Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņas aizsācējs ar plaušu karsoni nogādāts slimnīcā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Sūkājot ķepu mājās arī var dabūt karsoni ar cūkukazugripu...Lai veselība Gintam! Kā arī mūsu tautai veselīgu domāšanu.
patiesiba
p
Kurš apmaksās viņa slimnīcas rēķinu? Iesaku kādai apdrošināšanas kompānijai nākt klajā ar paziņojumu, ka sedz medicīniskos izdevumus. Būtu laba pašreklāma!
žoržs
ž
rekā nu ir ar protestiem šitādā laikā.. - protestē pret bezdarbu.. bet - protestējot riskē kopā ar veslību pazaudēt darbaspējas.
Dzeltenā prese
D
no publiski pieejamas varoņa dienasgrāmatas: Atklāsme Ja es ar tādu aizrautību mestos darbos,kā metos attiecībās ar sievietēm,tad būtu ļoti daudz sasniedzis! Bet tad nebūtu zināmas tik daudzas jaukas,maigas,mīļas un gudras,arī kuciskas būtnes!
Dace luxam
D
Pareizi. varēja iet uz patviersmi, kad piedāvāja. Acīmredzot viņam bija cits uzdevums. Latvijā sāks izkulties, kad cieņā būs tie, kas domā un dara, nevis katrs, kas iedomājas, ka viņam kaut kas tāpat vien pienākas.
lux
l
_baac_ Piekrītu! Un ne jau tikai par mocekli. Daži viņu par varoni gatavi pataisīt. Turklāt spēcīgs tēvainis tā vietā, lai censtot kaut ko sava labā izdarīt, ākstās pie MK.
Jukums
J
Paskatīsimies! Tikai jātic ir tagad, bet ne nākamā gada oktobrī!
.
.
Pareizi teica ''vecis''-lai iet sēdēt pie logiem īstajiem valsts izzadzējiem. Stulbums kaut kāds! Apbrīnoju tos muļķa cilvēkus, kuri šo stulbo gājienu uzskata par varonību.
Dzeltenā prese
D
Ja Gints nebūs nevienā 2010. gada Saeimas vēlēšanu listē, tad es viņam ticēšu - tāds ir manas ieklausīšanās ( un nelielas pašņukurēšanas meklētājos) sausais atlikums.
Jukums
J
Veselību Tev, Gint! Un tās kaites lai tiek tiem, kuri joprojām ir tik bezjūtīgi, akli un stulbi, ka pat šādas protesta akcijas nepiespiež viņus ieklausīties, aprunāties, padomāt un beidzot ko mainīt savā politikā! Diemžēl, daļa komentaru liecina, ka tiešām esam pelnījuši ta dzīvot, ka vēlēšanu un referendumi rezultāti nav nejaušība.
neprotestesu jo nav prasibas
n
VEL AIZVIEN PEC VAIRAKAM NEDELAM NESPEJU IZPRAST PROTESTETAJU PRASIBAS. Vini prasa radit darba vietas bet bolseviki ari 1917g prasija darbu un maizi, kapec nevaretu izvirzit konkretas prasibas?Nu piemeram prasit partraukt gaismas pils celtniecibu un tos 80 miljonus latu kas paredzeti maksat OLIGARHIEM par bibliotekas celtniecibu novirzit PENSIJU PALIELINASANAI! nu ta tak laba prasiba un konkreta! Kapec tie cilveki badojas un tagad pat saslima un neko LABU NEIZDARIJA?
liquid
l
Varēja jau Šķēle par saviem miljoniem vismaz kādu patversmīti šiem dzīves pabērniem uzcelt. Bet , ja reiz nebija tik tālredzīgs, un nesaprata pie kā var kalvīša un slaktera politika novest, tad pastāv avārijas variants - liekas, ka viņa īrētajos mākoņos kādi 30 vienkārši cilvēki varētu ziemu pārlaist.
neticu
n
Nožēlojams Kampēja PR gājiens. Labi, ka tautas vairākums to saprot. Gaiķēn, nauda neatsver veselību.
a13
a
Kaut kā interesanti - uzliksim uzrakstu NOST ŽAGARU - taisām kempingu pie Operas, nepietiks vietas - vai mazums vietu? Jauns bizness? Vai ir pieteikums Domē par akciju un atlauja? Ja nē- ko dara menti - lai tik kads aliņu neatkorķē?
ihaha
i
Gint, veselhojieties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas