Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Titavu apbēdina izslēgšana, bet paliks uzticīgs JL ideāliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Tas Kungs cerams saliks pareizos akcentus arī cilveciskās lietās...
anna
a
novāciet papagaiļus
tauta
t
Kaitējumu dara viņi paši sev, aplaupot neaizsargātāko tautas daļu un sargājot savus nepelnītos labumus
I care
I
Titavs ir nodarījis to lielo kaitējumu partijas tēlam. Sen bija laiks
who cares
w
Jā, bet Tavas piedāvātās alternatīvas ir daudz atbaidošākas.
Nemaz nezināju ,
N
ka Jaunajam laikam ir kaut kādi ideāli...
Lelle
L
"Ir nākusi klajā kārtejā informācija par Titava solījumiem sakārtot " lietas" . Vienkārši tas bija pēdējais piliens un vadzis lūza." Nu tad, velns parāvis, liekat galdā to informāciju, lai tauta redz , zin un vērtē kam ir taisnība! Acīmredzot tā informācija ir ar baltiem diegiem šūta, ja to nevar tautai teikt!
konstatacija
k
cik tad ilgi Solvita vareja paciest, ka Titavs iekase no ventspilniekiem naudu it ka partijai un visu patur pie se vis?... vinai taks ari vajadzibas aug.. nu un finala Danam nacas aiziet pa skuju taku... bedigi...
Lelle
L
"Nevar spēlēties smilšu kastē, ja mums draud nepieļaujama iespēja pazaudēt valsti un to noturēt varam tikai paši mēs. Tā lieta ir daudz svarīgāka par kaut kādu" Zeltā vārdi, kurus daudziem nesaprast, jo personīgais krekls tuvāks...
> jupis
&
Tev patiesība acīs kož? Tavā izpratnē fakti ir "boļševiku propoganda", bet JL konkurentu zākāšana - c'e lieta. Tipiska JL propoganda.
Kurmītis
K
who cares » Ino +++Pilnīgi piekrītu.+++ Es arī. Tikai es pie šīs pārliecības nonācu jau kādus gadiņus 8 atpakaļ līdzko ieraudzīju, ka “jaunā, godīgā spēka” līderis uzskata par normālu lietu palūgt tautai miljonu sev kabatas naudai …. Bet nu – ir jau ļaudis, kuriem “aiziet” lēnāk …:)
who cares
w
:"Ja JL piedalās tādās afērās, ka par tām nedrīkst runāt, tad nav vērts par viņiem balsot." === Pilnīgi piekrītu.
who cares
w
"Ir nākusi klajā kārtejā informācija par Titava solījumiem sakārtot " lietas" . Vienkārši tas bija pēdējais piliens un vadzis lūza." === Kurā "klajā"? Liekas, ka visi valdes locekļi klusē kā partizāni vai aizsedzas ar pavisam vispārīgiem izteikumiem...
so
s
1)"gan jau, ka bija iemesls tā darīt, savādāk tas netiktu dariits tieši pirms kongresa 2)nav dūmu bez uguns. ------------------------------------- Baisi,ka Āboltiņa un C& pat neapjēdz to prettiesiskuma paraugstundu ,ko Titava gadījumā demonstrējusi.Kas tā par demokrātisku partiju,kas spēj rīt tādus nedemokrātiskus krupjus.Un kas tas par kongresu,kas spēj pieņemt,ka viņu biedru vienkārši 5 minūtēs uzmet un nevienam pat nerodas jautājumi (vienīgi Repšem)kas,kāpēc un kā.?Kas tā par goda vīru un sievu valdi,kura spēj parakstīties uz tādām avantūrām.Arī Dombrovskis manās acīs krities ,jo viņš pieļāva šādas procedūras iespējamību.UN nav runa par Titavu! Tiesiskums ir ,kad cilvēkam ir iespāja dzirdēt apsūdzību un aizstāvēties,un partijas biedriem ir tiesības zināt un aizstāvēt vai nosodīt!
Человек
Ч
Aizraujoši! Suns nezin, ko ēdis! Un tiešām - gan virsraksts, gan pats teksts forši. Te jau labi teica/rakstīja par politiķu ideāliem - money, money, money!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas