Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesai nosūta lietu par 1 kg koakīna kontrabandas mēģinājumu

8.janvārī Valsts ieņēmumu dienests (VID) kriminālvajāšanai nosūtīja kriminālprocesu par vienu kilogramu kokaīna saturošas vielas iegādāšanos, glabāšanu un kontrabandas mēģinājumu, kā arī šaujamieroča iegādāšanos un glabāšanu bez atļaujas.

13.novembrī robežkontakta punktā „Veclaicene” muitnieki apturēja kādu BMW markas automašīnu, ko vadīja 1975.gadā dzimis Latvijas iedzīvotājs. Pārbaudot automašīnas salonā esošās somas saturu, VID darbinieki atrada divus vairākkārtīgi iepirkuma maisiņos ietītus, stipri sasmaržotus un ar līmlenti aplīmētus papīra vīstokļus, kuros atradās vairāk kā kilograms baltas pulverveida vielas. Šāda vielu atklāja arī automašīnas vadītājam piederošajā atslēgu piekariņā, kā arī automašīnas vadītāja dzīvesvietā.

Ekspertīzē noskaidroja, ka baltā pulverveida viela satur gandrīz 290 gramus kokaīna. Tāpat arī tika noskaidrots, ka automašīnas vadītājs bija iecerējis doties uz Igauniju, lai tālāk narkotikas nogādātu Krievijā.  

Automašīnas vadītāja garāžā atklāja un izņēma 6,35 mm kalibra pistoli Haenel, ko automašīnas vadītājs bija iegādājies un glabājis bez attiecīgas atļaujas.

Pret automašīnas vadītāju, kuram šobrīd piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Tiesa par šādiem noziedzīgiem nodarījumiem var piemērot brīvības atņemšanas sodu no astoņiem līdz 15 gadiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas