Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Tiesneši premjera pārmetumus par nevēlēšanos algu jautājumā solidarizēties dēvē par nekorektiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ventiš
V
Tiesneši premjera pārmetumus par nevēlēšanos algu jautājumā solidarizēties dēvē par nekorektiem --------------------------------------------- Tiesnešiem po pie 3.kājas tāāāds premjers ...kā p'isa iedzīvotājus un kukuļus ņēma tā to turpina darīt!
Kaspars Gasūns
K
Pievienojos. Būtu jau jauki, ja tiesnešiem būtu augstāks atalgojums... nekaitētu arī skolotājiem algas, pensionāriem pensijas utt. Bet pati argumentācija ir gaužām šķidra. Tiek sajauktas divas lietas - atalgojuma salīdzinājums starp nozarēm un valstīm un tiesu varas neatkarība. Pie mums vispār visi tiecas interpretēt neatkarību kā neapgriežamu un nekontrolējamu atalgojumu un bonusus. (Šķiet, viskriminālākais piemērs ir FKTUK, kuram ar tām apdrošināšanas polisēm sanāca tas skandāliņš.) Ja runā par algu samēru, tad sen vajadzēja tiesniešiem organizēties un šo lietu virzīt. Pa treknajiem gadiem sen varēja sev izsist labāku algu, salīdzinot ar ministriju "juristiem".
A
A
"Juris Stukāns atgādināja, ka tiesnešiem ir ļoti ierobežotas iespējas piepelnīties..."
bebe
b
Kāda mums vienprātība - visi uzskata, ka atalgojuma samazinājumā ir jāsolidarziējas...tiem citiem. Tikai ne mums, mums nē, mēs esam dikti svarīgi un tā jau maz pelnām. Un, ja mums maksās mazāk, mēs sāksim zagt, bet to tak neviens negrib, ne?
Bogdanova, bļ...
B
Latvijas tiesneši? Tie, kas par zaptes burkas zādzību piespriež piecus gadus stingrajā režīmā un par slepkavību trīs nosacīti? Nu, piedodiet...
riņķī apkārt
r
Latvijā ir trīs varas, no kurām viena ir tiesu vara, kuras viedokli nedrīkst nerespektēt. ++++ nu gan - paziņojums :) tas izklausās pēc - kā gribu, tā daru un man vienalga, kas apmani notiek. Šāda rīcība nav vis tiesiskas varas apliecinājums, bet savas varas pretīga demonstrācija, nedomājot par sekām
lasItāja
l
OK, nekorekts fakts!
Populists
P
Tikai Latvijā cilvēks, kas pats saņem virs pāris tūkstošiem latu mēnesī un dzīvo uz visu gatavu, .... var prasīt cilvēkiem ar 4 reiz mazāku atalgojumu solidarizēties ar Latvijas vēl nabadzīgākiem !!! ZOODĀRZA DOMĀŠANA ........ar padomju laika nepopulārām "apcirpšanas šķērēm" Latvijas valsts pārvaldes RESTRUKTURIZĀCIJAS DĀRZIŅĀ .... !
dermantīns
d
un par cik sev atalgojumu samazināja Saimas ''biznesmeņi politiskie''???????????
si-ja
s
Aktieri...!
opaa
o
Visi uzskaitītie tiesnešu komentāri tiešām liecina par to, ka ir bijusi škrobe par algu samazināšanu, jo izskan tikai žēlabas par algas lielumu un salīdzinājumi ar Eiropu. Ļoti juridiska argumentācija. Žēl policistu/skolotāju/ārstu, kuri nav viena no "trim varām" un tiem nav savas tiesas, kas varētu izlemt par algu samazināšanas nelikumību.
Matemātiķis
M
Skaitļus studijā!!! Par cik % samazinātas tiesnešu algas, par cik % ministru, ierēdņu, skolotāju algas? Tad arī varēs spriest par solidaritāti un taisnīgumu.
jautājums
j
Vai par tiesāšanos kā ķēki kāds ir pelnījis vairāk?
Arturs M
A
Interesanti kādas iespējas piepelnīties ir skolotājiem,biblotekāriem,u.t.t Tiesu vara Latvijā ir gļēva un tādas algas nav pelnījusi.
!!!
!
visssssssssssss VaaaaaaaaaaaaaaaJ vaaaaaaaaaKĀAAAAAAAAAAAAAAAA TIESU UN PROKURORU VARA EIROPAAAAA , TAA BUUUTU KOREKTAAK UN PRECIIIZAAAK, ITAAALIJAAA, SPAAAANIJAAAA SEN ŠIE TIESNEŠI BUUUTU ATLAISTI NO DARBA!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas