Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesībsargs lūdz Garīgo lietu padomei viedokli viendzimuma partnerattiecību jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gorgols Blažejs
G
Un vēl. Attiecības reģistrē nevis puisīši un meitenītes, bet pieauguši cilvēki.
Gorgols Blažejs
G
Man nav zināma tāda Dieva pārvaldīta teritorija un es nezinu, kā tur cilvēki reģistrē attiecīgas, bet Latvijas Republikā divi cilvēki var ļoti veiksmīgi reģistrēt attiecības bez reliģisko organizāciju piedalīšanās.
Gorgols Blažejs
G
Mūsdienu civilizētajās valstīs, kur valsts ir šķirta no baznīcas, attiecību reģistrēšana ir valsts iestāžu, nevis reliģisko organizāciju kompetencē. Aicinājumi pakļaut likumus reliģijai ir antikonstitucionāli.
D
tāda lieta kā "attiecību reģistrēšana" jau pēc idejas atšķiras ar to, ka šīm attiecībām nav nekāda sakara ar Dievu, tās neprasa tā svētību, tās nemeklē Dieva prātu, tās nedzīvos pēc Viņa likumiem, ko pretēji un bibliski darītu laulība . pēc komentāriem jau izskatās, ka Mozaīka tiek pretstatīta baznīcai, un zaķīši, "attieciecību reģistrēšana" ne tikai "puisītis - puisītis" vai "meitene-meitene", bet arī "pusisītis- meitene" pēc idejas arī ir pretstatā Dieva idejai par laulību.
Gorgols Blažejs
G
Zinām gan, ar ko tas beidzās - Hitlers ieviesa totalitāru režīmu, kas sāka diskriminēt, bet pēc tam arī apkarot daudzas iedzīvotāju grupas, tai skaitā netradicionāli orientētos, līdzīgi kā daži "garīguma nesēji" grib diskriminēt cilvēkus Latvijā.
Gorgols Blažejs
G
Varbūt klapējam ciet tiesībsarga amatu, ja jau šis nav spējīgs strādāt un prasa padomu no garīgajiem līderiem? Un vispār, kas tā tāda par garīgo lietu padomi un no kura laika tai ir teikšana par likumiem?
gmm
g
Tiesībsargs Žoriks Citramons
Человек
Ч
Янсон его фамилия. Идиоты.
Человек
Ч
Как фамилия правозащитника. Почему в статье не указано.
Padumjā Latvija
P
Nesaprotu, kāpēc tiesībsargam jākonsultējas ar Garīgo lietu padomi. Mozaīka uzvedas kā Hitlers pirms otrā pasaules kara. Pēc atkārtotām vēlēšanām 1933.gadā, kad nacionālsociālisti ieguva mazāk balsu nekā iepriekšējās Hindenburgs Hitleram vairākkārtīgi piedāvā iesaistīties valdības darbā un vicekanclera amatu, bet viņam ar to bija maz. Beidzot Hindenburgs piekrita Hitleru iecelt par kancleru. Ar ko beidzās, ceru, visi zina. Ar Mozaīku ir līdzīgi. Latvijas likumdošana jau patreiz ļauj sakārtot visas mantiskās attiecības star pāriem, Mozaīkai ar to nepietiek. Rādās, ka Mozaīka vēlas lai Latvija pārvērstos par Sodomu un Gomoru.
Perpa
P
ka to saprast, ja valsts un baznicas zurkas kopigi izstrada likumus? Latvija banzica ir nodalita no valsts un labi ka ta. Kada dala ir baznicas zurkam gar valsts iedzivotaju ikdienas dzivi?
agnese
a
Nu jā, visa tā darīšana un runāšana vairāk it kā ir par to, ja nu divi onkuļi dzīvo kopā, tad viens nomirst, bet otrais nevar neko mantot- piesakās likumīgie mantinieki , pirmās vai otrās pakāpes. No tās iepriekšējās dzīves, kad viņš vēl nezināja, ka ir slims ar to slimību- ja jau ārstiem kaut kas jāprasa. Bet tie divi onkuļi jau var to savu māju pārrakstīt viens otram, ja jūt , ka nav labi, testamentu uzrakstīt- nu daļa būs jāatdod bērniem vai vecākiem, bet nevajag taču būt tik egoistiskiem. Lūk, mēs skaitīsimies laulāti un mantosim gandrīz visu, neskatoties kādas attiecības partnerim bijušas pagātnē. Ne jau priekš tam ir laulība, bet gan lai divi cilvēki veidotu kopēju saimniecību, audzinātu tajā kopīgi radītos bērnus. Tādas iespējas nav- kaut ko kopīgi radīt, tad pilnīgi normāli var dzīvot tāpat vienā mājā vai dzīvoklī. Šodien pat vairums to, kas ir radījuši kopīgus bērnus, tā dzīvo. Kur te problēma?
ina
i
Krieviem ir ļoti labs sakāmvārds- ot žira besitsja.
žoržs
ž
kāds sakars jautājumam ar garīgo lietu padomi?
Anna
A
Man nav ko teikt... Pilnīgs i...ots. Prasīs mācītājiem, vai viņi atzīst homoseksualitāti, Ārstiem-speciālistiem vajadzēja prasīt. Es esmu šokā par tādu tumsonību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas