Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tikai nepilna ceturtā daļa Latvijas iedzīvotāju neesot grēkojuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
narkologs
n
Nez kurš būtu devis vienas reliģijas pārstāvjiem tiesības vērtēt un tiesāt visus pārējos?
Pretinieks patiesībai.
P
Kāpēc www.diena.lv darbojas pretēji tam ,ko viņi paši apstiprina,ka neuzņemas nekādu atbildību par viedokļiem,kas pausti portālā publicētajos lasītāju rakstos un komentāros. Portāls www.diena.lv ,kurš ir pievienojies deklarācijai par cieņu,iecietību unsadarbību interneta telpā- internets bez naida un tajā pašā laikā izdzēš ,rediģē rakstīto pēc saviem ieskatiem. Visādas neķītrības un cūcības,kas tiek rakstītas neizdzēš,bet svarīgusun nopietnus rakstus izdzēš un izkropļo. Tā ir atklāta necieņa pret blogotājiem.
nav
n
Spriežot pēc komentiem, latviešu tautai nav izpratnes par to, kas ir grēks - kas labs un kas slikts, par ko jākaunās un kas jāpārvar. Kā zvēriem nav. Un tāpēc tauta nav vainīga un atbildīga un ir ārpus morālās vertēšanas. Ka zvēriņi ir ārpus. Un tāpēc nav jābrīnās par bardaku valstī. Un tāpēc nav arī cerību.
Brīdinājums.
B
Pravieša Vilkersona brīdinājums par šausmām kas tuvojas pasaulē. Internetā uzklikšķini uz Vilkersona bildes,un zemāk zem viņa fotogrāfijas ir šis pravieša brīdinājums visai pasaulei.
Ilmārs
I
Ū-ja! Lai atdzīstas tas, kurš pēdējā gada laikā nevienu reizi nav staigājis pa apstādījumiem, nevienu reizi nav gājis pāri ielai pie sarkanās gaismas un nav šķērsojis ielu neatļautā vietā, nav špikojis skolā, nav nometis zemē nevienu "mēsliņu".
Terorists
T
Tie kas saka kad nav grēkojuši lai palasa kārtīgi bībelīti,jo pati piedzimšana jau ir grēks.Tā kā bērns ir nācis no sievietes miesas un sieviete ir IEVAS mantiniece tad visi mirstīgie jau ir grēcīgi un lai šie negrēcīgie nemālē grēciniekiem acis ar savu šķīstību.
Lurike
L
Paklau, vai nav vienalga, kur un kā tas rakstīts, ja zināms;no šo parādību, ko sauc par grēkiem pieļaušanas , sākas mūsu miesīgās vainas. Dusmas rada iesnas, skaudība- artrītu u.t.t visu no galvas neatceros, bet par smaguma sajūtu vēderā taču būtu jādomā, pirms pārēdas, tātad ir negausīgs.Arī par veneriskajām slimībām te varētu pačivināt. Nu tā tā pasaules gudrība nāk mums līdz, nemaz nav jāatgriežas viduslaikos, bet nomest no svariem , ko senči sakarīgu izdomājuši, tomēr nav prāta darbs.
XYXYX
X
Kā tad radās reliģija? Kad krāpnieks satikās ar muļķi, tad arī radās reliģija.
MV
M
nē sektantu arimētrika-jo tiaki tādi to vēl pieprasa;)
@
@
Ja maksā 10. tiesu, grēkot drīkst. Savādāk nebūs ko atlaist, un nebūs regulāras 10. tiesas. Aritmētika 1. klasei.
MV
M
tā kā viņi grēko jau ar šo atbildi:D
MV
M
tie 22%mel netikai aptaujā bet paši sev jo tādu kas nav grēkojuši Pasaulē nav
Lita tev,kur saakaspieraadiiju
L
Baznīcas uzdevums ir palīdzēt atklāt cilvēkiem ,glābšanas un pestīšanas ceļu pie Dieva caur Jēzu Kristu. Ar ētikas un morāles mācīšanu neviens cilvēks nevar iegūt mūžīgo dzīvību,šo ceļu atklāja pats dzīvības Kungs Jēzus Kristus. Viņš pats par sevi saka ;''Es esmu Ceļš, Patiesība.un Dzīvība.'' Kas nāks pie manis,tos Es neatstumšu ,bet celšu augšā pastarā dienā. Ir jālasa Jaunā Derība ,,lai vispār kaut ko zinātu, kas attiecas par Dieva lietām ,jo tikai tā var uzzināt patiesību.Visspārējais ir cilvēku prāta fantāzija,ja nav zināšanu un pieredzes garīgās lietās. Ticība nāk no Dieva vārda dzirdēšanas.
to ululiņš
t
tur jau tas Saatans tai biibelee sleepjas :) .................................. Reizēm šķiet, mēs nevis ejam uz priekšu, bet atpakaļ uz viduslaikiem...
ululiņš
u
Reizēm šķiet, mēs nevis ejam uz priekšu, bet atpakaļ uz viduslaikiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

SKDS pētījumu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas