Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tikai 16% iedzīvotāju pārliecināti par kvalitatīvām pārmaiņām Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nesapratis
N
Tad kāda jēga tādām vēlēšanām - ja sabiedrības neticība jaunajai Saeimai būs tāda pati, kā iepriekšējai?! Velti izšķiests laiks un nauda. Vajadzēja vispirms nomainīt vēlēšanu sistēmu - un tad vēlēt. Ir gan dumji tie latvieši...
Harijs
H
Diemžēl cerību maz, ja vieni turpinās atbalstīt zagļus tikai tādēļ, ka tie atmet kādu nieku arī sabiedrībai (kā ZZS) citiem kritērijs būs jaunība, tātad ambīcijas bez bez pieredzes. Vai 31 gadu jauns uzņēmējs var vadīt valdību?! Pieredzējušais, bet amorālais Andris jau parādīja kur valsts nonāk, ja to vada kā fermu. Kā tāds nepieredzējis, ambiciozs, (par morāli neko nezinām) vadīs valsti? Diemžēl kārtējais bezatbildīgais eksperiments.
kalsnais
k
Paskat kā nobarojušies deputāti, vai tad citus jaunus spēkus laidīs pie teikšanas, vienojas un apvienojas, ka tik pie varas un naudas, citu interešu nav.
PARMAIŅAS VAJAG!
P
Foršas pārmaiņas, kad prem-jērs un prezis brauc uz amēriku pie surusa saskaņot letiņu tautas atnaudošanas politiku (kā abi Vienotības voldiņi). Forši!
PARMAIŅAS VAJAG!
P
IR JĀNOTIC PĀRMAIŅĀM! nekas nebūs valstī, kur pieteikts premjera kandidāts, kuram katru nedēļu jābrauc uz Londonu tiesāties par aizdomīgiem darījumiem 135 miljonu vērtībā! Tas ir prātam neaptverama NEKAUNĪBA no ZZS. Zatlera partijā, lai gan ir daudz jaunu un visādu cilvēku, tomēr vismaz ir IDEJAS un ir MORĀLA STĀJA!
kurzemnieks
k
Ui, ne tikai viņu, papētiet Kurzemes sarakstu, par kādu godīgumu vispār iet runa? Godīguma nav, savējo sīkpartija ar dažiem pieaicinātiem naiviem cilvēkiem kuri domāti acu aizmālēšamai...
  • 0
  • 0
morālā stāja
m
ar morālo stāju, jūs, protams, domājiet tādus biedrus kā zatlera padomnieci kukules kundzi, vai ne?
  • 2
  • 0
He he...
H
Kāds tur pozetīvais pienesums.... he he.... Aploksnei draud krimprocess.... hi hi... Bet Vienotības klona- zaptes pārtejas premjer'ts- prasts vidusšulnieks... ha ha....
deputāts
d
Jaunos, zaļos jau nelaidīsim pie naudas siles, sabojāsim jaunatni
muļķu valsts
m
neviens netic, ka nākošā saeima būs labāka, bet 95% nobalso par esošās saeimas atlaišanu. galvenais uztusēt un iztērēt pāris miljonus valsts naudas referendumiem un jaunām vēlēšanām + kompensācijas atlaistajai saeimai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas