Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

The Economist: Vēlēšanas Latvijā iezīmē lielas pārmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Tas bija slikts raksts! Sis kungs situaciju neizprot, bet apspele sagrabstitu informaciju :-( Un noteikti nevar but kompromisa okupaciajas fakta lieta. Latvija dzivojosie nepilsoni ir okupaciajs fakta sekas un visiem, kas 20 gados nevar iemacities valsts valodu un nokartot pilsonibu, ka to sevis cienosi cilveki visa pasaule dara, Latvija nav vietas. Sadi cilveki tikai saskel sabiedribu un neciena valsti kura dzivo!
Ansis
A
Liekas ka Lūkass vairs nejēdz neko.
airis2
a
Pārmaiņas?Nevajag būt naivam,nekādas pārmaiņas nav gaidāmas.Ne jau valdība izveda valsti no krīzes,bet gan cilvēku vēme izdzīvot.Uzņēmēji cīnijās par izdzīvošanu.Reāli mums tagad ir pilnīgi neērta starta situācija ekonomiskai izaugsmei,ir parāds,Eiropai mēs esam kā suņanagla-esam bet pilnīgi lieki.Situāciju mainīt var tikai pilnīgi jauna un nestandarta politika.Diemžēl ,neredzēju nevienu,kas varētu pārvarēt 5 % barjeru...
.....
.
Maaniigs miers....patiesiibaa ,ar to ,kad krievi naaca pie varas,investiiciju riski pieauga vairaakkaart
faktiski mes esam lielos sudos
f
Kremlis svin vienu uzvaru pec otras. No sakuma blaustijas par krievu tiesibam un pajolisi latviesi ari iedeva visiem PSRS iebraukusajiem velesanu tiesibas un pilsonibu. Kremlis prieka berze rokas. Rezultata Kremla partija sagraba varu Riga pilnigi likumigi atbilstosi Latvijas likumiem. Tagad Kremlis jau merke uz Saeimu. Protams tikai ar krievu balsim nepietiek un tadejadi tiek radita par krievu miljardiera Pjotra Avena sponosreta it ka latviska Zatlera partija kas ari citigi sak kalpot Kremlim pazinojot ka valdiba janem Putina un Kremla atbalstito Saskanas centru.
Anglosakši atdod LV interfrontei
A
"SC" laišana pie varas ir savā ziņā tautas nodevība, ko latviešu vēlētāji nekad neaizmirsīs. Jebkura no trim latviskajām partijām, kas laidīs "SC" valdībā, kopā ar šo interfronti valdīs trīs gadus. Bet pēc tam – ardievu! Latviešu partija, kas iedos varu "SC", būs politisks līķis.
arī prom
a
tai avīzei, ļaujot tajā publicēties tādiem mazkompetentiem pļurstētājiem kā lukass, vajadzētu dēvēties: The Optimist: Vēlēšanas Latvijā iezīmē lielas pārmaiņas
zb
z
izrādās, arī lūkass ir pajolis.
Briest revolūcija
B
Nē sc!
muļķu zemes pavalstnieks
m
Pateicoties vienotības sadarbībai ar ZZS valsts tika izvesta no krīzes,tā vismaz apgalvo Dombrovskis,nesaprotu,tad kāpēc ZZS ir tie sliktie,ja sasniegti tik labi sadarbības rezultāti? Vai vienotība visus laurus grib pierakstīt tikai sev? Iepriekšējo koalīciju aizgūtnēm slavē starptautiskie aizdevēji un dažs censonis pat grāmatu uzrakstījis,tad kāpēc,pēkšņi ZZS tie sliktie? Vai tiešām tāpēc,ka nostājās pret ASV vēstniecības ieteiktajām ierēdņu kandidatūrām- Maizīša,Judina un paša Zatlera?
ša ša
š
Labs raksts.
ddt
d
Labs gan. No tā izriet, ka Latvijas oligarhi un viņu partijas izraisīja globālo ekonomisko krīzi! Turklāt vienkārši dēļ savas nevērības. Varam būt lepni, ka mums ir tik ietekmīgi cilvēki!
  • 6
  • 0
Komentārs
K
vai Putins ir oligarhs?
onslavs
o
viss jau itkā pareizi, tikai Lūkass aizmirsa piebilst ka SC arī atbalstīja tā saucamās oligarhu partijas balsojumos :)
standziniekam
s
VL arī bija opozīcijā, bet vienalga balsoja par tiesiskumu.
  • 8
  • 0
standzinieks
s
Tā jau opozīcija parasti dara. SC var mainīties, ja tiks koalīcijā.
  • 4
  • 7
turks
t
Dies grieķiem bijusi dzimtbūšana?
x
x
Bus lielas problemas, PSRS laikos iebraukusie okupanti klust arvien agresivaki, vini jau sagrabusi varu Riga un pazino ka tas ir par maz, bus liela skelsanas Latviesi nekad nepielaus ka okupanti varetu sagrabt varu valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas