Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Tēvzemieši" un "Visu Latvijai!" piketēs pret pretimnākšanu ārvalstu investoriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
volk tambovskij
v
neesmu TBK fans vai atbalstiitaajs , neatkariigi no 'sii esmu jau agraak atziimeejis , ka 'sis likums ir izdomaats no tiem , kuriem riiklee iesprudis paarlieku lielais nokamptais nekustamaa iipa'suma kumoss, 'sis nu buutu viens no variantie kaa no taa smuki tikt va'laa , vienalga par kaadu naudu , kraapnieku, laupiitaaju vai bandiitu , nauda nesmird , un kas te notiks peec tam , tas vi'niem zem svaarku 'lipas .
AD
A
Šis likums ir aizejošo taukmūļu atvadu sveiciens latviešu tautai.
Kanadas latvietis
K
Es ieteiktu tadu lietu, Tevzemiesiem un Visu Latvijai vajadzetu izplatit pazinojumu ka gadijuma ja vini naks pie varas visa zeme ko spekulanti kas ir gatavi mati ar pelnu pardot visa zeme kas tiks iztirgota ta saucamajiem ,,arvalstu,, (krievu) ,,investoriem,, visa zeme tiks atsavinata un NACIONALIZETA! un lai velak ,,investori,, nesaka ka nebridinaja!
Bogdanova, bļ...
B
Kāpēc TB/LNNK neizgāja no valdības, kad tā Abreni atdeva?
ieva..raf
i
Būšu ... labi darīts ,ka organizējat !
ekks
e
TB/LNNK visu laiku bij' saeimā, arīdzan Abrenes atdošanā asistēja.... Lūdzu, rīkojieties, nevis organdizējiet piketus!
J
Latvijā jāsaimnieko latviešiem. Pārāk daudz zemes jau iztirgots visādiem ienācējiem.
555
5
ja es dzīvotu tuvak Rīgai ,es arī piedalītos.
Kanadas latvietis
K
Absoluti pareizi! Sis likums par ,,arvalstu,, (lasi krievu) investoriem laus krievu valoda runajosiem izpirkt vertigos zemes gabalus Jurmala! Latviesi tad bus spiesti rapties pari zogiem lai pieklutu jurai?! Ta ir cuciba nevis likums! Sis cuciba ir izdeviga tikai nekustama ipasuma spekulantiem kas megina pust jaunu cenu burbuli un promaskavisiem spekiem lai iepludinatu seit vairak krievu! Nelausim sacukat Jurmalu Baltijas perli, paskatieties ka izkemotas ir plumales citas valstis kur monstri Hoteli ir sabuveti 10 metrus no juras!!!! Apstadinat so cucibu!!!
Roze
R
Es negribu būt vergs savā zemē, un tamdēļ es uz šo piketu iešu, es gribu pats ražot savā zemē es negribu svešus cūku kompleksus, es negribu svešu uzņēmējdarbību Latvijā, kas izstumj pāšu māju uzņēmējus kuriem tā ir grūti, tā ir īslaicīga cauruma aizlāpīšana šāda piesaiste ar isaicīgu efektu, kurš noved līdz krīzei, tā vairāk ir naudas un vērtību aizplūšana no Latvijas, lai aizlāpītu īslaicīgi bezdarba caurumu nākotnē paliekot ne tikai bez iztikas, bet arī bez sava valstiskuma un svas valstiskās identitātes, tas gājis jau 20.dgadu garumā un gala produktu mēs redzam, ka šādā gadījumā valsts kase ir lielākais cietējs vai tiešām latvieši grib būt vergi savā zemē
Tante
T
Kur nu vairs lielāku un neatgriezeniskāku kaitējumu , un postu kādā šobrīd atrodas Latvija vēl var nodarīt? Žēl gan,ka tikai tagad pamodāties,kaut gan vēlēšanas tuvojas-balsis jau kaut kā jānozvejo!
opc
o
Nepieļausim, lai Latvijā dzīvotu mēsli no NVS

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas