Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tiesa izvērtēs "Emīla Gustava šokolādes" maksātspēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Man garšoja EmG šokolādes konfektes un ieiet tur nosvinēt eksāmenu ar karstu šokolādi. Pūres šokolādē daudz E
who cares
w
Stulbi. Sākums bija pat ļoti jauks.
???
?
nomaina nosaukumu lai pēc laika atkal rullētu ar šo zīmolu. forši, nodokļus nemaksā, kredītus nemaksā, norēķināties nespēj, pircējus maldina... cik garam tam sarakstam jābūt? kas būs nākamais - vai ziepes ies pa burbuli? varbut tās jau ir Milda 9?
edajs
e
Gustava sokoladi neperku, jo kaa paskatijos uz cenu!!! Ediet pasi!
par Stendera ziepem
p
Ja ziepes maksaa labakrema cenaa, tur nav kaut kas kartibaa. Zieps ir tikai ziepes un nevar par tadu mantu plest astronomisku cenu. ES pat vairs davanai neperku, jo dargi un kimija.
choko
c
liels iemesls gustava neveiksmei ir pure shokolade pure bija draugi, aizņēmās ideju, parpirka vadošos darbiniekus - tehnologu utt un ielēca sveša vilcienā. rezultātā nosmēla krējumu ar zemākām izmaksām... laikam gan vairs nav draugi, vai ne? nothing personal - just bussines
fiksais
f
Šie cilvēki nekad nav bijuši miljonāri. Un nekad sevi nav uzskatijuši parmiljonāriem. nekad nav lielījušies, mētājušies ar naudu, pirkuši uberkrutas mašīnas vai citas ekstras. Tas, ka veidojot savu biznesu visu laiku kādam ir bijuši parādā miljonu nenozīmē, ka paši ir miljonāri. Bet ko stulbam un slinkam latvietim padarīsi - tas kas kaut ko dara vienmēr būs sliktais. Labāk jau lasīt sēnes Īrijā. Ko paši esiet izdarījuši, lai spriestu par citu padarīto? Smieklīgi, ka šie apbižotie, uberkrutie darbinieki pši nespēj izveidot savu biznesu, bet mācīt māk! Diemžēl pret darbiniekiem jābūt prasīgiem un stingriem - latvietis darbā draudzigu vidi uztver kā anarhiju! Tai pašā Īrijā pašī kā traktors un nesūdzās, kamēr dzimtenē muti brūķē un slinko!
NAV VIENALGA
N
nišu aizņēmuši jau Pūre Chocolate!
Imants
I
Nu padārga viņiem tā produkcija bija. Šīs šokolādes un ari ziepes faktiski tikai dāvanām pirka. Bet cik tad ar ziepēm var apdāvināties!? Trifeles ir kā var tik dāvināt un dāvināt. Bet nu nebija īpaši garšīgas. Dažas RIMI massveida produkcija bija garšīgākas. Tie krēmi bija interesanti. Bet nu arī mežonīgi dārgi.
ne-original
n
Beļģu šokolāde un šokolādes veikali eksistēja visā pasaulē arī pirms EmG., ziepju bumbas, ziepes utt. - ziimola LUSH veikali arii eksisteeja pirms Stend.. Kotleti un karbonaadi mācēja pagatavot jau pasen. Bērni nedzimst kāpostos :) Ar aarvalstiis aizguutaam idejaam pasauli iekarot gruuti. Inoveet vajag.
es
e
Lai viņiem ir spēks un varēšana IZĶEPUROTIES !!!!!!!
hmmm
h
eh, žēl jau, ka Gustava šokolāde bankrotē, Lido. Grūti jau savienot no vienas puses kvalitāti un oriģinālu ideju un peļņu, seviški ja ir tik mazs tirgus kā Latvijā - prakstiski neizdzīvot. Traģiskākais, ka nav pat īsti nekādas reālas receptūras kā palīdzēt šiem mūsu nacionālajiem uzņēmumie, viss atkarīgs tikai no akla gadījuma - ja īpašnieki ķepurosies un uztrāpīs uz kādu veiksmīgu ideju, parntreni, vai noslēgs izdevīgu līgumu lai darbotos ārvalstīs tad izdzīvos. Bet atrast risinājumu tepat uz vietas ir prkatiski bezcerīgi.
dalia
d
domaaju ka viss iet kompleksaa. Nu nevari tu buut miljonaars, atvert vel kadu razhotni, palikt paraadaa,pasludinaat bankrotu un turpinaat but miljonaars:)))
ab
a
Tāpēc esam tādā bietē, ka atrodas ļautiņi, kas priecājas par citu bēdām. Neēd šokolādi, ja negaršo, bet beidz spļaudīties, latvieti!
gribu zināt
g
Stenders turas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas