Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Topošās partijas konsultanti un finansētāji zināmāki nekā tās veidotāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pozitiviste
p
Kapec gan visi centieni ir vienmer nocert sakne un janolidzina lidz ar zemi? Negativisms, konspiracija un velreiz negativisms ir visdebilakas musu sabiedribas ipasibas. Nekad nevar noleigt zinamas oligarhu un polittehnology intereses. Bet zinot vismaz dazus no siem cilvekiem, kam atskiriba no lielas dalas pasreizejas politiskas elites, ir normala, kvalitative izglitiba un pieredze (t.sk. prestizas arvalstu ausgtskolas un starptautiskas instiucijas), nevis mehanizatora tehnika diploms vai 80-90.gadu trigus un kooperativu skola, kaa vairakiem slaveniem nu jau paldies Dievam bijusajiem ministriem, - kapec gan neticet so lauzu pozitivajiem nodomiem? Lai cilveki strada un veliet viniem izdosanos! Velesanas varesiet balsot, par ko velaties - morali, intelektuali un fiziski novecojuso eliti vai jauniem projektiem! Vairak pozitivas domasanas!
kāpēc gan
k
es piemēram iepazinos, turklāt arī ar SCP programmas veco versiju, kur visādas jaukas muļķības bija sarakstītas, pat ar stilistiskām kļūdām - piem, "beigt čakarēt uzņēmējus".
kurmis
k
.......nav veel salminju paceelushi nacionaalo intereshu labaa,bet sapulci jau taisa Nacionaalajaa teaatrii,no taa redzams, ka viss potenciaals aizies svilpee,taadu glaunu partiju ir bijis daudz,kas liedz naakt iekshaa jebkuraa jau esoshaa partijaa,kuru prograamas nav sliktas un uzfrishinaat esoshaas,arii partiju vadiibu, taas biedri var pamainiit jebkuraa laikaa.Piekriitu politologiem,ka shai partijai buus veel lielaakas probleemas ideojogiskajaa saturaa un sapratnes jeegu-saturu nu nekaadi nevar ieguut tikai ar gribeeshanu.
AK
A
Bet kopuma izskatas ka tas ir sorosistu proekts
@
@
Par labiem nodomiem sen jau teiciens zināms, šo ūdentiņu varējāt arī neliet. Nomenklatūras partija. Nekā jauna. Pilnīgi nebalsojama partija. Pēc visa kas noticis, neiespējami balsot par šo partiju.
klusais
k
Nevajag aizmirst par to ,ka tas ,kas maksā naudu , tas pasūta mūziku. Aprises jau ir +- zināmas - Jurkāns plāno nostāties priekšplānā , tāpat interesants ir programmas punkts par demogrāfisko stāvokli un nepieciešamību piesaistīt pēc būtības nepilsoņus. Redzēs ,kas tur sanāks , bet patreizējais skats ir tāds ,ka šis jaunveidojums mēģinās izdarīt to ,ko SC nevar izdarīt sava nacionālā sastāva dēļ + Šķēles cilvēku piesaiste un gāzinieki - tas ir virziens uz oligarhu un krievijas virziena saglabāšanu. Katrā gadījumā nekā pārliecinoša nav un zinot to ,ka vēl divi projekti briest tā teikt dzīvokļos, domāju tas ir pa tukšo izšauts pulveris. Interesanti ,ka mēļo ,ka pie šī projekta ir virziens - Sudraba par prezidenti. Nu redzēs, redzēs ...
kā izklausās
k
"Sabiedrība citai politikai ir "izrādījusi lielāku interesi par pensionāru grupu, kā izklausās", Dienai sacīja V. Makarovs." Tā melot jau nu gan nevajadzētu. Nevar būt, ka Makarovs nav iepazinies ar sociāli liberālās partijas "Sabiedrība citai politikai" programmas nostādnēm.
SSV
S
LATVIJĀ NAV POLITISKĀS ELITES, TĀPAT KĀ NAV SAIMNIECISKĀS UN FINANSU ELITES. ELITE VEIDOJĀS GADIEM ILGI. PAR VEIKSMĪGU VARĒTU UZSKATĪT TĀDU POLITISKO SPĒKU, KURĀ VEIDOJĀS POLITISKĀ PĒCTECĪBA. AR PS UN SCP IZVEIDOŠANOS, POLITISKO SPĒKU DIBINĀŠANAS RESURSI IR IZSMELTI! KATRS JAUNS VEIDOJUMS IR NEVEIKSMĪGS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kādas ir topošās partijas izredzes?

Aigars Freimanis, Latvijas faktu direktors:

Jaunais politiskais piedāvājums nav piepildīts ar saturu. Sociāli liberāla niša ir ļoti elastīgs savienojums, un mēģinājums iesaistīt jaunās paaudzes politiķus arī nav nekas jauns. Tie, kas stāv aiz partijas, — konsultanti un finansētāji — ir daudz pazīstamāki nekā tie, kas personificē partiju, kā Didzis Šmits. Ir iespaids, ka viens peld pāri Lamanšam un 35 atbalstītāji vai līdzjutēji brauc siltā laivā pakaļ.

Ivars Ījabs, politologs:

Skaidrs, ka tas ir oligarha projekts, taču oligarhs nav Šķēle, bet gan Stepanovs [Oļegs]. Jau pirms vairākiem mēnešiem dzirdēju aicinājumu pievienoties kreisi liberālam politiskajam spēkam, kuru sponsorēšot Stepanovs. Te lielu lomu spēlēs tas, cik daudz naudas kāds būs gatavs šajā projektā investēt. Nedomāju, ka šīs partijas pieteikums ir kāds notikums. Un grūti iedomāties, ar kādiem cilvēkiem viņi taisās pievilināt vēlētājus. Kas būs lokomotīves vēlēšanās. Guntis Ulmanis faktiski visu laiku ir flirtējis ar visdažādākajiem jaunajiem politiskajiem spēkiem. Te ir arī jautājums, vai šis ir īstais brīdis, kad vajadzētu parādīties kādam jaunam politiskam spēkam, kura idejisko pamatu arī grūti saskatīt.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas