Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Titavs nav drošs, ka Dombrovska valdībai pa spēkam vienot sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Tur nav jābūt Tītavam, lai to saprastu. Tik jautājums, vai Valdis vispār grib ko vienot, izņemot savu maku ar naudu? Teiksiet, ka Briselē pelnīja vairāk? Taču tur viņu neviens neklausījās un naudas bija tieši tik cik algā, toties te...
yhuhy
y
soreiz galvenais uzdevums ir nevis vienot bet izvest valsti no krizes., ja vispar Dombrovskis to iztures tad bus labi
desa
d
var tikai brīnīties, kā Titavs - cilvēks bez izglītības, pastulbs, neko nesaprotošs no lietām par kurām viņš runā un strādā - ir vienmēr "pie darba", pelna naudu un izsaka domas, kuras pat publicē......
Palermo sveiciens
P
Repšes uzsākā kūpošo stobru politika, ko turpina "Vienotība" ar Dombrovski - patīk cilvēkiem, kas diez vai būs tie kas izvilks Latvijas ekonomiku. Ar nepārtrauktu griešnu, mazināšanu, aizliegšanu, izmeklēšanu .... , no likumības viedokļa diskutablām rezolūcijām nevar uzbūvēt funkcionē'jošu sistēmu. Arī tautas mīlestība par to, ka premjers kaut ko nedara (nav tāds un šitāds) ir krietni par maz - vajag konstruktīvu rīcību, lai sabiedrības daļa kura netic Vienotībai var vismaz saprast gaidāmo.
Venta
V
Titav, nebaidies!
Johaidī
J
Un vēl zīlēšanas krelles rāda, ka nākamais gads u.t.t. un tā joprojām...
Memory
M
Žēl gan, taču tāda jau ir tā dzīve - vēlamais/fantāzijas bieži nesakrīt ar esošo/realitāti. Starp citu - 1991.g. janvārī varēja un vajadzēja vairāk braukāt, jo interneta vietnēs komentārus rakstīt nebija iespējas...Bet, kas to 1991.g. janvāri pats apzinīgā vecumā nav piedzīvojis, tam jau nesaprast, kā varēja pārmaiņas īstenot. Tāpēc - ATCERĒTIES NEDRĪKST AIZMIRSTIET ( komatu jau varēsiet ielikt pareizajā vietā?)
Eva Braun
E
Nekarkai ,Titav ... Labāk noliec malā savu snobismu un pozitīsi pievienojies ...
skuķis
s
Jūs laikam runājat par medicīnu-tas jūsu lauciņš, vai ne? Kaut kā vairāk nācies dzirdēt tieši par šīs kategorijas ļaužu aizplūšanu uz ārzemēm. Nu tad jau sanāk, ka mūsu izglītības sistēmas nemaz tik ''čābīga'' nav, ja jau reiz mūsējos švešumā saņem ''atplestām rokām? Ats.uz iepr.min., es neminēju par Latvijas zinātniekiem, bet gan par pasaules praksi. Neredzu iemeslu tam lai izglītības nozari nevadītu jurists, ideālā variantā-ekonomists. Manuprāt, ministra pienākumos neietilpst tikai izglītības sistēmas kā tādas sakārtošana ,bet arī budžeta pārdale un juridisku jautājumu sakārtošana attiecīgajā nozarē. Ministriem ir arī padomnieki, kuri varētu pārstāvēt savu nozari kā zinoši speciālisti. P.s. Žēl gan, ka par Kultūras ministri neiecēla Kantāni-viņa tik daudz skaistu lomu izspēlēja-gan uz skatuves, gan Saeimā - būtu lieliska kultūras ministre.
Pindacīšas lakatiņi
P
Pamela, kāda Tu-ar pupiem vai bez. Ja ar pupiem tad kauns, ka Tevī tik daudz naida. Jaunais laiks ienāca Latvijas politikā naidu kurinādams. Dombrovska neviena uzstāšanās nav bez iepriekšējo valdības ķengāšanas. Pagājuši jau būs divi gadi,ko tad viņš ir izdarījis? Ak,viņam traucē,bet kuram ta netraucēja. Kalvītim pat bruģi lauza.Latvija Kalvīša laikus atcerēsies tāpat kā K.Ulmaņa laikus. Labākie gadi.
Vienotība nav ...
V
uzspiežama - tā ir jānopelna! Kad valdība veiks kautko lielu, kas pozitīvā veidā aizkustinās lielu daļu Latvijas iedzīvotājus, tad arī būs vienotība. Nepietiks tikai ar "izglābām valsti no bankrota ar minimālām sāpēm." Vajdzīgs arī kautkas patiešām radošs! Lūdzu, gudrās galvas, atrodiet to, vai tad vismaz aicinat tautu palīgā to atrast .
dusmīgā Marija
d
Vienmēr esmu brīnījusies, kāpēc mediji tērē vietu tādu caurkritušu intrigantu kā Titavs un Liepnieks vāvuļojumu pārstāstam. LV būt par guru nevajag daudz. Pazīt pareizos džekus ar kuriem sapīpēt cigāru, apgūt frāzes, kuras visbiežāk atkārtojas - tādas kā: nav vīzijas, jāapvieno sabiedrība, jāatbalsta uzņēmēji. Vēl jāatrod kādu spraugu, lai to pastāstītu kādā medijā un guru gatavs! Kad painteresējas, ko tādi titavi un liepnieku reālu ir izdarījuši - neko.
I.Gr.
I
Ja 100 000 deelj naudas aizbrauks no Latvijas, tad Latvijaa iebrauks tikpat daudz baltkrievu un krievu un vinjiem te patiks dziivot. Tikai saakiet pamazaam likvidet krievu skolas, visi jaunie skolnieki buutu jaaieskolo latvieshu skolaas. Tad buus galu galaa labi, jo iedziivotaajiem ir sava zeme jaamiil!
fiksais
f
Mani studenti, augstskolas kursa beidzēji, 98% strādā savā nozarē, tas ka labākie un liela daļa šodien strādā ārzemēs jau ir cits stāsts. Starp citu, uzstādījums, ka augstskolas beidzējiem nav obligāti jāvar strādāt savā specialitātē ir pašu Latvijas zinātnieku uzstādījums. Starp citu viss izglītības likums šodien ir pretrunā ar to, ko prasa reālā dzīve! Toties mums izglītību šodien vada jurists! Izcili!
diemžēl
d
kāda valdība .. vai tā kura meloja pirms vēlēšanām par nodokļu necelšanu .. protams ka nespēs vienot .. visi viņi ir vienādi - meļi - zagļi - liekuļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas