Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesa pret Vecrīgas grautiņa dalībnieku lūdz sākt kriminālprocesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
kāds kauns būs vēlāk pašiem par saviem darbiem. trūkst vārdu - uz kurieni mēs ejam.
hi-hi
h
gandrīz kā 1905 gadā uz sibīriju uz sibīriju , bet neaizmirstiet bija vēl 1917 gads , tas arī var atkārtoties pie mums tagad un policija vairs nesargās SAEIMU. Domā valdošā šķira , KĀ PALĪDZĒT LATVIJAI.
>>>narkologs
&
saka, narkologi ar laiku piesavinoties savu pacientu vājības
narkologs
n
Turpināsi viņus slavēt arī ja viņi padarīs svētīgu darbu pret tavu māju un mašīnu? Tev pēc demolēšanām kaut viens santīms ir klāt nācis?
narkologs
n
Nevienu jau neuztrauc kaut kādi bruģakmeņi, kamēr tie nelido tavos paša logos, vai ne? Kas nekait sēdēt viertuālajā pasaulē un pārgudri spriedelēt?
narkologs
n
nu nevar bomžot mūsu klimatā! Aukstā laikā dzert un nolūst uz ielas arī nevar un pat pie ¼3 grādiem, p[ietiekami ilgi guļot, var nosalt. Tam visam nav nekāda sakara ar grautiņiem, kuru rīkotāji nav ne nosaluši, ne badā. Labi ģērbti, agresīvi nekauņas, kuri izmantoi tavu līdzjūtību pret tevi pašu.
idiotisms
i
Tiesa nodarbosies ar blenam, lai patiesi izskatitu slepkavu un laupitaju lietas, kuras gaida rinda gadiem! Korumpeto valdibu nekad netiesas, bet seit jaunatni, kura darija svetigu darbu pret valsts izlaupitajiem! Totals idiotisms!!!!!!!! Kaa tiesai nepaliek neerti! Bet kur nu tai paliks. Tapat ka musu valdibai!
kartejais murgs
k
Kārtējais tiesas sasteigtais gājiens, kuram nebūs nekādas sekas... Liecinieks, reizē arī policists, apgalvo, ka nesaskata noziedzīga nozieguma pazīmes, lai ierosinātu kriminālprocesu - tātad nav bijusi ļaunprātīga nepakļaušanās policista prasībai. Cerams, ka šī liecība pēkšņi nemainīsies. Jo jautājums, vai šāda prasība vispār ir bijusi. Mēģinājums iesist... Viņš piedraudēja to izdarīt vai kā? Vai arī vienkārši vicinājās? Un kur tad teikts ka pret to policistu, vai pret kādu kas stāvēja policistam līdzās? Ieķēries formā!!! Un kas no tā? Vai tas uzreiz rada apdraudējumu? varbūt ieķērās formā lai meklētu aizstāvību. Un ko nozīmē provocēt uz kautiņu? Un vai visu šo darbību rezultātā ir kavēta varas pārstāvju kaut kāda darbība? Tad jāskatās vai šī varas pārstāvju darbība ir notikusi. Jo stāvēšana malā un blisināšanās jau vēl nav darbība. Personai, kurai izvirza šādu apsūdzību ir skaidri jādara zināms, ka šādas prasības tiek izvirzītas. Un vai tas policists atradās darba vietā, vai vienkārši formā atradās tajā vietā. Un kā tādā gadījumā vērtēt valsts varas pārstāvju kuslo rīcību, jeb neko nedarīšanu, jo presē ir bijis skaidri norādīts, ka policija neko nedarīja. Tātad, vai ar savu nedarīšanu neprovocēja uz to, kas notika, ļaujot tam notikt. Tad kam par to būtu jāatbild?
karmaņņiks
k
Pērkamā tiesa.....
bo-jārs
b
Kas un kad tiesās valsts izdemolētājus???!!!
111
1
Atbrīvot un izvirzīt apbalvošanai ar Lāčplēša ordeni.
Oskars
O
Zatler PIEPRASI TO IZBEIGT,pretējā gadījumā nāksies arī TIESNEŠUS padzīt līdz ar SAEIMAS ZAGĻIEM - SLEPKAVĀM(cik jau NOSALUŠIE utt.)
Anna
A
Viss šai ārprāta valstī notiek sačgārni - tagad pat:tiesas vēršas pret sekām,bet ne pret cēloņiem,kas tās izraisīja,proti, pret to "valdošo" zagļu bandu,kas tautasc vairākumu ieveduši izmisumā un bezcerībā.
Domas nemainu
D
Pirmais process un pirmā aplaušanās. Labi! Vieni ne to meta un ne tajā virzienā, otri ne to sargāja un ne tā to darīja. Saeimai domās logus ir izsituši vairums latviešu un visi krievi.
Zilite
Z
QQQ 14:16 Skaidra galva , skaidra doma. Man patik sadi komentari. Veiksmigi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas