Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Tiesībsargs: nepiedalīšos Mozaīkas gājienā, bet gājienam jānotiek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Delxx
D
Leta: "Nominantus ["Zelta pāris", "Lielā ģimene", "Drosmīgā ģimene", "Lieliskā mamma", "Lieliskais tētis", "Izpalīdzīgā ģimene" un "Gada cilvēks ģimenei"] sveiks sabiedrībā pazīstami cilvēki un Latvijas kristīgo konfesiju vadītāji. Savukārt muzikālos sveicienus ģimenēm veltīs Latvijā populāri mūziķi - Andris Ērglis, Liene Šomase, Uldis Marhilēvičs, Normunds Rutulis, Valdis Indrišonoks un grupa "Putnu balle", kā arī apvienotais koris no vairāk nekā 12 jauktajiem koriem un draudžu simfoniskais orķestris." Viņi visi ir jukuši homofobi?
Pal.
P
Pēc šī sodomistu propogandas , reklāmas gājiena Daugavas krastos, manis turpmākajos valsts svētkos krastmalā politķi vairs negaidiet. Prieks manis šī vietas apgānita ar izvirtību.
@
@
Vieta, kur tauta agrāk svinēja valsts nozīmes svētkus, tagad pārvērsta par cūkošanās vietu. Tiesībsargs ir tikai amats, kurā butaforiju tēlot. Nekas vairāk. Vai ir kādi paliekoši sasniegumi šajā amatā paveikti? Man šāds viedoklis no "bezdarbnieka" nav saistošs!
delxx
d
pareizi, amorālas rīcības ir jāatbalsta un no tām nav jākaunās.
dzeris
d
'Šoreiz nav ko iebilst, pareizi vārdi. Tam delxx - piedalīties jebkurā pasākumā, kur piedalās ļeģajovieši, ir kauns un negods, tāpēc ar to jūsu prezidentam nav ko lielīties. Viņš gan arī ne ar ko citu palielīties nevar.
delxx
d
Interesanti, ka Diena ne vārda nemina par jauko Ģimenes dienas pasākumu, kurā piedalījās pat mūsu valsts prezidents.
Ženi
Ž
Tiesībsargs! Kur morālētiskais aspekts, ka pederastiem tiek atļauts reklamēt un propogandēt perversijas publiski? Latvijas Satversmē tāda panta nav , kas ļautu graut cilvēka morāles un ģimenes vērtības. Tas nozīme, ka valstij ir tiesības neatļaut perversijas eskalāciju, jo tā pasaulē ir kļuvusi par bīstamu ideoloģiju, Kā nesen pasaules ziņu portālos parādījas informācija, ka visi zēni dzimst biseksuāli. Tas nozīmē, ka nekāda gēnu mutācijas augļa formēšanas procesā nav, kā līdz šim apgalvoja sodomistu aizstāvji. Viss, kas notiek ar zēnu augot, ir vecāku zēna pareiza dzimumaudzināšana. Vecāku pieļautās kļūdas nevajag uzvelt uz visas sabiedrības pleciem un to pacelt, ka kaut kādu vērtību, kurai tiek piešķirtas attiecīgas privilēģijas. Tai pašā laikā ģimene, plašā nozīmē, kura uztur, vairo sabiedrību tiek pabīdīta sāņus. Pederastija, kā seksuālā izvirtības forma ir un paliek, kā dzīvēs gaitā , apzinīgi iegūta seksuālā izlaidības, perversijas forma un nekas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas