Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

TP biedrei kauns, ka Vienotība meklējot vēlēšanām naudu ārzemēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SD
S
Jautājums: Kāpēc autorei nav kauns atrasties šīs partijas rindās,kuras vadībā notikusi valsts nozagšana?
vuarzazi
v
Arzemes latvieši nav latvieši, Tā var saprast Lāsma Kauniste (TP) teicienu.
Ija
I
Man atkal kauns, ka Lāsma Kauniste ir TP rindās.
Terorists
T
Vai tad nevar atrast?Ja gribētu tad atrastu,bet jautājums ir cits vai grib un atbilde būtu -NEGRIB. Un kādēļ negrib,ja valsts pārvalde labi zin kad atradīs tikai to ko grib atrast.Tātad nepakļāvīgos vai tos kas nepadalās un viņu vietā ieliek tos kas padalās vai padalīsies.Un labs piemērs būtu jau jaunākie notikumi Jūrmalā kur vienu nepaklausīgo nomaina vecais,zināmais, paklausīgais.
Dollija
D
Un kā var nezagt, ja prot "prihvatizēt", tā, ka nevar pieķert? Kā var nemelot, ja acis tik zilas un godīgas, un netrūkst kretīnu, kas, mutes pavēruši, tic visam, ko saka?
Kauniste
K
Bērnu slimnīcu ir vieglāk apzagt, vai ne ?
Terorists
T
Bet laikam jau LIELAIS ANDRIS aizmirsa pateikt šai dāmītei kad pats stāv pie Krievijas naudasmaisiem un kleņčī piķi vēlēšanām.Tā kā vietā ir teiciens,, Kāds arājs tādas vagas". Un kādas partijas,tādi arī ziedotāji,jo kā var nesolīt.
novadnieks
n
Bet ko tad Jūs visu laiku to Abreni cilājat , tie laiki arī aizgājuši, katrs mēs esam dzīvojuši savā laikā un katram ir atmiņas ,bet tāda valsts kāda ir šodien es savā jau pietiekošajā mūžā izzaktu neatceros ar faktiski 400000 bezdarbnieku ,brauc projām no kurienes atbraucis.
Tā nu tas ir...
T
Kauns ir partijai kas saucas TP bet finansē viens paputējis kampējs,kam draud bankrots ja netiks ja netiks valdībā lai sakārtotu likumus pēc savām vajadzībām. Ārzemju latvieši nav muļķi saprot kas ir īsta tautas partija,tai arī ziedo.
zika
z
Man milzīgs kauns,ka vēl joprojām eksistē TP -tāda nekauņu un meļu partija !
a
a
ZAGT UN MELOT IR KAUNS!
Vientulais vilks
V
LABAK griesties, pie ARZEMJU ,latviesiem ,neka izzagt valsti.uz ko tautas partija ir LIELMEISTARI.
sudrabs
s
Ko nozīmē politiskā prostitūcija,ir viegli izskaidrot,pasaules čempione Lāsma Kauniste,PSRS laikos nesāta uz rokām,PSRS Nopelniem bagātā sporta meistare ir pēkšņi kritusi Mākoņtēva apkampienos.Bet Mākoņtēvs neko nedara par velti-ja viņš nespēj piesaistīt Jāni Lūsi-tad lūk-Lāsma Kauniste.Bet vai daudzi Jūs atceras,gados paveco kundzīti.Godaprāts Jums liktu paklusēt,vai iestāties par jauno sportistu aizstāvību,neviss mesties Mākoņtēva apkampienos.Jūs kundzīte Lāsma Kauniste domājat ka no vēstures ir izzudis tas mirklis kad Leonīds Iļjičs Brežņevs Jums dāmīte pasniedza augstu apbalvojumu-manā arhīvā ir ši bilde-un tapēc labāk neaiztieciet Ģirtu Kristovski un viņa komandu-Jūsu laiks Pasaules čempione Lāsma Kauniste šobrīd jau ir vēstures mēslainē-jo politika priekš Jums ir viena šmucīga lieta.
ak
a
klauni. visi kā viens.
NPPIP Viesturs
N
Laikam nesaproti, ko nozīmē politiskā prostitūcija. Mēģināšu izskaidrot. Prostitūcija pēc definīcijas ir seksuālu pakalpojumu sniegšana par naudu, respektīvi guļ ar visiem, kam ir nauda. Politiskā prostitūcija ir līdzīga, tikai izpaliek seksuālo pakalpojumu sniegšana. Vienotībā ir divas politisko prostitūtu partijas - PiS un SaCePums. PiS sastāv no TēBīšiem un JēLīšiem. SaCePums sastāv no TēPīšiem. Motīvi, kāpēc viņi aizgāja no iepriekšējām partijām, bija tuvojošās pašvaldību vēlēšanas. Tāpēc tieši vienotība ir politiskās prostitūcijas meka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas