Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TP kongresā simtiem delegātu - arī Pauls, Demakova, Segliņš, Spurdziņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolotāja
s
ko tur meklē demakova viņu vispār pie atbildīgiem amatiem laist nedrīkst
dienaskārtība
d
Par Tautas Partijai sen jau piespriestā miljons latu soda naudas samaksu valsts budžetam kongresā izdevās noklusēt, jo tas būtu tikpat kā runāt par striķi mājā, kurā saimnieks pakārties. Saimnieks pļeperēja savu veco skaņuplati, veterāni snauduļoja
Oskars
O
Man KAUNS par PAULU !!!!!!!
Kaššķēlis Dumzālāns
K
Lūk, šķēlem pat Tvaika iela nepalīdz - paliek arvien dumjāks un drīz jau kājas atšaus, ko nu te par KLM uztraukties - sīkums!
DOMBROVSKIS -KAŠPIROVSKIS
D
KLM tevi sen jau gaida Tvaika ielā,jo acīmredzot psihiatru psihodrāmu seansi tev nav līdzējuši.
par prātu
p
Ja jau kādam tajā mērgļu bandā būtu prāta, būtu labi, bet tāpēc jau nav jāskauž (jo Dievs prātu dala ne pēc piederības kādai partijai) - jums izpratne tā aplami iestādīta.
sapratne
s
Protams, tante, ka jāsmejas! Sadomājuši pēkšņi - saprātīgu politiku un sociāli atbildīgu ekonomisku politiku! Tātad, visus tos gadus bija nesaprātīga un neatbildīga, un nu pēkšņi - viņi labosies, it kā būtu no pagāniem par Dieva bērniem palikuši! STUNDĀM, taču, JĀSMEJAS!
DOMBROVSKIS -KAŠPIROVSKIS
D
Ēlerte Pleibojā (novīšanu veicinošajā versijā) izteicās, ka 1) laikā, kad visos citos modās apziņa un tie gaismas ātrumā un lielā riebumā attālinājās no padomiskās ideoloģijas, viņa iestājās PSKP, lai viņu uzklausītu - kur te tā laika vēsmu morāle un ētika?, 2) kukulis ārstam viņas rokās bija tikai pateicība. --- TP atgūsies,jo patiesajam partijas pamatkodolam ir sveša ši Vienotības morāle.
monstru kongress
m
Visi rīkļu rāvēji alkst revanša - veca lieta. Sile pamazām tukšojas, bet alkas to piepildīt - nepārvaramas.Plēsoņu dzīres!
Fux
F
Ja TP tiks atzīta par noziezīgu organizāciju, incanti, vai muzikants Pauls arī saņems kādu sodu? Jo gadiem ilgi atbalstījis...
ak, vai!
a
Paši laikam vēl joprojām nav apjautuši, cik "ļoti" tauta viņus mīl! Gara nabadzība!
kindzulis
k
Mironim acis jāaizver ar godu un cieņu!
Viesulis
V
Būs brīnums, ja šie kaitēkļi pieņems rezolūciju, kurā atzīst savus noziegumus pret tautu un labprātīgi padodās policijai!
Tribunals
T
o ja uzputigais klimpermanis atkal paplinkshkjinas kadu primitivu,bernu muzikas skolas limenja diktata `kompoziciju` un chekistu bandas demoralizetie pusedushie bauri iesligs letargiskaja kgb specdienestu izplanotaja sarkanbaltsarkani izmaletajaa miegaa,vai varbut tomer beidzot celsies patiesas Brivibas atgushanai,un kremla bandas loceklu tiesashanai ddd
purveklis
p
pēc čarkas, lašmaizītēm un rasola, tēpistu galvgalis varētu pačukstēties par stiklinieku ložas (Legitimus Ars in Vitrum Speculum) izveidi. Šitais amats un serviss pēc Pārdaugavas piramīdas pabeigšanas baros ne vienu vien oranžu paaudzi. TP logo var nedaudz pamainīt - augšējo ejakulātu nedaudz spicāku un būs okidoki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas