Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

TP: ministriju skaits ir tikai daļa no plāna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lex
L
Ak jā, runājor par Attīstības ministriju, kas tagad kaut ko attīstīs (ko līdz šim nespēja ne RAPLAM, ne Ekonomikas ministrija, kurām šāds uzdevums, ja nemaldos, ir nolikumā). Ierosinu uzcept arī Valdības, Saeimas un Zatlera prestiža celšanas ministriju. Vislabāk arī tādu likumu pieņemt.
Lex
L
Būtībā - nevis reorganizācijas plāns, bet plāns TP glābšanai nākamajās vēlēšanās. Skumji, bet varu saderēt, ka viņus ievēlēs. Un visi "labie darbi" būs aizmirsti. Vislabāk tajā plānā man patīk "ideja par valsts pārvaldes funkciju lielāku nodalīšanu ministriju lemšanai, tādejādi par daudziem lēmumiem, atvieglojot MK". Reāli dzīvē tas nozīmē, ka kāda TP vadīta ministrija pieņems ārējus normatīvus aktus, piemēram, par aizsargjoslu apbūvi, atkritumu apsaimniekošanu, KNAB kontroli, utt. utjp.
Jaunietis
J
Tev taisnība - Tautas partija tagad ir vienīgie domā pareizā virzienā. Pie tam, vispareizākais tagad būtu ātri Godmaņa vietā ielikt Zalānu.
Aleks
A
Bet, kas notiek Latvijā! Partija, kura novedusi manu valsti līdz sabrukumam, tagad, pēkšņi no šodienas, nedomās par šaurajām partijas interesēm, bet sāks kaut ko stutēt uz drupām, kuras pati radījusi. Kura no partijām pēdējos 2 mēnešos ir domājusi par mani, kā vienkāršu pilsoni. Šogad tikai nepārtraukti tiek strādāts pie ministru krēslu iespējamās pārdales. Zālāns viens pats nekas nav. Viņš ir viens no viņiem. Tikai vēl nav paspējis sakompromitēties, kā Šlesers vai Slakteris.
ihaha
i
Attiistiibas ministrija bez attiistiibas! Tur par zirgam jaasmejaas! Un ministriju skaita samazinaashana arii ir tikai darbiibas imitaacija, apvienojot neapvienojamo. Daudz svariigaak buutu uzpuusto ministriju darbinieku skaita samazinaajums. Nav nosleepums, ka ministrijaas izveidoti Gaisa Maisiishanas departamenti. No tiem tad arii vajadzeetu tikt valhaa.
viesis
v
plāns ir pats labākais - tas nekas, ka nav vēl gatavs un nevienam nav vēl zināms. Un tagad ir iespēja tajā sarakstīt jebko - tas jebkurtā gadījumā ir un būs labākais plāns. Malacis prezidents! Godmanis zināja, ka vajag reorganizēt - tātad bija aprēķini, shēmas, pamatojums, argumenti. Koalīcija tjipa nepieņēma. Tad Zatlers pārliecināja Godmani - tātad Zatleram bija vēl kapitālāki aprēķini un pamatojums. Tik mums no tā visa laikam nekas nav jāzina. Man jau patīk.
Aito
A
TP Kuldīgas domes deputāti lēma, ka šogad pašvaldības vadītāja Inga Bērziņa reprezentācijas izdevumiem drīkst tērēt līdz Ls 540. Šais tēriņos ietilpstot visi izdevumi, kas saistīti ar delegāciju un atsevišķu personu uzņemšanu, amatpersonu vizītēm. No Kuldīgas attīstības aģentūras(kur Bērziņai pieder kapitāldaļas) domes nomātajai automašīnai Citroen C5, ko lieto I.Bērziņa, atļauts iegādāties degvielu līdz 2400 litriem. Automašīnas uzturēšanai(autostāvvietu samaksai, tīrīšanas līdzekļiem, mazgāšanai) drīkst tērēt Ls 300. MORĀLE - pati sev iznomā mašīņu!!!
Sieksts
S
Cik no tā plāna esmu dzirdējis, man tas izklausās visai jēdzīgs. Tikai jācer, ka tiks arī līdz galam pabeigts un ieviests, nevis politisko cīniņu dēļ nočakarēts. Zalāna partija laikam vienīgie domā pareizā virzienā.
KArlis
K
Ko tas Zatlers ar Godmani tur nevar sadaliit. Zalanam viss skaidrs, lai aiziet un vinam uzprasa, kadas problemas?
Selga
S
Kas taa par neticeeshanu. Cilveeki vismaz kaut ko dara lietas labaa. Un kaa kaads kaut ko dara, tas uzreiz liekas aizdomiigi. Nujaa, varbuut arii ir jociigi - TP izceljas ar dariishanu, kameer citi seezh un pukst.
x
x
papildus sheit jau apspriestajam, liekas nesparotami, kapec kultura un izglitiba nav ne savstarpeji papildinoshas, ne lidzigas? :) pat , ja tas shobrid ta ir, vai tam ta japaliek?:) ka vidi var pakljaut islaicigam pelnjas interesem?:)
skots
s
Tas, ka leiši tikai tagad domā par SVF kredītu, pa lielam nozīmē to, ka viņiem ūdens nesmēlās mutē tad, kad Latvijas valdībai nebija kasē naudas, lai samaksātu algas valsts pārvaldē un sociālos pabalstus. Latvija arī var nonākt līdz lata devalvācijai - SVF kredīts (pareziāk, 7.5 miljardu iemešana melnā caurumā) negarantē, ka tas nekad nenotiks. Jaunie autiņi, dzīvokļi un mājas balstījās tieši uz to, ka celtniekiem tika maksātas Ls 1000 algas, kas bija pilnīgi nesamērīgas ar ražīgumu, kvalifikāciju un izglītību. Tika lobēta un pieļauta NĪ burbuļa augšana. Tagad nonākam pie secinājuma, ka celtnieki gandrīz nevienam nav vajadzīgi, par Ls 1000 algu viņi vēl ilgi varēs sapņot, bet bez jauno dzīvokļu celtniecības Latvijas ekonomikā vairs nekā nav. Tātad nav vairs nozīmes jauniem autiņiem un mājām, jo nav darba, kur varētu nopelnīt naudu kredītu atmaksai.
loms
l
Tāda sajūta ka puiši te kuļ ūdeni lai varētu pa kluso visādas zivju audzētavas un lidostas pabalstīt, pieprivatizēt a pēc tam kaut plūdi. Ceru ka kļūdos bet uzvedība ir tieši tāda. Rada sabiedrībai ilūziju par neko a tikmēr pa kluso zivisss lidmašīnas un vēl kautkas tiek smuki savākts.
Kostja
K
Vēl ļoti nepieciešama ir ministru apmācības ministrija.
zaza
z
doamaju, ka vins blefo ! Nekada plana vinam nav

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas