Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

To nedrīkst aizmirst un piedot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laine
L
Visus atseviskos dzivesstastus vajadzetu apkopot un izdot nakamajam paaudzem!!
Kārlis
K
Es gan vairāk sliecos uz konkrētas vēsturiskas patiesības apspriešanu - Latvieši nebūt nebija tikai upuru lomā. Mūs izveda un represēja. Mēs arī šāvām Ebrejus (Arāja brigāde), vadījām nometnes (Eduards Bērziņš) un vēl arī bija tāds cilvēks ka Jānis Zirnis. Pieminēsim pret mums veiktās netaisnības, bet tajā pašā laika neaizmirsīsim, ka pašiem arī ir tumšās vēstures lappuses, kuras arī nevajadzētu piemirst tik karsti sevi pataisot par upuriem vien. Paldies par jūsu laiku.
DL
D
Luterāni!! Svēts niks, bet ja tu jauc nepiedot ar atriebties, tad tavs svētums ir pupu mizas. manu draudzeni kā bērnu divreiz izsūtīja, tagad viņa jau ir mirusi. Aizmirst? Piedot par vardarbību pret bērniem? Lai viss atkārtojas?? Kamēr neaizmirsīs, tikmēr ir iespēja nepieļaut atkārtošanos. Svētuļi un liekuļi pēc manas saprašanas ir sinonīmi. DL
luteranis
l
ko tu talivadli saproti ar nedrikst piedot tagad tad iesim un kadam par to atriebsimies:))) un ka mana mate teica nebutu sibirija bijusi tie pasi krievi latviesim butu bijis izdzivot vel grutak...
Dr.xy
D
Ne to nedrikst piedot! Un tas netiks piedots.
zars
z
95%-96% no deportētajiem bija latvieši. Latvijā no PSRS savukārt veda iekšā krievvalodīgos. Tā ir visklasiskākā etniskā tīrīšana.
genocīds
g
Krievija šodien ar visiem līdzekļiem mēģina iestāstīt ka deportācijas nebija genocīds un vispār daļa izsūtīto jau pat izdzīvoja. Tagad šajā melu kampaņā iesaistījies arī Kremļa propogandists Djukovs,tas pats''vēsturnieks'' kurš draudēja nogalināt filmas ''Padomju stāsts'' režisoru un nodedzināt Latvijas vēstniecību. Šajās dienās šis draņķis piedalāsTallinā seminārā par deportācijām.
zvirbulēns
z
Vai kāds ideālisms, te tak sen jau viss piedots, te tak visi valsts vīri runā krievu mēlē :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas