Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Telšu pilsētiņas iemītnieki publicē konta numuru, lai vāktu naudu savām akcijām

Lai realizētu projektu korupcijas apkarošanai globālā līmenī, mums ir vajadzīgs jūsu finansiālais atbalsts, šādu paziņojumu medijiem nosūtījusi _Telšu pilsētiņas biedrība. _Viens no tās dibinātājiem Valērijs Kareļins portālam uzsver – lai notiktu cīņa, nauda ir vajadzīga. Finansējums esot vajadzīgs steidzami.

Kā stāsta V.Kareļins, uz cīņu pret korupciju viņu mudinājusi personīgā un vēl citu uzņēmēju pieredze. Viņu pieteiktie projekti neesot ieguvuši Eiropas Savienības līdzfinansējumu. V.Kareļins tajā vaino ierēdņus. Viņš uzsver, ka viņa rīcībā ir dokumenti, kas liecina par “korupciju visdažādākajos līmeņos”. Informācija ir gatava un to vajag tikai apstrādāt un nodot tālāk, viņš saka. Tiesa, līdz šim no tiesībsargājošajām institūcijām ir saņemts atteikums par lietu ierosināšanu.  Nauda aizplūst ne tur, kur to vajag, ir pārliecināts V.Kareļins. Viņš stāsta, ka iesniegtā sūdzība tiek pārsūtīta no vienas institūcijas uz citu un viņš nekad nav saņēmis pilnvērtīgas atbildes uz vēstulēm, kas adresētas amatpersonām.

Nedēļas laikā, kopš nodibināta biedrība, tai esot pievienojušies 50 cilvēku. Nedēļas laikā tas esot daudz, taču ņemot vērā, cik daudz neapmierinātu cilvēki ir valstī, tas ir maz, vērtē V.Kareļins.

Kā ziņots, protesta akciju iepretim Ministru kabineta ēkai pērn 30.novembrī aizsāka Gints Gaiķēns. Viņš pauda neapmierinātību ar valstī notiekošo un prasīja valdību steidzami risināt bezdarba problēmas. Vēlāk G.Gaiķēnam pakāpeniski pievienojās citi protestētāji, uz trotuāra Brīvības bulvārī izveidojot "telšu pilsētiņu". Pirms nedēļas tika nodibināta Telšu pilsētiņas biedrība.

Tiesa, pats V.Kareļins telšu pilsētiņā nav dzīvojis, jo esot "jāpelna nauda", taču ir tajā viesojies.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NO BIEDRĪBAS PAZIŅOJUMA

Projekta ietvaros mēs esam gatavi atklāt publiski visus dokumentus, kas saistīti ar korupciju visdažādākajos līmeņos un nodotu tos tālāk tiesās, prokuratūrā, un ja pat tas nepalīdzēs (kas visdrīzāk tā arī būs), nodot to  arī Eiropas tiesās. Finansējums ir vajadzīgs steidzīgi un mēs rakstam Jums cerībā uz Jūsu iespēju palīdzēt atbalstīt mūsu organizāciju.

Jevgēnijs Kareļins.
„Telšu pilsētas biedrības“ valdes loceklis
Krišjāņa Valdemāra iela 95-2, LV-1093, Rīga
Reģ Nr: 40008153774
Banka: A/S “Swedbank”
Konta Nr.: LV97HABA0551027747934
Swift: HABALV22

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas