Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

TP dēļ vēl uz nedēļu atliks izšķiršanos par amatu Jakānam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāčplēsis
L
Patiesais latvju tautas līderis ir Kangarovichs, seko līderim!!!
nu,nu
n
Kaa noriebies tas Jakans un TP !!!
lno
l
Kārtējais TPJO bērns ar īpašām vajadzībām:)
Bauma
B
Visa kontrabanda maksā nodevas mākoņiem. Ja mainīs pašu galveno vidistu, naudas plūsma mākoņiem apstāsies, viņam būs jāiet pelnīties par santaklausu.
!!!
!
likvideeet visas šiiiiiis te korumpeeeeetaaaas PARTIJAS UN STRAAADAAT NORMAAAALI !!!!
Phoenix
P
TP - nopietna partija??? Tiešām??? VID visus šos gadus ir bijis jumts TP barotuvei. Un tagad Jakāna rotācijas legalitāti vērtēšot KNABs ar TP ielikteni kā vadītāju. Redzējām jau ST spriedumus par pensijām un Abreni. Arī tur TP ielikteņi rosās.
no apollo par Kraukli
n
Rozīnīte 21:24 25.Jan. Nu gan deputāta, TP pārstāvja, kurš tā metas aizstāvēt VID bijušo šefu Jakānu, cienīgs domu gājiens. Ko tad var gribēt, lai VID administrē nodokļu iekasēšanu, ja Jakāna aizmugure atbalsta aplokšņu algas?! Pēc šādiem saukļiem,šķiet, viss ir skaidrs, kāpēc tautiešiem tā vajag noturēt Jakānu amatā. Kā tāds kraukļveidīgais var būt deputāts? Tautas pārstāvis? Ha! Murgs!
kauns
k
man ir kauns,ka valdībā darbojas kā privātbodītē, tai laikā,kad jāizdara ļoti radikālas lietas vastī un valsts ir jāizved no krīzes JL tikai cīnās par pozīcijām,tas ir briesmīgi,un vēl ar tik klaji melīgiem paņēmieniem.
Absurda teātris
A
Absurda teātris! Nopietni cilvēki lauž šķēpus, taisa briesmīgu traci, nezina, ko darīt ar vienu neizdarīgu darboni Jakānu. Nopietna partija - TP - kļūst par apsmieklu. Tautas partijai nav darba: par ekonomiku nespriež, par tautas labklājību - pasarg dievs. Skalda matus , nodarbojas ar klačām, uzvedas, kā tirgus sievas. Patiesībā tā nekad neuzvedas tirgus sievas. Par ko TP deputāti saņem algu? Par skandāliem, tračiem. Darbu nav! Kauns TP!
TV
T
...Dz.Jakāns tiesāsies par atjaunošanu amatā un uzvarēs, tā valstij radot zaudējumus. Valstij zaudējumus rada tautas partija ar savu vēlmi paturēt Jakānu TP izdevīgajā amatā, lai varētu iespaidot nodokļu iekasēšanu. Par pilnīgu absurdu jāuzskata Kraukļa runa radio par nodokļu nemaksāšanu Latvijas valstij. Tik noziedzīgu attieksmi var pieļaut tikai TP!!!!!!!!
Juhans
J
Nekur neroēs.
who cares
w
2. pieļauj, ka šā pakļautībā esoši polisimeņi noklausās sarunas.
who cares
w
"Gribētos beidzot zināt, ko Jakāns ir ļaunu nodarījis?" === Pārlieku aizraujas ar sportu.
Phoenix
P
20;51 domāts Tev.
Phoenix
P
Visu ko Tev varu jautāt ir: 'vai tad Pāvests nav katolis???' Ir labi ka tādi kā Tu ik pa laikam komentos parādās, bet ar laiku jau apnīk ar demagogiem cīnīties. Mani tik uztrauc Latvijā pieaugošais korupcijas līmenis. Dažos portālos, kā piemēram Delfos, vari rupji lamāties uz nebēdu, bet tiklīdz izteiksi kādu politisku nostāju, vari tikt izmests uz nenoteiktu laiku. Interesanti ir tas, ka šie 'nepatīkamie politiskie uzskati' ik pa laikam administratoriem mainās. Laikam atkarībā no tā, kura politiskā partija uz doto brīdi ir samaksājusi vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas