Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tiesībsarga birojā vēl atturas vērtēt, vai Paegle diskriminēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Diskriminēt - tas ir tad, kad, tupot Saeimā, deputāts izlemj nobalsot par budžetu, kas darba nespējīgajiem pensionāriem liks šoziem tupēt uz maizes un ūdens un pašu lasītām sēnītēm. Nevis tad, kad kāds nesaņem kārotu amatu. Kauns pavisam apēsts?
elzza
e
Ja patiesībai atbilst fakts, ka Vaira P. tik ļoti vēlēdamās nokļūt Ņujorkā balsojusi pēc pavēles, tas jau nedaudz smako... Ja kāds man varētu paskaidrot, kāpēc tik daudzi normāli cilvēki, tikuši politikā, tik ļoti sāk "smirdēt" ??? Vai kļūst lielīgi kā pāvi, kā Leiškalns un nu jau arī pamazām arī lielais Valdis. Vai tur ir kāds dienests, kas viņus zombē?
Don't think so
D
Ja nemaldos, Elferts strādāja ĀM tikai un vienīgi kā parlamentārais sekretārs, nekad kā ierēdnis pirms viņš tika "pa tiešo" nominēts kā vēstnieks. Tātad pat izteikti politisks, jo kas var būt poltiskāks amats kā parl. sekr.? Nemaz nerunājot par visiem tiem gadiem ko viņš pavadīja kā LC agitprop vīrs.
Ansis
A
Nepiekrītu Tev par Elfertu un Teikmani. Pat, ja viņu ienākšana Ām dienestā bija politiska, starp ārvalstu nozīmējumiem abi ir "godīgi atstrādājuši" savu laiku arī ministrijā uz vietas. Tādā veidā praktiski var viņus uzskatīt par "regulāriem" diplomātiem jau vismaz gadus desmit. Savukārt, ja Bērziņš pēc atgriešanās no Londonas pieņems kādu darbiņu ministrijā, (piemēram, kļūs par kādu no valsts sekretāra vietniekiem) es esmu gatavs savu cepuri apēst.
Neatlaidīgais
N
Lai viņa nesatraucas tik ļoti un pamēģina kandidēt vēlreiz kā Kadiķa kundze, jo paeglis un kadiķis taču latviešu valodā nozīmē vienu un to pašu.
krista
k
Neviens(!) no JL, SC un PCTVL politiķiem netika ievēlēts valdībā un nekļuva par ministru tikai un vienīgi savas partejiskā piederības dēļ! Kur skatās Tiesībsargs??? +++++++++++++++++++++++++++++++ Vēl vairāk - valsts un pašvaldības iestādēs strādājošie no šim partijām tiek slēptā veidā pat vajāti - viņi dažkārt, izņemot privātfirmas, vispār šajās iestādēs nedabū darbu. Spilgts piemērs bija Aksenoks, kad viņu, neskatoties uz kompetenci, nelika nevienā padomē vai valdē. Paegles k-dze, sacerējusies par izdevīgo amatu, kur gandrīz nekas nav jādara, izskatās, ka nupat būtu nokritusi no mēness.
Senais
S
Neko darīt, lai cik tālredzīgi bija vecāki meitas nosaukšanā, visām Vairām tā neveicas, kā gribētos. Paskat1 Tā Vaira tapa prezidente, pēc tam pat tēmēja par ANO ģenerālsekretāru, Širaks roku bučoja(mazais Sarkozī diez vai to darītu) u.t.t. bet šai nekā, tik vien kā sliktā kārts, TP, piedurknē.
pilsonis
p
...vai nevajadzētu visiem ..kas kaut kur ''ļoti vēlējušies''..bet nav tikuši..grizties Tiesībsarga birojā!!???Vēstniece!!!!:))))))))...Pirmais normālais Zatlera lēmums!!!!!.....ja ''mākoņtēvs'' šeit traucē dzīvot ..kā pašai patiktos...vai nav iespēja doties pensijā!!????
Genocīds
G
Tas ir genocīds, tā ir seriāla spridzināšana Bin Ladena gaumē, neļaut Paeglei aizbraukt mājās pa ceālm iegriežoties arī Nācijās. Nu kā tā var? Nu kā tā var?
lno
l
Paegle uzticīga savas partijas devīzei ne dienu bez muļķības!:)
!
!
Tiesībsarga birojā iestājies aptumsums. Vaira II diskriminēta. Šššausmmmasss.
Indulis
I
Vēstnieka amatam īsteni piemērota persona sevis nenominēšanu pat nekomentētu, kur nu vēl skrietu sūdzēties. Labi vien bija, ka netika nominēta.
Pēteris
P
Tas, protams, ir muļķīgi, ka Latvijā piederību pie legālas politiskas partijas uzskata par tādu kā iedzimto grēku. Likumīga darbība legālā politiskajā partijā nav un nevar būt netikums vai šķērslis kandidēt uz amatiem. Cita lieta, ka pēc iecelšanas dažos amatos politiskā darbība partijā jāaptur.
JBL
J
Relikti vēl ir Pēteris Elferts Strasburgā, Teikmanis u.t.t. , ne tikai Bērziņš. Vēl varētu argumentēt ka gan Egils Levits gan Andris Piebalgs ir tur, kur viņi pašlaik atrodas, jo savā laikā bija samērā neveiksmīgi Latvijas Ceļa ministri savās nozarēs (resp. tieslietas un finanses), bet tā kā LC bija pie teikšanas arī ārlietās, abi viegli pēc tam tika pie vēstnieku posteniem. Politika bija tramplīns viņu karjerām. Ja nebūtu toreiz bijuši tuvināti LC spicei, nekādi vēstnieku amati viņiem nespīdētu.
IXS
I
!!! Vai pat prezidents vairs nedrīkst paust savu viedokli ? !!! Pirmoreiz atbalstu Latvijas Valsts prezidenta [beidzot- konkrētu!] lēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas