Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesību speciālisti pieļauj, ka amatpersonas varētu sodīt par bezdarbību, pieļaujot krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TREKNAIS RUNCIS
T
JAA,VAJAG TP[TAUTAS PARAZIITI] ZZS[CEKISTU PARTIJA] TB/LLNK[BATKAS,LEMBERGA P]ZAGLU P[LPP/LC]LAI IET TAISNAA CELAA UZ CENTRUSKU UZ 25.G.
Berta
B
Tad jau vispirms puse valsts budžeta būtu jāatvēl jaunu cietumu būvniecībai, jo esošajos tik daudz vietas nebūs, lai tur sabāztu visu to politmafiju.
brīnums
b
ja tā tiešām notiks, tas būs 8.pasaules brīnums, nudien.
Susurs
S
Pilnigi piekriitu,ka vainiigaas amatpersonas vajadzetu tiesat ,lai tauta un nodoklu maksataji redz kuri tie ir kuri novedusi valsti lidz tadam stavoklim, ja ir likua pants, tad kur problemas tos nothing special un tam lidzigus saukt pie atbildibas.
priekšnoteikums
p
Bet ja varu nesodīs par tīšo ekonomikas likumu neievērošanu - Latviju brīdināja pasaules ekonomikas eksperti jau pēdējos 3 gadus - valstij būs gals. Šī varas vakhanālija jāizbeidz.
fakts
f
Nav jau kam izmeklēt, Ģenerālprokuratūrā ir visi savējie. Arī tiesnešu vairākums savējie. tāpēc ilūzijas veltas, ka kaut ko noskaidros.
Paldies autoriem
P
par drosmigo likumu izstradasanu,tas dot ceribu,ka Latvija ir vel cilveki un ari specialisti,kuriem rup Latvijas Valsts tiesiskums un gods.Galvenais jabut parliecinatiem par saviem principiem un merktiecigi par to cinities.Neviens cits jau to musu vieta neizdaris,ka tikai mes pasi.Tagadejai politiskajai varzai --komunistu delu pecteciem ir jaatbild par saviem darbiem savu tautiesu,savas tautas prieksa... Man ir jautajums autoriem,ko jusu likuma nozime ....ar likumu aizsargatam personas tiesibam un interesem radits butisks kaitejums...vai te ir runa par karta pilsona tiesibam uz taisnigu tiesas lemumu.Tatad sim likumam ir jasauc pie atbildibas ari musu Tiesibsargajosas amatpersonas----Tiesnesi un ari Advokati. Varbut tomer kadreiz tiks parskatits ari J.Dobela pedejas komisijas atzinums par Tiesu varas atbildibu vinu pienemtajos prettiesiskajos lemumus ...
kājas aug no
k
"edmunds » [email protected] 22.06.2009 11:01 a kur mantas konfiskaacija? padomju laikos par nepienaaciigu uznjeemuma un valsts vadiibu vadiitaajs atbildeeja ar visu savu mantu!" .................................................... ............................. Viens no PIRMAJIEM darbiņiem bija IZŅĒMT ko kriminālkodeksa krievu laiku pantu par VALSTS MANTAS IZLAUPĪŠANU lielos apmēros ( kaut kur ar 75 000 vai tikai nesākās ) - - un draudēja par to LĪDZ NOŠAUŠAMAI - un pa kādam nošāva arī. Interesanti būtu pačikot, KAD un KAS par to tik fiksi pacentās nobalsot !
he, he
h
Nē rebes sākās, tad ,kad valsts un pašvaldību iestādēm bija jāatver konti nevis valts bankā- Hipotēku bakā ,bet Parex bankā. Visa valsts nokļuva kā ķīlniece zem vienas privātas bankas papēza. Un tas jau notikās 90. gados ar LC svētību.
he, he
h
Liela tautas daļa ir tādi paši kāds bija manas māsas braukšanas instruktors- gānīja valdību un Saeimu- maitas,tie saņem daudz, bet atdeves nekādas. Bet kāds tad bija pats? Baigais darba rūķis iedomājies?Krietns sava darba darītājs?Viņš bija īsteni padomju garā- nekaunīgs izspiedējs,haļavšiks un lodars pēdējais! Braukšanas nodarbība parasti beidzās 10-15 min ātrāk nekā pienākās. 3 reizes bijis , ka nodarbību laikā lēja degvielu. Vienreiz nomainīja darbnīcā autiņam eļlu. Vienreiz vienu no šķīdumiem. Vienreiz veikalā šis pirka un nomainījām autiņam pedāļu uzlikas. Vienreiz veda uz darbnīcu kaut kādu tur tvaika ģenerātoru detaļu savai mājas tehnikai uz darbnīcu .Citreiz brauca skatīties, kur bija kādreiz viņa vecā māja pie Rumbulas utt. Māsa, protams,gluži kā latviešu tauta visu šo laiku sēdēju un gaidīja viņu savas nodarbības laikā par savu naudu, kaut arī aiz dusmām iekšēji sprāga vai pušu! Bet bija jācieš, jo vajadzēja dabūt no viņa parakstītu braukšanas karti, lai tiktu pie eksāmeniem. Ļoti ikdienišķi, ļoti sadzīviski , bet kādi liela daļa esam paši savā darbā un viens pret otru -tie lielie valdības un saeimas gānītāji katrs savā vietā?
Vai
V
tiešām esam pusakli un nemanam , ka JL ir spiests būt kopā ar ar labo veco koalīciju kā arī tēvzemiešiem? Tik Šlesertu ar LC varēja izslēgt no jaunās koalīcijas. Paši vairākums taču savēlējām tādu Saeimu.
narkologs
n
Vīrs ar nazi nekādi nevar "paziņot, ka tas saskaņots ar policiju", jo noziegumus ar policiju nesaskaņo. andrim rungainim vairāk nelejiet!
fakti
f
Pilnībā valstij piederošā komercbanka "Hipotēku banka" ieplūdinās "Parex bankā" vairāk nekā 200 miljonus latu, svētdien žurnālistiem paziņoja "Hipotēku bankas" vadītājs Inesis Feiferis. Viņš norādīja, ka sākumperiodā "Parex bankā" vien tiks ieplūdināti 200 miljoni latu, pretī banka ieķīlās savas akcijas, īpašumus, tā būs jārīkojas arī abiem bankas akcionāriem - Valērijam Karginam un Viktoram Krasovickim, kuri būs spiesti ieķīlāt savus kustamos un nekustamos īpašumus. Re, rebes sakas seit.
so ariii!
s
Apstiprināta Līga Puriņa, kura vienlaicīgi ir arī Parex bankas vecākā viceprezidente risku pārvaldības jautājumos. Parex bankas valdes sastāvs tagad ir šāds: Valērijs Kargins (valdes priekšsēdētājs), Viktors Krasovickis, Aleksandrs Kvasovs, Arnis Lagzdiņš, Vladislavs Skrebelis, Jānis Skrastiņš un Līga Puriņa
Kas nu ir, tas ir!
K
Atsauciet ĀRVALSTU ekspertus - tie viens un divi atradīs PANTUS tajos paša Latvijas KUSLAJOS krimlikumos, ka MILJONĀRI un tautas sastrādātā PRIHVATIZATORI ar miljonu vekseļiem ...un tml. ātri vien tiks aiz franču gardīnēm, ka nograb vien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas