Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tīra politika ir muļķības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Irena
I
īsti gan nesapratu - tas par to "vietas izpildītāju" bija ironija vai uzbrauciens? Latviešu valodā eksistē jēdziens "pienākumu izpildītājs", bet vietas!!! ;oDDDDD
Brigmanis
B
Es, kā viens no ZZS vadītājiem zinu kā tās lietas notiek. Viss notiek tā – Lembergs mums dod naudu un mēs izpildām viņa pavēlēs, pieskatām viņa intereses. Bez Lemberga atļaujas mēs pat uz havaju nedrīkstam iziet. Vējonis tēlo ZZS vadoni, es viņa vietnieku, bet Silinieks mums tādā kā šindera lomā – visu laiku ar sūdiem ņemas. Pats jau es saprotu, ka mēs esam atraugas, sārņi! Bet ko citu darīt, neko kā tikai tukši vāvuļot nemāku, bet iet par 100 latiem strādāt bezdarbniekos negribas, tāpēc turpināsim tēlot zemniekus. Pie mūsu kļūdām vainīgo nav, par tām maksā reņģēdāji un nejēgas, bet mēs tik stūrējam tālāk un atkal esam gatavi sēsties pie grožiem. Nekaunības mums pietiek! Lembergs - viņš saprot galveno, ka vajag zagt un dalīties. Bet vispār ņemiet vērā – kurš vairāk maksās, tam arī atdosimies. Un vairāk lasiet Lemberga oficiozus Latvijas Avīzi, Neatkarīgo un Ventas Balsi! Bez cieņas, A.Brigmanis
Juris
J
Vējonis.... uzvārds atbilstošs darbiem un solījumiem. Pa vēju vien.. iepūš un pazūd.. Vējonis
Ventspils Muļļa
V
tam smerdelim naudas gana , netiks ;žeelots sevis glaabšanai no cietuma , ne velti 5 000 000 izgaazis tikai stipendijaas , aviize saliidzinot neko nemaksaa...
BAĶKA
B
Reti interesants numurs. Kāds viš' ZZS vadītājs. Tas tak i' riktīgs klauns – lelle, kuru aiz striķiem Lembergs raust'. Bet viš' redz zāli pļaujot ar izkapt'. Kamēr Lembergs do' “zaļos” viš' i zaļais.... un ja kāds maksās vairāk, tad viš' i' gatavs kļūt par balto, zilo, sarkano vai mello! Un ZZS premjera kandidāts vien ko i' vērts – Lembergs [!?!!!] apsūdzēts pēc padsmit Krim.Kodeksa pantiem – naudas atmazgāšana, kukuļošana, dienesta stāvokļa izmantošana, uzpirkšana utt., utjprm. Bet zinot LR tiesu sistēmas “mazspēju” kas zi' atpirksies. Tad jau Iekšlietu ministrs viņa valdībā varētu būt Ivans Haritonovs. Un kādu “siltu vietiņu” arī Īdulim Ņemsim, nu tā – uz 2 “štukām” (uz rokas protams) mēnesī, izkārtot! Bet Ūdre; Ūdre varētu būt Kultūras ministre, viņai lab' dziedamā rīkle, kad “follerī”. Bet Pūču Meklētājs tikmēr turpin' spriedelēt - par pēctecības nodrošināšanu, likteņupi un ka jebkurš cilvēks valstī esot nevainīgs..., un jau sarēķinājis ka ZZS būšot 20 vietas Saeimā. Palasot intervijas ar šiem “Kremļa sapņotājiem”sāk likties ka Saeimā ir vismaz 400 deputātu vietas. Bet Silinieks; Silinieks tikmēr turpina organizēt “shodkas” zvēru dārzos, lai sakārtotu šīs kabatas partijas īpašniekam Lembergam svarīgās lietas. ZZS līderi nav tikai vāji, - viņi arī ir zaglīguma, savtīguma, truluma un naiva profanisma sajaukums. P.S. Un ja Lembergs spogulī neskatoties varēs savas ausis saskatīt, tad par premjeru viņam būs būt! P.S.S. Un Raimond atceries, – Sātans iedeva, Sātans arī paņems!!!
traductrice
t
Ļoti saturīga intervija, kurā jautājumi ir garāki par atbildēm, kurā es uzzinu, ka partijas valdē neko neskata - vismaz partijas 1.personai par to nekas nav zināms, kurā ZZS pat nenojauš, ko dara un lemj viņu mazais brālis, utt. Toties es uzzinu, ka Vējonim no visiem putniem visvairāk patīk novērot pūces. Un vispār, ka viņš ir foršs džeks.
Ikijs
I
Ne profesionālis, ne politiķis, taču 8 gadus pie siles. Tiešām ir ar ko lepoties. Valsts sekretārs, šajā pašā kantorī gan ir daudz ilgāk pie siles. Un kāds vēl biezs birokrātu- slānītis apakš šamējiem, tas vēl no Emša laikiem. Riktīgais dūņu purvelis.
Tīra politika ir mulķīibas!
T
Bija forši Pirms 4 stundām un 44 minūtēm . Man treknie gadi patika dauz labāk nekā izģindušie patreizējie!(kaut gan arī tagad daži mūļi kļūst arvien treknāki)..
neatkarīga prese?
n
Cik izmaksā visu to avīžu uzturēšana ar kuru palīdzību Lembergs un glumais Kalpaka pieminekļa apgānītājs Brigmanis nodrošina šo ZZS reitingu?
shvaki kadri
s
Shitais jau nu cieshi gudrs neizskataas, bet ZZS jau ar taadiem neizceljas.
Zagļu banda
Z
Par ZZS, kura apzog z'idai'nus, jaunos vec'akus un liel'as 'gimenes - nekad nebalso'su!
......
.
piemirsāt tikai pielikt virsrakstu, ka tas ir reklāmraxts.
......
.
lemberga avīze....... 500%
vilis
v
Īsi un konkrēti!Man vinš patīk!
[email protected]
h
Tīra politika ir muļķības. ------------------ Jā, Tev ir gan taisnība! Tīra politika nav iespējama! Bet, tad arī nekautrējies pateikt - kā pēc. Tu vari izmantot šo iespēju - ieiet vēsturē kā pirmais politiķis, kurš pirms vēlēšanām pastāsta cilvēkiem, ka pār visiem cilvēkiem valda iedzimtais grēks un , lai ko viņi darītu, beigu beigās visss un visi iebrauc auzās. Lielās, vai mazās, tas ir tikai tehnisks jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas