Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņas iemītniekiem uzdāvina nojumi, lai nav jāmirkst lietū

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
tie pēdējie būs tie pirmie...
Minna
M
Atļaušos mazliet pielabot. Vispirms jābūt parastai mazmājiņai, tad uz tās "vecajiem" pamatiem ....... Tālāk būs kā Tu saki. Atbilstoši mūsu likumdošanai un Jūrmalas kāpu apbūves praksei. Nez, vai līdz pavasarim paspēs? :) Jāņos būs kārtīgs ugunskurs Rīgas centrā. Uz pilnu klapi, jo tad beidzot kāds arī pievienosies. Varbūt.
Zane
Z
Notikumu secība pilnīgi skaidra. Nākamais tur tiks uzsliets pagaidu kiosks, tad neliela mājiņa, tad mājiņu privatizēs, tad privatizēs zemi zem mājiņas un beidzot uz privatizētās zemes uzslies kārtējo lielveikalu vai kazino ar viesnīcu.
injekts
i
Vareni! Apdāvina vienkārši par sēdēšanu un nekā nedarīšanu. Cerams SVF ņems piemēru un pēc analoģijas apdāvinās mūsu valsti.
ALMAS
A
Baigi forši-visi bomži -uzpriekšu,lai redz cik tur viņu ir mūsu Rīgā!!!!!
xeper
x
Bezpajumtnieku (telšu) pilsētiņa un jaunie wtf kioski Marijas ielas sākumā ir pēdējā laika pretīgākie vaibsti Rīgas centrā.
mt
m
Jā,Rīgā ir Ušakova un ShleeseRa demokrātiskā pēdiņās visatļautība,drīz kāds iedzeltens smirdīgs šķīdums tecēs pa ielu renštelēm,tad ļaudīm piemetīsies insekti piem blusas,utis.Tā viņi saprot labklājības uzlabošanu rīdziniekiem.
bush
b
Man atkal patīk, ka 5(?) teltis sauc par "telšu pilsētiņu".
kioto
k
Ko var ņemties ar tiem dīkdieņiem! Kāpēc viņiem vispār tiek pievērsta uzmanība! Tā saucamā "protesta akcija" jau no sākta gala ir bijusi tikai un vienīgi šovs. Neviens normāls cilvēks, kas nonācis grūtos apstākļos, nesēdētu nedēļām ilgi bezdarbībā, bet gan paņemtu vismaz slotu rokā un izslaucītu savas mājas pagalmu. Kā arī sekotu līdzi politiskajiem procesiem valstī un izdarītu secinājumus, lai nākamajās vēlēšanās atkal visu nesacūkotu.
a' propos
a
Kur ir sabiedribas intereses? Kamdēļ Rīgas centsrs jāpārvērš par cūkukūti dažu cietumnieku, šķietamo bezdarbnieku, dažu deģenerātu dēļ? Kā drīkst ignorēt lielākās sabiedribas daļas intereses? Rīt būs teltis ap Brīvības pieminekli, Vecrīgā, pasažieru ostā un tad cerat sagaidīt ārvalstu tūristus šajā miskastē, kur pašiem riebjas? Tie "gudrie" ar zināmu aprindu atbalstu atvedīs saliekamās mājiņas, pārvietojamās tualetes, blakus zupas virtuves. Policijas auto ir šodien, vakar mediķu brigādes, vēl tik ugunsdzēsējus, lai pilna komplekts. Vai tā mēs izejam no krīzes? Vai tā ir demokrātija? Nē, to sauc citādi. Neziniet? Paklausieties Ušakova-Šlesera sarunu, tur ir īstie, šoreiz pareizie vārdi.
Mordreds
M
Nu droši vien tā jau tas ir paredzēts. Paies svētki, Šlesers pabeigs atpūtu Singapūrā, tad arī daudzāk tautas piepulcēs. Tā jau viņi gribētu - valdība to vairs nevarēs ilgstoši ignorēt, atkāpsies kā nebūt un tad jau arī būs klāt krievu - oligarhu valdība. Bet vai nu tik vienkārši sanāks, tauta tik dumja jau nemaz nav.
Klausule
K
Man arī pašlaik izskatās pēc izsmiekla, bet kaut kas tajā visā ir. Ja dalībnieki gūtu lielāku atbalstu - piemēram, vairākas dienas pēc kārtas pa dienu viņiem kaut uz dažām stundām pievienotos kaut tūkstotis cilvēku. Un tā regulāri. Tad tas jau būtu nopietnāk un diezin vai valdība to ilgstoši varētu ignorēt, arī ārvalstu presei tas būtu simpātisks materiāls...
Terorists
T
Nu šitā tās lietas nedarās.Ja tiešām tev gribās apkarot tevis nosauktos nejēgas tad dārgais draugs dibini partiju ,kurā nebūs bijušo,bet šito klaunādi ar TP aizsegu nesauc par akciju,bet idjotu saietu kas paši nezin ko vēlas.
valdis
v
šiem komentetajiem - un vai citi nevardarbīgie pasakumi arī nav , ,akstīšanās,, un tā ir netikkai par nodoklū maksātāju naudiņu Kalniņa izgaismotā Latvija un mikrdzošie Kargina un citu caur māko]niem mirdzošu villu logiun luks auto ko nevarot tik daudz redzēt citās galvaspilsētās bet daļa no realās mūsdienu valsts krāsu paletes grib dzīvot te tie kritizētaji lai augšā ir uij bet apakša fuij šodien 13 janvara notikumi Rīgā nav un tad jautājums vai jūs alkstat pēc tiem?
līderis
l
4 reizes baro

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas