Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

TP Eiroparlamenta vēlēšanu saraksta līderis - Pīks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aka
a
a kur Runcis Renārs??
janis
j
Delfos bija rakstīts, ka cilvekus motivēšot piedalīties Eiropas vēlēšanās un maksāšot eur 500. Kur to naudiņu varēs saņemt?
Sirsnīgas sarunas
S
Ceru ka Jūs pie reizes tā sirsnīgi parunājaties arī par dažām kino teātra, autobusa, privatizācijas un citiem darījumiem.
brīnumzeme
b
Piedodiet, bet dažus gadus atpakaļ redzēju/dzirdēju arī kā Piks runāja kāda BBC raidījumā kopā ar eiroparlamentāriešiem no citām zemēm. Salīdzinot ar pārejiem - Pika līmenis nožēlojams. Mana piebilde bija tikai par Pika "inteliģentumu"; tas, laikam, ir tas PR zīmols vai gājiens ar kuru TPisti viņu bīdīs (to var redzēt šeit komentāros), kaut gan tam nav īsta seguma.
to:brīnumzeme
t
Esmu ar Pīku diskutējis par daudzām lietām. Man patīk, ka viņš nevairās ne no vienas no tēmām. Rīgas mēri noveļ atbildību viens no otra savā lietā par Dienvidu tiltu, bet Pīks mums analizēja situāciju it kā viņš būtu atbildīgs par visu valsti.
Vientiesība
V
Nav jau problēma ar Pīku, bet ar visu oranžo sarakstu. 1998.gadā, tie, kas balsoja par TP, taču nevarēja paredzēt, ka viss politprojekts radīts tikai un vienīgi Šķēles ģimenes vajadzībām. Viss pārejais-likumi, MK noteikumi tika pakārtoti vienam mērķim-kampēja ēstgribas apmierināšanai. No koģenerācijai līdz kāpu aizsargjoslas platumam, no kuģniecības līdz Ķīšezera piekrastes privatizācijai, no Lattelekom līdz Latvenergo vadībai-visiem bija jākalpo Šķēles interesēm. Vai inteliģentais Pīks to nezin ? Tagad tas viss podā. Ko nu ?
to:brīnumzeme
t
mani vecāki mācīja cienītt vecajos un sirmās galvas. Šobrīd jaunie korifeji kāppj pāri sirmajām galvām. Kāds ir sausais atlikums - valsts iet bojā.Pīks - ar viņu tikties ir viegli, sazvanaties, viņš ir viegli pieejams.
Žuks
Ž
Ņemot vērā pensionāru sociālo nodrošinājumu, to vēl var saprast, ka Paegles kundzei kā īstai TP pārstāvei ir svarīga nauda - netika ANO, varbūt izdosies EP vēlēšanās. Bet ko Briselē meklēs pārējie TP veterāni - plintnieki - ne svešvalodu zināšanu, ne ekonomiskās vai juridiskās izglītības, dažam labam gan ir SKIFA diploms.. Bet vai ar to pietiek? Jā, pietiek, lai pataisītu Latviju par zemi no kuras nāk vislielākie kretīni!
to:brīnumzeme
t
ja jau tu pazīsti Pīku kopš kino laikiem, tad vai nu tu esi čekists, vai caurbira. 1988 gadā Pīks (toreiz Piks) bija Padomijā pirmais kolektīva ievēlētais vadītājs (atsķirībā no RAF kompartijas approbētā Boserta kura "demokrātisko ievēlēšanu " lika par piemēru visai PSRS) , kuru ievēlēja kolektīvs pirmajās atklātajās vēlēšanās. Kompartijas kandidāts kinostudijas vēlēšanās tika izsvilpts Arī pirmais Neatkarīgās Latvijas karogs tika uzvilkts Rīgas kinistudijā!
lno
l
Izturiibu jaunieshiem! ________________ Latvijas karodziņus bradājot:)
brīnumzeme
b
Nu ja Piks skaitās TP "inteliģence", tad ir vēl bēdīgāk kā iedomājos...(arī viņu pazīstu kopš kinostudijas laikiem). Un kam, lūdzu, Lavendelis skaitās konkurence? Laikam tik tiešām dzīvojam muļķu zemē - sen jau laiks bija visiem šiem Pikiem un Lavendeliem aiziet pensijā.
Juris
J
Labs un spēcīgs saraksts. Neesmu TP biedrs, bet noteikti balsošu. Labi un pieredzējuši līderi.
pārdomas
p
Pīks ir TP inteliģence un sirdsapziņa. Pazīstu viņu kopš viņš bija mākslinieks. Ja tiks zaudēts Pīks, tad...
Turība
T
Šķēles politbizness saskāba, sestdien cepsim jaunu partiju.
inteliģence
i
Kā vienmēr pērkami, par vienu braucienu uz Briseli balsojam par Pīku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


JL līderis Eiroparlamentu vēlēšanu sarakstā - Kariņš

PCTVL iekļāvusi EP vēlēšanu kandidātu sarakstā eiroparlamentārieti no Itālijas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas