Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Tiesās par leģionāru nolamāšanu interneta komentāros

Prokuratūra nosūtījusi Rīgas apgabaltiesai kriminālietu saistībā ar interneta komentāru, kas leģionāru atceres dienā 16.martā portāla Delfi krievu valodas versijā ievietots pie raksta "Leģionāri nodevuši stafeti". Tajā kāds anonīms rakstītājs raksta, ka ienīst latviešus, Brīvības pieminekli vajag uzspridzināt un apspļaudīt, un "visiem viņiem degt elles ugunīs"__. Drošības policija ir noskaidrojusi, no kurienes komentārs ievietots portālā un kas ir tā autors - kāda 23 gadus jauna Viktorija Makovska, kas strādā par datorspeciālisti "Latvenergo", ceturtdien raksta Latvijas Avīze

Jaunā sieviete savu vainu atzīst un izdarīto nožēlo, laikrakstam stāsta prokurore Ieva Garanča. Šobrīd komentāra rakstītāja ir atbrīvota no darba "Latvenergo" un tagad strādā par datorspeciālisti "Lattelecom". Ja tiesā V.Makovskas vaina tiks pierādīta, viņai draud cietumsods līdz 3 gadiem. Pagaidām sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

"Mani jau Krievija vienmēr pieņems, bet kur jūs tad paliksiet? Pie tās pašas Krievijas uz ceļiem atnāksiet vai varbūt domājat, ka Eiropa jums palīdzēs? Es jūs visus latviešus ienīstu. Starp jums nav krietnu cilvēku, jūs visi esat nacionālisti", savas pārdomas portālā Delfi rakstīja apsūdzētā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas