Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Tiesa nepieņem Loskutova sūdzību par valdības lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no Latvijas Avīzes
n
Runājot par politisko partiju finansēšanas kontroli, priekšnieka lēmumam ir vistiešākā nozīme, jo partijas var pārsūdzēt biroja nodaļu lēmumus biroja priekšniekam, kurš, izskatot sūdzību un lēmumu par to, var to atcelt. Ja, piemēram, tiesā notiek strīda izskatīšana starp biroju un politisko partiju vai amatpersonu (vairākas lietas par partijām jau ir tiesās), tad biroja priekšnieks ir tā persona, kas pilnvaro noteiktu cilvēku iet uz tiesu un pārstāvēt biroju. Priekšnieks paraksta arī paskaidrojumus tiesai un kopā ar biroja pārstāvi formulē pozīciju gan rakstiski, gan mutiski. Biroja priekšniekam ir tiesības veikt arī iekšējo biroja reorganizāciju. ============================ Te jau ir tas suns aprakts. Negribas Tautas partijas un PP ņurkām, kurmjiem, zvirbuļiem u.c., piedodiet, politiskajiem līķiem maksāt par politisko partiju likumu pārkāpšanu.
Miks
M
Nav nosodījuma ierēdnim Jēkabsonam, kura pakļautībā ir tirgotas tūkstošiem pasu, amatā joprojām ir ierēdnis Jakāns, kurš ir tieši atbildīgs par žurnālista sarunu nelikumīgu noklausīšanos,
Santīms
S
Tiekamies 8.30 pie Saeimas ēkas, jo, lai deputāti redz, ka Loskutovu atblastām. 9,00 notiks Saeimas ārkārtas sēde, bet pēc 30 min Saeimas kārtējā sēde par Loskutova atlaišanu.
Altin Yildiz
A
Vai šļesars, bodmanis, kalvītis un šķēle, kas jau ir paguvuši iztirgot tavu, vēl nedzimušo bērnu, iekšējos orgānus, jau ir katrs nosēdējuši pirmo tūkstoti gadu, ka tu taisies Loskutova kungu sēdināt ???
lelde
l
Lellīt,Tev tas mazohisms ir atņēmis veselo saprātu.Tevi apzog,bet tu tik steni:ooooo,vēl,vēl,ooooo,kad nobeigsi,tad pasaki-liksim to Laškutovu cietumā.
zagsims
z
Tik daudz nesiekalojieties par to elles varoni,bet lūgtu jūs uzrakstīt cik tas KNABs mūsu valstij izmaksā mēnesī.
Lelle
L
Liekas, ka kretīni dara visu, lai valdītu mūžīgi, bet paskatījos vēl zvaigznēs un tur joprojām stāv rakstīts, ka šiem tuvojas nelabs gals...
Pareizi tā:
P
Pie Saeimas jābūt 9:00 !!! Ja par Rozi un par Veldri izlems līdz 9:30 vai līdz 10:00, tad jau 10:00 - 10:30 lems par Loskutovu. Ja būs garākas debates, tad Loskutova jautājums varētu būt ap 11 - 11:30. Bet jāgatavojas jau iepriekš.
Ērglis
Ē
Nākt un iet var praktiski visu dienu, bet visticamāk pēc plkst. 12, jo tad sāksies parastā sēde, pēc ārkārtas.
Ērglis
Ē
Tev laikam šķiet, ka tiesu sistēmā kopš radīšanas viss ir skaidrs un basta :) Bieži vien it kā absurdi iesniegumi paver ceļu nopietnai juridiskai diskusijai, ja ne pirmās tiesas instances, tad pēdējās - augstākās tiesas - līmenī gan. Loskutova pamatojums ir vienkāršs - viņš grib pārsūdzēt sev nelabvēlīgu lēmumu. Praktiski VISI priekšnieki - ieskaitot augstākos policijas virsniekus un pat SAB direktoru - to VAR izdarīt. Izņemot KNAB, jo valdošā koalīcija līdz šim likumus nav sakārtojusi. Laikam jau zinot, ka kādreiz tas noteikti noderēs.
gajejs
g
Klau cikos jabut, kad tas pikets??? nav nekadu reklamu par piketu, tas ljauni!!! Jus gribat lai kads iet vai nee????? ja kads zin uzraksta!!! [email protected]
janis
j
Administratīvā tiesa pareizi lēma. Fakts, ka Loskutovs mēģina apstrīdēt lēmumus, kas no juridiskā viedokļa nav apstrīdami, man liek secināt, ka Loskutovs ir vairāk šovmenis nekā jurists...
Diletanttiesnesis
D
Ļoti slikta atestācija Loskutova juridiskai kompetencei, kā līdz šim deklarēts. Kompetents jurists zinātu, ka tiesa nevar pieņemt tādu iesniegumu.
KEKS
K
izejam ielās lai ātrāk mēs to murgu aizmirstu.
ggg
g
f

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Loskutova vēršanās tiesā balsojumu Saeimā neapturēs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas