Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tihonovs: līdzdalība likumdošanā — tikai izredzētajiem?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rr
r
tihonovs
rr
r
Adv. Lik. 37.pants Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmumus var pārsūdzēt Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Latvijas Zvērinātu advokātu padomes lēmuma par zvērināta advokāta izslēgšanu, atstādināšanu vai atskaitīšanu no advokātu skaita vai par zvērināta advokāta darbības apturēšanu pārsūdzēšana neaptur šā lēmuma darbību līdz dienai, kad stājas spēkā galīgais nolēmums lietā. advokāts pieteikumā tiesai nav prasījis akta darbības apturēšanu, tādējādi iznāk, ka viņš nevar darboties advokatūrā neatkarīgi no pieteikuma iesniegšanas, līdz kamēr tiesa ar lēmumu akta darbību apturēs (bet kas teica ka tiesa apturēs?)
Jānis
J
Cik smieklīga demagoģija - es pārstāvu "apkrāptos noguldītājus". Tu viņus bez maksas pārstāvi, vai par pāris tukstošu algu mēnesī, vai par procentu no atgūtās summas? Lai nu kur šitā d*rst, bet ne jau Dienā, cilvēki taču tam redz cauri. Ej raksti rakstus Lemberga avīzē. BB lieta tika nokārtota jau sen, un tā laika augstākajā valsts līmenī, lai arī Repšem bija kaut kāda nozīme bankas švakajā kontrolē, bet dieva dēļ nevajag no paka*ļas izvilkt kaut kādu saistību ar JL. Tikpat labi Zatlers ir saistīts ar burtisku BB naudas izvešanu uz Krieviju čemodānos, jo viņš kopā ar Laventu apmeklē Krievu Vilni....
jurists
j
Interesanta demagoģija - vai katram supernekaunīgam caurkritušam advokātam, kas bez lamu vārdiem neprot vārdus kopā salikt, būtu garantējama pieeja komisijās, kad tur apspriež likumprojektus? Zināšanai - galvenajā Saeimas ēkā ( Jēkaba 16) tikt iekšā var TIKAI AR KOMISIJAS VADĪTĀJA VAI FRAKCIJAS VADĪTĀJA akceptētām CAURLAIDĒM? Interesanti, KAS šim Grūtupa ķēķa pavāram šo caurlaidi izrakstījis?
Wolfs
W
Pēc Tihonova loģikas sanāk, ka ja nebūtu JL, tad viņš nebūtu sasējies ar puskrimināliem komersantiem, nebūtu solījis uzpirkt tiesnešus, arī Lavents nebūtu uzlicis uz ausīm lētticīgos noguldītājus. Cik viegli Tihonovam risināt problēmas!
ZBL
Z
Vai šis ir tas pats "advokāts", kas savam klientam stāstīja, cik kuram jāmaksā, lai lieta virzītos uz priekšu? Arī vainīgos, ka tiesāšana neiet kā ķēķī sarunāts, ir atradis - JL. Varbūt kā kukuļu devējs šis tips ir spīdeklis, bet kā advokāts ir tukša vieta.
spd
s
Tihonov, nu nelien publiskajā telpā! Pietiek piesārņot ēteru!
@
@
Hehe, reglamentētā jomā no malas sperties nevar. Tiktāl par izredzētajiem. Pārējo autors pats ar savu attieksmi ir panācis, šķiet. Ēd!
Tihonam
T
tas ir miiliitr tas pats ,kad dzeeraajam at'ņem tiesiibas , arii viņš paliek malaa ...
Žuks
Ž
Pirms mētāties ar apgalvojumiem, raksta autoram vispirms vajadzētu atcerēties kāda ir viņa reputācija, un kāpēc viņš zaudēja advokāta tiesības. Tāpēc izbijušā advokāta dedzīgā vēlme piedalīties Saeimas komisias sēdēs par jebkuru cenu atsedz nopietnas problēmas viņa ētikā un "ķēķa tipa" domāšanas veidu.
Pauls
P
"ar Kārtības ruļļa 159.pantu ir atklātas un tajās drīkst piedalīties visi" ----------------------------------------------------- - Aidā uz Saeimas komisijām, pilsoņi!
heh
h
"JL dibinātājam, toreiz Latvijas Bankas (LB) prezidentam pretējo pusi — apkrāptos noguldītājus" tā ir laventa pretējā puse, saker.
heh
h
Jā, džeka, es arī esmu gribējis piedalīties šādu tādu likumu tapšanā, bet diez vai tas ir iespējams :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas