Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP līderi: Liepnieka prognozes par TP pāragras

Tautas partijas (TP) bijušie līderi Atis Slakteris un Aigars Kalvītis uzskata, ka polittehnologs Jurģis Liepnieks šoreiz būs kļūdījies attiecībā par Tautas partijas startu pašvaldību vēlēšanās, kas gaidāmas 6.jūnijā. J.Liepnieks iepriekš medijos pauda savu prognozi, ka TP neiekļūs nedz galvaspilsētas lēmējvarā, nedz arī pārvarēs 5% barjeru nākamajās Saeimas vēlēšanās. To J.Liepnieks savulaik ir vadījis TP premjeru birojus.

“Dažādi prognozētāji dažādi ir prognozējuši, man partija bija jāvada smagā brīdī, kad Andris Šķēle beidza savu politisko karjeru, nu tad to prognozētāju netrūka. Vēlēšanas mēs uzvarējām. Šodien par to priekšlaicīgi runāt, ir pietiekami nopietna politiskā un ekonomiskā situācija, domāju, ka katram kārtīgi jādara savs ikdienas darbs,” Dienai sacīja A.Slakteris. A.Slakteris par partijas līderi kļuva 2002.gadā, kad kandidēt uz šo amatu atteicās A.Šķēle. 2006.gadā partijas līderis tika pārvēlēts.

Arī A.Kalvītis, kurš šajās dienās izšķīries nolikt deputāta mandātu, ir pārliecināts, ka partijai vēlēšanās rezultāti būs labi.

“Tautas partija ir ļoti labi organizēta, ar ļoti plašu pārstāvniecību visā valstī. Esam ļoti daudz darbu paveikuši un man nav nekādu bažu, ka partija varētu slikti startēt vēlēšanās. Mēs noteikti nostartēsim normāli pašvaldību vēlēšanās. Tas, ka šobrīd ir tāds pagurums, tas katrai partijai ir gadījies, un gan jau Tautas partija tam tiks pāri.”

Viņš apliecināja, ka varētu turpināt “palikt apritē” kā, piemēram, no lielās politikas aizgājušie Gundars Bērziņš un A.Šķēle, kas presē parādījušies ar dažādiem paziņojumiem, izraisot plašas diskusijas sabiedrībā. “Nevar jau vienā dienā aizšķirt dzīves lappuses, varu palīdzēt, pakonsultēt kādus jautājumus, izmantojot savu pieredzi,” Dienai sacīja A.Kalvītis, kas tautas kalpa mandātu noliek 1.aprīlī.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas