Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tieslietu ministrijas priekšlikums atvieglotu dzīvi noziedzniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Seglins' zina ko dara, jo citaadi visa TP driiz buus aiz resteem.
Sviests
S
Ko Tu cepies, te jau pārsvarā JL jaunieši komentē, paši nejēdzot par ko... Vis ko dara JL, ir OK, bet citi nē. Domāju, ka izlasot tavu komentāru, tie, kas saistīti ar procesu, sapratīs. Varbūt vēl piebildīšu, ka šādas konfiskācijas un aresti mums velkās līdz no PSRS laikiem un šī konfiskācija tika ielikta kā paraugprāva...tikai darbojas arī cits, vainīgā ģimenei tika iedots cits dzivoklis-valsts un nodrošināts darbs. Klausoties Jaunalksni, mati saceļas, kā var sagrozīt faktus un šis nav pirmais gadījums...interesanti kāpēc šī dāmīte nepastāsta par ES naudas izmantošanu partijām, kas ir "Vienotībā"???
Klementīne
K
Pilnīgi piekrītu Tev! Tomēr deklarēšana izrādījies viens no galvenajiem likumības & tiesiskuma klupšanas akmeņiem atjaunotajā Latvijas Republikā: varas augstākais ešelons ir turējies tai pretī daudzus gadus, visiem spēkiem, jo citādi lielai daļai "augstā simta" un vēl virknei valsts augstāko ierēdņu kļūtu stipri par karstu? Vismaz tāds iespaids rodas :)
Clash
C
Tieši šīs muitnieku sievasmātēm piederošās mājas jau arī nav iespējams konfiscēt kā mantu, ko konfiscē kā sodu, jo noziedznieks nav sievas māte. Bet, ja būtu ienākumu deklarēšana, tad tai sievasmātei konfiscētu visu vai pieliktu nomaksāt nodokļus ar dubultu soda naudas uzrēkinu par nedeklarēto mantu.
Vientulais vilks
V
Dargais jaunieti ,kalte sausinus un gatavojies vecumdienas pavadit aiz kiniesu gardiniem,par apmelojumu izplatisanu ari draud kriminalatbildiba.
Klementīne
K
Man nav nekas pret noziedzīgi iegūtas mantas konfiskāciju, ja tiek korekti atrunāta arī sekojošā konfiskācija mantai, kuras izcelsmi noziedzinieks nevar pierādīt. Citādi kādam Hūtem, Haritonovam vai Ivanovam var pierādīt varbūt 1-2 epizodes, bet miljoni paliek. Ja tāds mēsls visu ir salaupījis, tad ir pelnījis vietu Getliņos. Tāpat būs norakstījis tuvākiem un tālākiem radiņiem. Visa Latvijas pierobeža ir pilna ar muitnieku saceltām pilīm, kas ir uz sveša vārda. Nebūsim taču TIK stulbi, lai tādu muitnieku pieķerot, konfiscētu tikai 1000 zaļos, ja skaidrs ka viņš par savu 500 LVL aldziņu četras mājas nevarēja uzcelt. Kā Tu domā?
Clash
C
Kas vainas manam komentāram, tas, ka jāievieš vispārēja ienākumu deklarēšana. Kaut kad tas beidzot ir jāsāk darīt. Palasiet žurnālus Jurista Vārds, Likums un tiesības, tiesību zinātnieki Latvijā jau sen norāda uz šāda soda neloģiskumu un nesamērīgumu, kad bez izšķiršanas cilvēkam tiek konfiscēts viss, kas tam pieder, neatkaŗigi no tā kā tas ir iegūts. LU pasniedzēji arī laikam TP un oligarhu interesēs to rakstījuši. Nedemokrātiskā Krievija tiko pilnībā no šāda soda veida ir atteikusies. Mas gan no padomju prakses atteikties netaisamies. Nevajag stumt demagoģiju, bet atvērt Kriminālprocesa likumu, kur jau tagad ir paredzēta noziedzīgi iegūtas mantas konfiskācija.
Jā,
J
vispirms ZZS mutanti, tad TP " varoņdarbs" ar mantas konfiskāciju noziedzniekiem. Tad vēl dižā "jurista"Rozes vervelējumi par Kriminālprocesa likuma izmaiņām- skaidri bija redzams, ka kaut kas tiek lobēts, jo diezin vai Roze pat saprot, ar ko nodarbojas izmeklēšanas tiesnesis, bet nē- dod iekšā labojumus! Jautājums- kad beidzot vēlētāji apjēgs, ka šie ļaudis ir jāaizslauka uz politisko mēslaini!!! Cik ilgi tas var turpināties!!!!!
KLM
K
Jaunieša kungs, nav iespējams komentēt Jūs rakstīto, atliek vien silti ieteikt Jums šo - tā kā esat dedzīgs austrumu kaimiņa apjūsmotājs un atbalstītājs,vai nebūtu lietderīgi lūgt viņus atlienēt Jums uz pāris nedēļām mauzoleja mūmiju - roku rokā pastaigājoties ar ''mūžam dzīvo'' pa Rīgas ielām, Jūsu autoritāte rīdzinieku acīs celtos daudzkārt....Sorozīdi, masoni un citi ļaunie pazustu kā nebijuši
MELNAIS KOVARNS KRAUKLIS
M
TAS BUUS TIKAI TAUTAS PARAZIITU [TP] COMAKIEM,KAA SKEELEM UN CITIEM ZAGLIEM ,KAS SADARBOJAS AR PARAZIITU PARTIJU.
Jaunietis
J
Priekš īpaši centīgiem sorozīdu kvaukšķiem atkārtoju vēlreiz. Īstie zagļi ir sorozīdu barotava Knābs un īstais viņu nozagtā apmērs atklāsies tikai pēc likuma grozījumu pieņemšanas, kad būs jāatgriež īpašniekiem nelikumīgi konfiscētais. Tad izrādīsies, ka Knāba seifi ir tukši, jo lielākā daļā naudas un vērtslietu sen jau iepludināta jēlās partijas kasē un tās atbalstītāju kabatās. Vai ievērojāt, cik nervozi Jutiņa komentēja topošos likuma grozījumus? Šķiet, nebūtu iemesla nervozēt, ja viņas kantorī viss būtu kārtībā, tomēr tā nav un tāpēc Jutiņai trīc rokas un mati slejas stāvus iedomājoties vien, ka pēkšņi pienāktos atdot nelikumīgi konfiscēto, pie tam vāl pēc pārmaiņām Prokuratūras vadībā, kad sorozīds Maizītis būs izmests politiskajā miskastē.
Zaigonis
Z
Nepārmet J.Strīķei-ne viņa zaga nekā,bet viņu no priekšnieces amata nobīdīja TP un ielika vietā Loskutovu,kurš zagļiem arī bija slikts un tad KNAB kasē sarīkoja "apzagšanos",Tagad Segliņš grib leģitimizēt zagto naudu.Vajag ieviest 0 deklarāciju un legālā prezumcija-tagad par netīro naudu pat nodokļus nemaksā.
Klementīne
K
"Clash 09:32 Beidziet te visi stumt demagoģiju." Interesanti, interesanti :) Tauta pauž savu viedokli, bet Tev tas nepatīk - un tā uzreiz ir demagoģija? Man liekas, ka tāds Šķēle labi zina, ko ēdis, tas viņam šaudīgajās ačtelēs ierakstīts. Sirdsapziņas viņam nav, un vainas sajūtas arī ne, bet bailes viņš pazīst. Labi pazīst :)) Un šis jaunais Mareka šmugulis ĻOTI ĻOTI izskatās pēc veco drauģeļu pasūtījuma. Un Tavi omentāri, čalīt, arī. Piedod :)
Klementīne
K
Apstākļos, kad pēc starptautisku ekspertu slēdziena Latvijā konstatēta "valsts nozagšana", Tavs ierosinājums ir visai diskutabls :) Grūti iedomāties, ka tam vai citam politiķim, kurš VĒLĒTĀ vai VALSTS DARBĀ AR FIKSĒTU pāris gadis kļuvis par MILJONĀRU būtu kādi legāli naudas iegūšanas avoti, pat ja pierādīt korupciju var tikai atsevišķās epizodēs. Un tie, kuru acu priekšā šie šmaukļi "sakrājuši" miljonus, jutīsies apčakarēti. Viļus neviļus rodas doma, vai tikai šādus likuma labojumus nav pasūtījuši paši šmaukļi? Mums tādu brašuļu, kas apsaimniekojot VALSTS MANTU pēkšņi kļuvuši pasakaini bagāti, ir vairāki duči. Un ne katrs ir bijis tik izmanīgs kā Lembītis, kam "mantojumu atstāja" pēkšņā nāvē miris mazpazīstams bomzītis (protams, jautājums, kur bomzītis ņēma sintiem tīūkstošus latu, nav dienaskārtībā). Likuma norma par "tikai noziedzīgā ceļā iegūtas mantas konfiskāciju" var darboties TIKAI komplektā ar otru principu: "konfiscējam visu, kam tu nevari pierādīt legālu izcelsmi". PUNKTS. Pretējā gadījumā sanāk absurda situācija: Tieslietu ministrija (TAUTAS PARTIJA) strādā bandītu interesēs, nevis sabiedrības interesēs.
es
e
Mareks gatavo sievai pieticiigus gadus savas prombutnes laikaa.Protams jaakonfiscee viss,pirms zags vai n'ems kukuli padomaas,ka var palikt par bomzi.Pret taadiem cilveekiem jaaciinaas jebkuriem liidzekl'iem, citaadi pieradus'i,pieraadi tad runaasim.Vot tad nu gan valsts kasee naaks naudin'a.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas