Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņa palēnām izzūd

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Nekad neesmu varējusi saprast šīs telšu pilsētiņas jēgu - šmucīga paskata darbaspējīgi vīreļi tup diennaktīm pie ugunskuriem dzerstīdamies un "filozofējot" ,pa reizei pabārstīdami TV savas "domu pērles"!
ululiņš
u
Es arī esmu pilnīgs individuālists. Un kas tu esi? Man bail, ka tāds pats.
monitors
m
Individuālisms - latviešu dzīves stils kopš neatminamiem laikiem - senie letgaļi pretēji lībiešiem dzīvoja viensētās jau 13.gs. Arī mūsdienās individuāla emigrācija kā glābšanās veids latviešiem daudz pieņemamāka nekā masu politiskā akcija. Var iebilst - bet Tautas fronte? Bet tā taču arī ar Gorbačova un Jakovļeva pūlēm tika sastiķēta. Pēc viņu norādes vietējā CK ķērās pie darba un rudenī varēja ziņot ka pārbūves tautas atbalsta kustība pret ekstrēmistu grupiņām ir nodibināta. Telšu pilsētiņas gals ir tipisks nacionālā individuālisma filozofijas piemērs.
ihaha
i
Simttuukstoshi griekhu iziet protestaa, ja tikai padzird, ka valdiiba vareetu pienhemt vinhu dziivi pasliktinoshu likumu, - vienalga - Pasaules bankas, Valuutas fonda spiediena rezultaataa. Pie muusiem - ja tas uudens nesmelhas manaa mutee, tad uz mani tas neattiecas. Ir gruuti saprast, kaa gadiem pensija vai minimaalaa alga var buut mazaaka par izdziivoshanai nepiecieshamo minimumu. Ir gruuti saprast, ka cilveeku var nodarbinaat par 100 Ls meenesii, par kuriem arii nevar izdziivot. Ir gruuti saprast, ka tajaa pashaa laikaa, kad viena tautas dalha kriit nabadziibaa, valsts monopoluznheemumos tiek pelniiti vairaaki 10000 meenesii.
TĀ JĀBŪT
T
Tagad var uzsliet teltis kādas ūdenskrātuves malā,ķert zivis un gatavot krājumus nākošai ziemai no dabas veltēm(ogām,sēnēm).
Memory
M
Demokrātija visā savā krāšņumā - baudiet !
who cares
w
:) Spēju pārdzīvot ziemu ļautiņi pierādīja, norūdījās - tagad var iet strādāt :)
Jukums
J
Acīmredzot, tiešam jāmeklē citas - daudz iedarbīgakas protesta formas - tādas, kuras beidzot piespiedīs izmainīt līdzšinējo biezos aizsargājošo, sociāli netaisnīgo un ekonomiski regresējošo valsta attīstības modeli.
Teodora
T
Tad ta brīnumu atraduši! :-D Viss šajā dzīvē paiet- labais un sliktais, pareizais un nepareizais. Mūžīgs nav nekas. Kur nu vēl telšu pilsētiņa! :-DDD
Karma
K
Man kaut kad spama veidā atnāca joki - tipa spēles ar mūsu politisko aktualitāšu varoņiem. Bija arī par telšu pilsētiņu: "Spēle Telšu pilsētiņa. Visi saceļ teltis. Nekas nenotiek." Arī protesti ir jāmāk rīkot. Un vēlams izdomāt, ko ar protestu grib panākt. Savādāk tāds gājiens paliek tikai kā dažu pārgalvīgo mocīšanās ziemas spelgonī - bez mērķa.
Resnais
R
Urrā! Krīze beigusies!
karātavu putns
k
Paldies Dievam!
pakausis
p
nu bet vinjiem reku jau pashiem ir vienalga :)
pakausis
p
nu ja.. kaads tur vairs protests un kaadas tur vairs ruupes par tautu un paareejaas bleenjas ar kuraam baroja meedijus.. ja jau reiz puncis pilns un kaa pats saka - var pavadiit daudz laika svaigaa gaisaa - tad jau ar shitais vairs Gaikjeenam "neruupot".. phe.. baisais varonis tipo
!
!
Cilvēku vienaldzība un pašpārliecinātība ir vienkārši skaidrojama - eksistenciālismā domā tikai par sevi. Kauns lasīt, kā daži indivīdi te regulāri nievājuši tos, kas iestājušies par sevi. Varbūt der pārbaudīties - ja nu tāds spiediens uz smadzenēm, kas izraisa vēlmi apspļaudīt telšu pilsētiņu, ir medicīniski ārstējams? Jūs, ak vai, nekādi nevarat zināt, vai pēc gada pats nebūsiet bankrotējis vai cietumā nodokļu dēļ, vai vēl ļaunāk - aplaupīts uz ielas piecu latu dēļ,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas