Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tēriņu apcirpšana ministrijām jāpaveic divās nedēļās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Com
C
Šito lasot, ienāca prātā teiciens par diviem veidiem kā ātri kļūt bagātam: grābt, ko var sagrābt, kad valsts grūst, un grābt, ko var sagrābt, kad valsts ceļas no jauna. Stabilos laikos uzvārīties nevar.
v.
v
Valdības gāšanas scenārijs bija zināms jau pirms pusgada, nav skaidrs, uz ko cer Godmanis, ka visas koalīcijas partijas viņu atbalstīs? TP pirmie pateiks, ka šādu budžetu nevar atbalstīt un arivederči Ivar, un premjers jau TP ieliktenis "profesionālis", cerams, ka par oranžo barvedi kļūs Segliņš- tik "spilgta" personība to pūzni varētu sagraut maksimāli ātri, cerams, ka policiju iznīcināt pilnībā viņš nepagūs!
Helasie
H
man viss skaidrs - oranžie grib nogāzt šito valdību, lai gūtu lielāku ietekmi pirms pašv. vēlēšanām; that's all; nav man ciparu, bet nespēju noticēt Slakterim, ka viss jāisina par piektdaļu
mika
m
Pieprasu sabiedrisko ministriju apspriešanu budžetiem!!! Apstiprināšana nedrīkst notikt zooloģiskajā dārzā, Puzē un Mākoņos.
varde
v
A ko Tu no Labklājības ministrijas gaidīji? Pie varas tak lieli mākslas cilvēki... Būs teātris, žēl, ka bezgaumīgs.
taukmūļu ierēdņa dziesma
t
Kur mana raibā ķēve Un līkais kārklu loks? Kam sēru maršu spēlē, Vai Darītāji bija tikai spoks? Kur apsolītie treknie gadi, Vai nu nabags es un radi?
d'Andris
d
Ak, tad apkopējas jau atlaiž :) Tagad kārta studentiem un būs pat visi 10% noīsināti. Murgs :(
ZBL
Z
Patiešām nezinu augusta konsolidētā kopbudžeta rādītājus. Ja var pa pozīcijām - pamatbudžets, soc. budž, pašvaldību budžeti, tad varēsim sareiķināt cik noēd Kalvītis ar Slakteri pensionāriem.
zinu
z
Tu jau nemaz iedomāties nevari, cik ļoti šis budžets balstās uz pensionāru naudas noēšanu. Salīdzini budžeta ieņēmumus ( ne plānotos, bet reālos) un izdevumus šobrīd. Tādēļ jau Valdība arī sapņo otrā līmenī naudu nelaist no savām rociņām, bet, ja Bankas uz to parakstīsies, tad nu gan ir sviests. Tā ierēdne gan tēlo. Budžēts tā tiek sastādīts vienmēr.
ZBL
Z
Jau šis budžets balstījās uz pensionāru naudas noēšanu un finanšu piramīdas būvniecību, bet nākamais izskatās sitīs šo pušū divkārt. Pamatbudžet no sociālā budžeta aizņemas naudu par smieklīgiem %, kas pensionāriem nes 120 milj. Ls zaudējumi, un tiek maksātas algas Slakteriem, Kalvīšiem u.t.t. , kas īstenībā nav nopelnītas, jo budžetā nav tam naudas. Secinājums pensiju sistēma = Banka Baltija. Drūmi, kas uzņemsies atbildību?
lno
l
Ak tad Godmaņa vecais draugs?:) Štrunts par budžetu, patreiz un vienmēr galvenais, lai KNABā būtu vislielākais kretīns, vai ne?
lno
l
Darītāji prot efekīvi palielināt štatus, iekārtojot siltos krēslos draugus, radus un radu radus, bet lai samazinātu, prātiņš par īsu. Mans paziņa mainīja mēbeles Labklājības ministrijā. Viņš bija stipri pārsteigts par tur valdošo atmosferu: daži internetā spēlēja kārtis , citi pļāpājot malkoja kafiju. Diemžēl valdība nezin ko darīt, to jau atzīst pats lielāko kretīnu saimnieks.
vecais draugs
v
Viens Ruksis sasolīja 7 treknus gadus, pats barojās un nolaida valsti līdz kliņķim. Otrs vada Saeimas Budžeta komisiju un turpina gvelzt bārmeņa cienīgas asprātības televīzijā. Trešais vada Finanšu ministriju un neko sakarīgi pateikt nemāk, jo iekļuvis amatā kaut kāda pārpratuma vai joka pēc. Godmanis raujas pa trijiem, bet kurš viņu klausīs? Brigmanis-vecais komunistu līdējs jau nu nē. Secinājums: BŪS LIELAS ZIEPES!
Zaika
Z
Beidzot kaut kas kustas! Varbūt, ka ceļš līdz vēlamajam mērķim nav tik gluds un pareizs, kā gribētos, bet ja nevar izdomāt neko citu, tad šis variants būs okay. Veči, turās! P.S. Ceru, ka tos auto Saeima tomēr nepirks. Un tā funkciju izvērtēšana arī būs jātaisa. Atgādināsim kaut vai katru dienu, kamēr izdarīsiet.
Darbiniece
D
Jā! Atlaidīsim vairākus simtus valstij strādājošo! Pieaudzēsim bezdarbu! Kas ta Godmanim - ne jau viņam katru dienu uz darbu jānāk ar domām - vai tik šī nav mana pēdējā darba diena? Vai tik valsts vīri, negribēdami šķirties no 4000 algas, šo algu nepelnīs uz atlaisto REĀLI STRĀDĀJOŠO rēķina?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas