Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP aicina sasaukt valdības ārkārtas sēdi "pozitīvam redzējumam"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ra.
r
No tautas partijas kļuvuši par tautas ienaidniekiem.,cik nācies dzirdēt, visi viņus nīst,un netaisās par viņiem vairs balsot,jo ar savu negodīgo krāpšanas un valsts izsaimniekošanas politiku noveduši Latviju un tautu uz iznīcības robežas. Nelīdzēs vairs ne solījumi,ne skaistas runas,jo viņu ļaunie darbi runā par viņiem skaļāk.
Ance.
A
Tie TP jaunieši droši vien ir viņu dēliņi un meitiņas un radinieki,un domāšanā un darīšanā jau uzpotēti uz vecajiem TP. Abols no ābeles tālu nekrīt. Izdzirdot vārdu TP vien jau nelabi metās.
Žuks
Ž
trekno purkšķu partija parādās visā savā krāšņumā un pozitīvais redzējums acīmredzot ir kretīniskie mazo HES tarifi un monopolstāvokļa nodrošināšana uz purkšķu laišanu, otkats pašvaldībās, kā arī pozitīvisma kampaņa. Realitāte viņiem ir marģināla lieta.
WALA
W
Nu jau vemt gribās - mums nav vajadzīgs pozitīvs redzējums, mums ir vajadzīgs reāls redzējums. Ar mēsliem kas skaisti iesiņoti komfekškārbās mūs jau pāris gadus ir barojuši, nu jau būs gana !!!
Jupis
J
Sēdē uzstāsies Kalvītis kā biogāzētāju partijas galvenais trubadūrs, un paziņos, ka treknos gadus dažiem izredzētajiem būtu ieteicams turpināt. Bet, ja godīgi, tad cauri spīd pozitīvisma akadēmiju izgājušā Zaļāna ideja. Sēdi gan būs grūti noorganizēt, jo tieslietu ministram prioritāte uz kādu laiku ir PČ hokejā...
Jānis
J
Ļoti gaidu, kad un cikos TP aicinās sasaukt valdības ārkārtas sēdi "zagšanas noslēgumam". Varbūt jau ir kāda informācija?
Šampēteris
Š
TP saviem priekšvēlēšanu mītiņiem varētu izvēlēties veidus, kas netraucē MK darbu. Ir jau pierādījuši, ka tā ir pārlieku dārga tribīne.
tādi esam
t
IZZAGUŠI VALSTI NELIEŠI, tagad atkal muļķo tautu.
Arč.
A
Ak kāds naivums,vai tad mēs nezinām ka tuvojas vēlēšanas,un vajag taču tautai kaut kā acis aizmālēt,lai celtu savus reitingus. Esam pietiekoši cietuši no šīs partijas,lai vēl par viņiem vēlētu,un vispār ticētu kaut vienam viņu vārdam.Viņu sarakstus miskastē.
jautājums
j
Ar bērnudārzu es biju domājis to Sorosa fonda projektu ar jauniešu MK. Un par lāčuku taču Dombrovski sauc te komentāros.Es nesaku , ka viņš ir slikts. Bet tas ko viņš dara ir daudz par maz...Ko nozīmē, viņi var mēģināt? Viņiem ir jāmēģina ! Un vēlams rezultatīvi ! Un es nebūt neatbalstu TP. Man nav viennozīmīga attieksme pret Lembergu, kurš ir ļoti spilgts politiķis. Bet es viennozīmīgi noraidu Mākoņu ietekmi kā absolūtu ļaunumu latviešiem gan tautai, gan valstij . Un pagaidām JL ir tikai vārdi, vārdi, vārdi...Un valstī viss iet uz postu. Un valdība stāv pie dīķa un gaida uz ūdens kustēšanos... Un Jaunups kā Rīgas mēra kandidāts...
gm
g
"Dombrovskis -teflona politiķis ? Lāčuks viņš ir, un ar visu bērnudārzu piedevām ! Bet mums te katastrofa valstī..." ----------------------------------------------- Dombrovskis ir labi izgliitots jaunaas paaudzes politikjis ar lielu pieredzi gan Latvijaa, gan Briselee. Vinjam ir gan akadeemiskaa izgliitiiba, gan profesionaalaa pieredze. Dombrovskis speej buut ne tikai liidzveertiigs, bet pat labaaks par daudziem rietumu politikjiem. Es attureetos saukt vinju par beernudaarzu. Vai arii atkal izveelamies Kalviiti un Slakteri? Es lielisko saprotu skolotaajus un pedagogus. Tomeer ir jaaspeej reaali izprast situaaciju, ka pashreizeejaa valdiiba nevar meenesha laikaa izstrebt un veel atrisinaat gadiem ilgi ielaistaas probleemas. Dombrovskis ar savu komandu to var meegjinaat dariit, bet vinjam nodereetu arii atbalsts un izpratne. Sapratne ir divvirzienu celjsh. TP, protams, tagad var daudz ko teikt. Tikai jaatgaadina, ka vinjiem bija daudz gadi kad vareeja ne tikai runaat, bet arii dariit.
eBay
e
eBay būs vajadzīgs ne lai ko nopirktu, bet gan lai pārdotu pēdējo kreklu. Tā...ja.
jautājums
j
Nu tad varbūt nav iemesla gavilēt par partiju reitingiem ! Tad varbūt tiem, kam būtu jābūt valstvīriem būtu svarīgākas problēmas, ko risināt ? Atlaist cilvēkus jau nav problēmas risinājums, ja šiem cilvēkiem nav kur iet. Un valdībai ir jārunā ar tautu ! Un jāpiedāvā visām pusem pieņemami risinājumi. Mēs uzturam bērnu namus, kas ir dārga un slikta forma bērnu normālai audzināšanai. Bet tagad mums bez darba būs profesionāli pedagogi. Tad varbūt ir vērts motivēt šos cilvēkus veidot ģimenes bērnu namus, deleģēt viņiem sociālās korekcijas audzināšanas funkcijas pagastos. Nu domāt kaut ko, kur viņus nodarbināt. Gan naudu ietaupīsim, gan bērniem labums un bezdarbnieku pabalsti jāmaksā nebūs. Tas pats par mediķiem. Un , ja valdība cer, ka brīvais tirgus te visu nokārtos pāris gadu laikā, un tāpēc valdībai nav jādomā kā risināt krīzi, tad sekas būs vienkārši briesmīgas latviešu kā tautas pastāvēšanai. TP ir pilnīga taisnība, ka ar tautu ir jārunā un cilvēki ir jāmēģina nomierināt. Un jāmeklē problēmas risiājumi ! Dombrovskis -teflona politiķis ? Lāčuks viņš ir, un ar visu bērnudārzu piedevām ! Bet mums te katastrofa valstī...
gm
g
"6 līdz 8 tūkstoši skolotāju bezdarbniekos uz ielas. Klāt tiem kas tur jau ir ... Un tur ir daudz ! Ļoti daudz ! Un ar katru mēnesi vairāk...Un kas vēl būs rudenī !' Un mediķi . un policisti. Un ierēdņi. Jūs vispār apjaušat kā cilvēki jūtas ?" -------------------------------------------' Lieliski apjaushu. Taapat arii saprotu, ka Dombrovska valdiibai ne ar vieglu sirdi tas jaadara. Patiesiibaa vinji lieliski saprot, ka vinjiem cilveeki piestaadis reekjinu par savaam probleemaam, kuraam iisto iemeslu radiija beaztbildiigaa un netaalredziigaa ieprieksheejaa koaliicija. Shobriid ir jaacer, ka Dombrovskim un Repshem izdosies vispaar atrast naudu ko maksaat visiem peec juulija. Jo situaacija bija tik briesmiiga, ka nauda vareetu izbeigties visam valsts aparaatam un tas noziimee, ka arii valsts ekonomikai kaa taadai. Ne tiem kuri paliks darbaa, ne tiem, kuri buus spiesti paartikt no bezdarbnieku pabalsta. Shobriid ir jaatur iikshkji, ka strauji zemee pikeejosho lidmashiinu Dombrovskim un Repshem ar peedeejiem speekiem izdosies paglaabt no trieciena pret zemi. Ja aizdotaa nauda tiks nepaardomaati izteereeta, tad muus neglaabs ne SVF, ne ES, nekas. Jo nauda jau buus tik cik buus. Ir jaastabilizee situaacija un tad jaameegjina atpumpeet eknomiku paardomaataa un stabilaa veidaa. Un vajag patureet praataa - tie visi ir aarkaartiigi saapiigi leemumi arii pashreizeejam premjeram. Vinji lieliski apzinaas, ka galu galaa atbildiibu uzvels vinjiem. Tas tikai tagad JL ir pusliidz stabils reitings. Bet tas aatri mainiisies, it sevishkji jau liidz naakamajaam Saeimas veeleeshanaam. Pa sho laiku mums visiem veel pudu ar saals buus jaapeed.
Clash
C
Kopš novembra eBay pasūtu preces, katru nedēļu kādas divas saņemu, gan no ASV, gan Vācijas, UK, Austrijas, Francijas, pat Honkongas, nekad nav bijis tā ka kautkas nebūtu atšūtīts. Divus lielus sintezātorus no UK pasūtiju, visus Latvijas pasts atnesa personīgi mājās. Vienīgais risks ir pats pārdevējs cik godprātīgs, bet eBay visiem ir reitingi, par kuriem uztraucās un apzināti nevienu nešmauc. Ir jāskata cik darījumos persona līdz šim ir piedalījusies, kāds ir reitins, jāskata attiecība. Esmu riskējis ar palielām summām, bet līdz šimm viss ir bijis kārtībā. Bŗačka mans ir sūtījis n-tās plates no amazon. Viss notiek. Tas ka mēs neko nedaram, tāpēc pie mums arī nekā nav, jo dzīvojam joprojām sūnu ciemā ar sūnu ciema domāšanu. Ja nav Nokia tad mums neko nevajag. Mēs neesam novērtējuši lielo SECOND HAND tirgus nozīmi ekonomikā. Piemēram Beļģijā ieejot mūzikas ierakstu veikalos 70) ir vecās lietotā splates un tikai 30 jaunā produkcija. Pienmēram, man ir interese pēc vecajiem 80to gadu sitezatoriem, bet vei pie mums tos var nopirkt mūzikas instrumentu veikalos, nē, te iedomājas ka tirgot var tikai jaunu preci. Tā tie veikali bezjēdzīgi aizgrūzti ar nevajadzīgu plastmasisku produkciju, tā vietā lai iepirktu paralēli vitage lietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas