Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tikai Sudraba varētu izveidot politisku spēku ar plašu atbalstu sabiedrībā, domā Liepnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ŽB
Ž
Latvijas galvenais uzdevums ir neatraut labi darbojošos cilvēkus no darba vietām. Tāda sajūta, ka Liepniekam vienkārši gribās dabūt Sudrabu nost no Tautas kontroles, kurā viņa ir izcila. Līdz rudenim pietiks, ja Latvijas iedzīvotāji ar savām balsīm no Saeimas patriektu visus kretīnus un atstātu reāli spriest un darboties spējīgus politiķus. Ja jaunajā Saeimā paliktu tikai kādi 10-20 procenti no vecā sastāva un tajā neievēlētu lokomotīves, bet reālus tautu saprotošus cilvēkus, tad jau varētu uzelpot.
filozofs
f
gribeejaas Jums atbildeet Šveika vaardiem , uz jautaajumu , kas ir Birokraats? atbilde skaneeja : "birokraats paartiek no izejošiem un ienaakošiem rakstiem", ... apmeeram taads priekšstats man radaas par Sudrabas jaunkundzi , peec gada viņas darbiibas šajaa sfeeraa , man radaas secinaajums , viņa ar savu darbiibu saceļ biezus duumus , bet aciis nevienam tie nekož , jebšu dzirnavas maļ pa tukšo...., man naaviigi iepatikaas politologa formuleejums radiofonaa uz žurnaalista jautaajumu , kaadeeļ tieši Ulmanis , skaneeja atbilde " nu cilveeks ar vismaz kautkaadu biograafiju... kurpretii Sudrabas jaunkundzei biograafija pa tukšo.
Stikla kalns
S
Antiņi, Sudraba neder, vajag Zeltiņu
aha
a
Zivtiņu par prezidentu. Viņam būs radari, lāzeri, čipi un mundieris
xxx
x
Arī nav nekāda Orleānas jaunava.
:):):)
:
tad par ko???
WWW
W
Ja jau nav ko teikt, tad vismaz kaut kādi nieki jāgvelž. Aktivizējušies visādi demagogi... tas uz drīzām vēlēšanām!
AD
A
"Nevar atbraukt no Gulbenes mežiem un kļūt par līderi lielai Latvijas politiskajai partijai. Tā tas nenotiek," - tā runāja Liepnieks. Dažreiz tomēr tā notiek. Kaut arī līdz šim ne Latvijā. Piemēram, Abrahams Linkolns.
anglosaxis
a
Liepnieks saka sievai: "Siev, paskaties, kā tie mūsu bērni nosmulējušies. Ko darīsim? Šitos pašus mazgāsim vai jaunus taisīsim?"
Vetis
V
Var balsot tikai par partiju, kas iestājas par Prezidentālu republiku. Kā ASV,Francijā,Somijā.... Tā ir vienīgā cerība, ka tiks samzināts birokrātiskais aparāts, kas kā akmens velk Latvijas ķermeni dūksnājā.. Ko dara 600 likēžu Veselības ministrijā? Valsts budžeta lielākā daļa aiziet nenormāli lielajās alga ministriju liekēžīem. Pret prezidentālu republiku ir un būs visi pašreizējie kampēji. Prezidentāla republika ir arī šo liekēžu glābiņš. Saniknotā tauta ne tikai dedzinās miljonāru un bijušo parlamentāriešu pilis un muižas. Viņu līķi karasies Daugavas krastmalā. Vai tiešām viņi ir tik stulbi un to negrib saprast.
*****
*
Analoģiju var atrast arī J. Hašeka aprakstītajā gadījumā ar kādu komiju, kura saimnieks bija piekodinājis neatraidīt nevienu pircēju un piedāvāt kādu citu preci, ja prasītās nebūs. Tā kādam pircējam tualetes papīra vietā komijs piedāvājis smilšpapīru, kas arī varot būt noderīgs. Tāpat notiek ar vēlēšanām, ja nav par ko balsot, balsojiet vienalga par ko, varbūt saimniecībā noderēs
lno
l
Kas ir Sudraba? Šķēles slepenais ierocis, tumšais zirdziņš vai rezerves variants?
hehe>lelle
h
izklausies pēc pravieša :) saki, var neiespringt? un gaidīt taisno tiesas dienu?
Lelle
L
Atkārtošu to anekdoti, kura ir tik mūsdienīga. Tiek izsludināts kruīzs tikai sievietēm ar piebildi, ka ar viņām kopā ceļos bagāti vīrieši. Pienāk noteiktā diena un uz kuģa sāk pulcēties sievietes, pat kuģa kapteinis ir sieviete, bet nav neviena vīrieša. Šīs neapmierinātībā sāk šūmēties, bet tad pa kuģa radio paziņo, ka vīrieši viņām piebiedrosies ceļojuma laikā. Kuģis aizpeld jūriņā... bet jau pirmajā naktī uznāk vētra un kuģis sāk grimt...Visas metas ceļos un sāk lūgt Dievu, lai šis viņas glāb. Te paveras debesis un Dievs saka: "Es veselus 20 gadus pūlējos, lai jūs visas mau.as te savāktu." Kuģis nogrimst.... Šībrīža situācija ir akkurāt tāda pati. Laimīgs var būt tas, kuru liktens nav ierāvis tai bandā.
hehe>lellei
h
nu no tavas mutes - Dieva ausī! :) tikai mazliet baidos, ka tik daudz 'viltus praviešu' bijis, ka .. laikam tomēr jāņem lietas pašiem savās rokās, jo gaidot, kamēr 'viss drīz mainīsies', var no gaidīšanas sagrabēt :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas