji domā, ka Latvijā uz amatiem var kandidēt tikai, kas ir gana sašmucējušies, bet ir jau arī citi, kas nebūt nav dumjāki par regulāri piesauktajiem, ja nu vienīgi godīgāki gan.
Pensionārs
P
Līdz šā gada jūlijam strādāju, lai varētu pieklājīgāk dzīvot, bet arī šī iespēja man tika atņemta. Algu nogrieza, pensiju samazināja un nebija jēgas turpināt strādāt. Tagad velku garu un nezinu vai izvilkšu līdz pavasarim. Vai man par to jābūt pateicīgam?
Oma
O
Sauciet palīgā TP. Zilacainais Andrītis gatavs atkal ņemt grožus savās rokās. Šķiet, atkal esat noticējuši viņa naivi godīgajam skatam. Es arī toreiz noticēju, kad viņš aicināja nātres pļaut un bikses izbuktēt. Bet kas iznāca?
Kārlis
K
Esmu gatavs atgriezties!
Pensionārs
P
Man tas vairāk atgādināja iemešanu atejas bedrē un nelaisšanu vairs ārā.
Dace
D
Es JL pirms vēlēšanām pat noticēju, bet pēc vēlēšanām jutos trakāk kā ar aukstu ūdeni aplieta!
Dainis
D
Jautājumu par Lehman Brothers varat uzdot Repšem, viņam vajadzētu zināt;(
Andris
A
Kā šodien atceros JL pirmsvēlēšanu reklāmas un vēl šodien nevaru atiet no pēcvēlēšanu šoka!
juška
j
Piekrītu Andrim. Lasot komentārus, rodas vairāki jautājumi komentētājiem: par ko tad paši balsojāt? Vai neatceraties, kas no valdības vadītāja amata atkāpās, kad bija jāpieņem šie nepatīkamie lēmumi par pensijām, algām un nodokļiem? Vai neatceraties, kas protestēja pret progresīvo nodokli? Vai jums nav kāda informācija, ko šobrīd dara cien. Kalvīša kungs? Kur ir kāds viņa skaidrojums par krīzes "kājām" - kur tās aug un cik garas būs? Man turpināt?
Andris
A
Nav pamatijuma apvainot DOMBRAUSKIS ,viņš nezog,nemelo,tāpēc jau tauta saprot ,ka kardināla rīciba neko nedos ,vai ar manifestācijām Latvijai pradīsies vairāk naudas Damrovskis ir godīgākais valdības vadītājs,kopš neatkarības atjaunošanas ,ja nezini nevajag viņu apriet nepamatoti .Pensijas nogrieza tāpēc ka balsojamā mašina TP+LNNK+ZZS+LPPLCbija sagājusi grīstē un vairs nebija glābiņa noSVF.Atcerēties par ko balsojāt iepriekš,ka neiznāk atkal iebalsot kau kādu sagrabējušu balsošanas mašīnu ,ja vien neesat provokatori.
Andris
A
Ja neko nesaproti ,tad nemusini tautu .Sakumā mēģini atcerēties par ko balsoji pagājušās saeimas vēlēšanāsun tad sāci domāt.
Kārlis
K
Es arī gribētu dzirdēt atbildi uz šo jautājumu. Pa ausu galam dzirdēju, ka tur arī augot kājas mūsu valsts šodienas problēmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas