Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Tieslietu ministra pienākumus pildīs Jaunzeme-Grende

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Šī ir (kapu ) kalpju tauta! Tā klanīsies visu lielo tautu priekšā - metoties uz ceļiem! Tā bija dāvanā kieviem - atdeva Abreni! = Tas bija Tautas partijas beigu sākums! Tagad ēbrjiem - atdos visus 130 īpašumus! Tas būs Vien'tības beigu sākums, jo tautas domas nepras, bet prasīs partiju domas?? Kas tā par ""vienotība"? Tas būs šis partijas beigu sākums! Kāpēc latvieši neatdod citām kopienām un arodbiedrībām īpašumus?
Barons
B
Kāpēc Dombrovskis iedomājas, ka jaunais tieslietu ministrs no NA dancos pēc viņa stabules? Nu nebūs tā. Lāčukam būs šaurā bezizeja, kas var novest pie esošās koalīcijas sabrukuma un tālāk arī pie jaunām vēlēšanām. Tā kā Dombrovskis un Vienotība to noteikti nevēlas, tad nāksies vien upurēt žīdu jautājumu.
geša
g
ieliktr par tiesātāju pionieru vadītāju, kura gadiem aizstāvējusi izlaupītāju intereses rtk var tikai plebejs dombrovskis.
Revolt
R
Buržuji ir jāpadzen!
XYZ
X
Jo mazāka kompetence, jo vairāk amatu...
pamela
p
Svētā Magdalēna,vai tad atgriežamies pie Iļjiča ideoloģijas,ka kuharka var vadīt valsti,bet pie mums - Gre3nde,kura netiek galā ar kultūru,nu būs tieslietu guru ,kaut uz laiku,pa kuru var sadarīt tādus "sūdus" / atvainojos!/. Kas notiek ar Dombrovski?
borcinsh
b
vai ta simpatiska Sieviete atlaus kadam ( zaglim-lembergam, piemeram !) sedet cietumaa ?
hmm...
h
simpātiska?
  • 0
  • 1
who cares
w
O! Tiesnešiem arī koučings?
zane
z
ministres oficiālais kalendārs:h pirmdiena, 18.jūnijs, tikšanās ar ebreju kopienu. ministrs Bērziņš par savu demisiju un pēcnācēju amatā tad vēl nezināja? vai varbūt shēmotāji?
Julis
J
Ko tie troļļi var visu laiku sēdēt internetā un pa vienam teikumam sliktā latviešu valodā ierakstīt tukšajā logā. To var darīt tikai tāds cilvēks, kas sevi īpaši neciena, kur vēl otru cilvēku.
Mortal Kombat
M
Esmu VL atbalstitajs tacu...sie pedejo laiku notikumi Latvija un tagad Grende ka tieslietu ministre liek domat par to ka mes dzivojam kaut kada Matriksa.Tada sajuta ka mes gulam un kaut kads launs un perverss speks to visu bida kas notiek pasaule.
Jānis
J
Lai Jums spēks un izturība. Turaties un nepadodaties troļļiem un skauģiem.
Teodora
T
Ak tu dieniņ...
ieteikums
i
labāk lai pilda Andrejsalas narkōtiķu izrakteņu čekošanu kašošanu un izvietošanu ārpus teritōrijas. Tikmēŗ kūltūru var pārstāvēt Cits ieliktenis!!!
Ebreju īpašumi manabalss.lv
E
Kāpēc gan Latvijas tauta neizsaka savu attieksmi pret ebreju īpašumu došanu portālā manabalss.lv Vajag divas aptaujas: kas ir par; un kas ir pret.
ĀM
Ā
Tā ir laba ideja. Sevišķi patiks Klintonei, jo Obama pats pašrocīgi slavēja manabalss.lv
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas