Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tiesa atceļ Repšes lēmumus par disciplinārsodu Jakānam un Zaļūksnim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Bet kā tu domāji? Vienotības neko netaisās maksāt! Tas bija Vienotības polittriks par ko maksās tautiņā. Ar to Jūs arī apsveicu!
kuku ruku
k
Tas, ka Repše vienmēr visas tiesas ir pakāsis ir loģiski, jo neviens no viņa atbildību par to neprasa. Un domāju arī šinī gadījumā Repsis izies sausām kājām. Valsts samaksās un viss būs OK.
Vienotības triumfs
V
Ko tu, tas ir Vienotības triumfs, par kuru tālāk letiņu bauri maksās! Kā vienmēr...
...
.
nu šoreiz gan maksāt vajadzētu no Repšes un viņa padomnieku, kas sastādīja dokumentus par atlaišanu un sodīšanu, kabatām!
Sniper'sEye
S
Pietiek nepatikšanu ne tik daudz ilgam, cik intensīvam laikam ar sakropļoto likumdošanu, īpaši darbaspēka likumdošanu, un izskatās, ka atlikušie auni ar savu vadoņlauvu ziepes paspēs sataisīt vēl lielākas, nemainot excel tabuliņu metodiku budžeta veidošanā.
Lonija
L
Drīz jau atcels arī visus pārdarījumus Latvenergo cilvēkiem...
ciniķis
c
Tas, ka tā kadru atlase maitā vienotību vēl būtu sīkums, bet, ja tādi auni tiek pie varas un sāk pieņemt politiskus lēmumus, tad gan ir ziepes.
s
s
žēl, ka tā, jo šiem diviem tipiņiem sen ir jāsēž cietumā. cietums būtu tikai ieguvēji ar šādām svaigām pakaļiņām, bet mūsu gudrās galvas to nesaprot.
Sniper'sEye
S
Precīzi. Un pilnīgi pietiekami. Un šādi iesāktā veidotā JL kadru atlase maitā visu Vienotibu, kas tur neko vēl nav spējīga labot: aunu armija ar lauvu parādnieku par neapstridamo vadoni.
zaika
z
Tie jau esat jūs JL,kas tik pārliecinoši IEKRĀSOJAT cilvēkus, tad Jezdakova iznāk jākrāso kā JL,vai tā ??? sanāk.Zemiska pārliecība jums iekšā, un meli bezgala.
dadzis
d
ir jau sen zināms ka Administratīvā tiesa ir kabatas tiesa Valsts Ieņēmumu Dienestam, tas izriet no tiesas lēmumiem ar ko -itin neviens VID darbinieks nav sodu saņēmušu un tikai tiek attaisnoti. Kam tad ir gods par Latviju ?
cerība
c
Oranžie kā blaktis! Gan jau tiksim ar šo sērgu galā!
Andris
A
ŽĒL jūs ORANŽIE ,ka tiekat atstumti no bļodas ,un par vienam vien (domāju Latvenergo).Ak jūs MAITAS ,kur esat noveduši valsti .Visus jūs pakārt un tas vēl būtu par maz.
Haiti
H
Kas vēl var tik ciniski atļauties rīkoties kā Repše,viņa juristam nav pat augstskolas diploms uz rokas,bet viņš iznes spriedumu pretēji visai komosijai,cilvēku grupai,kuriem ir šīe diplomi un runa iet par ģenerāldirektoru,kuram ir pieklājīga darba pieredze un panākumi darbā,vienkārši tas viss kas ir noticis ir Amorālas Repša darbības rezultāts,man no malas pat grūti iedomāties,kā šāds ministrs būtu sodāms,vienkārši absurds.
cdf
c
a Repše izrādās ir nelietis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas