Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP frakcija rīt atklātā sēdē tiekas ar Repši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu
N
tas eleganti neizskatas. tā var eleganti atrauties arī
Nu
N
100% taisnibu tu saki, tikai aklais un kurlais to nesaprot. TP uzrāda tādu intelekta trūkumu, ka tas jau kļūst nepieklājīgi. jo iznāk, ka nopietniem cilvekiem, lai nesāktu smieties vai bārties, jātaisa nopietna seja un jāuzklausa šitie teksti. Muižniece, tu esi vienkārši komiska
Berta
B
Posta partija grib vispirms panākt kadastrālo vērtību pārskatīšanu, tajā skaitā, koeficientu, un tikai tad balsot par šo likumu. Bet tik ilgi viņiem nesanāks novilkt, jo ne SVF, ne Almunja nedos šiem tik labu iespēju noplicināt valsts budžetu un apdraudēt aizdevuma atdošanu. Tā kā spukās nu ir TP.
jumors
j
Kā jūs nesaprotat- ja uzstādījums bija- bagāta Latvijas Tauta, tad neviens cits tautu nedrīkst pārstāvēt, Tauta ir tikai tā ,kam ir partija. Debešķīgs idiotisms un intrigu profesionālisms.
Lelle
L
Derētu sito tikšanos laist TV, lai tie oranžie pļūtīzeri turpina vien piesmirdināt gaisu...
kopeika
k
Nu, ko tas sievišķis Muižniece atkal nav ne dzirdējusi, ne sapratusi?! Nekaunīgi smīkņājot, eleganti laiž muļķi.
tjotja Motja
t
Tautas Partijai jāmaina nosaukums. Tā nedrīkst saukties par Tautas partiju, jo tā ir pret tautu.
Viesulis
V
Repše, aiziej rīt un tos tarakānus izkvēpini ar savu domu gaišumu un vērienu!
V
V
Nekavējoties ieviest 0 deklarāciju un konfiscēt visus nolaupītos īpašumus un citas materiālās vērtības, ar to pietiktu vairāku turpmāko gadu budžetiem, neko neaizņemoties!
Oskars
O
REPŠE UZVELC BRUŅVESTI , SAVĀDĀK TEV ATŅEMS VISU MILJARDU.
beta
b
Man tas mazināmais cipars jau sapņos rādās - 500 miljoni, Muižniece nav pat dzirdējusi... Varbūt posta partijai sākt ar ausu mazgāšanu...
Bronks
B
Nu klaunu bars!!!! Muižniece laikam nepazīst Bičevski:)
Mikija
M
Diezgan ticami, ka arī pēc tikšanās ar finanšu ministru TP nespēs profesionāli diskutēt par 2010.gada budžets sabalansēšanu, jo var paredzēt vairākus praksē pielietotus "excuse" - vai nu nesaprotami skaidros, vai nu kaut ko slēps, vai arī šantažēs un draudēs. Diemžēl šāda attieksme pret budžetu un pašu uzņemtām saistībām (arī ieviest NĪĪ nodokli) nodara kaitējumu Latvijas reputācijai un kredītreitingiem.
Berta
B
Protams, tā bija milzīga kļūda - laist TP valdībā. Un vispār - nekas nemainīsies pie šī saeimas sastāva, bet ar katru dienu būs vēl sliktāks ekonomiskais stāvoklis. Kad vienreiz Zatleram pieleks, cik lielus zaudējumus rada šī saima? Un kurš atbildēs par nu jau Zatlera bezdarbību, ko? Pat LR Civillikumā ir paredzēts atmaksāt zaudējumus, bet te ir runa par izlaupītiem vai tīšuprāt ar saeimas, VID un FM palīdzību neiekasētiem vismaz 30 miljardiem! Ja valstī varas nav, bet ir bezatbildīgo, gļēvuļu un laupītāju banda, tad tautai ir atļauts pašai īstenot demokrātijas likumus un nomest jebkurus sabotētājus. izskatās, ka līdz tam nav tālu.
He he... dzerim
H
Arī no pilsoņu nauda jāņem, ja ir plāns kā pilsoņiem šo naudu atdot! Bet nekāda plāna un, galvenais, reālas DARBĪBAS nav, jo ne dumrovsk'ts, ne repšulis nekad savā dzīvē neko nav radījuši, viņi ir dzīvojuši savā KOMŪNIZMĀ KO SAUCA PAR LATVIJAS BANKU UN SMILTĪS SPĒLĒJĀS AR SVEŠU NAUDU, KO DARA ARĪ ŠODIEN BEZ SAJĒGAS! Ja MP ir mājas saimnieks (t.i. Latvijas), tad viņam jānāk tautas priekšā un jāsaka, ko viņš darīs, ko jādara tautai un kāds būs rezultāts! Un tad tauta būs gatava arī varbūt pēdējo atdot, lai tā MP vīzija piepildītos! Bet kas tagad? MP kā tāds skolas puišelis kaut ko rūc zem deguna un boksterē, ka puikas šo neklausa (ierēdnīši- maitas), oļigarki šo aiz ausīm raustot, bet galvenais- taukpurni šo kā sojuzņiku redz sabotējot... Zini es tādu priekšnieciņu pat par cūku fermas direktoru neliktu, jo viņš tak rukšus nomērdētu badā, nerunājot par Tautu un Valsti! Naudu dod varošiem cilvēkiem, lai tie naudu radītu, bet nevis ņauduļiem, kas tikai gatavi notērēt... Naudas pelnīšanas plāna nav, tāpēc ir pat stulbi prasīt naudu papildus notrallināšanai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas