Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

TP palielina atbalstītāju skaitu saviem Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!!
!
Ja Saeima pieņem likumu par savu atlasšanu,tas nozīmē ka tā atzīst savi par rīcībnespējīgu. Tādā gadījumā būtu jāaizliedz šiem deputātiem piedalīties nākošajās vēlēšanās,jo tie neattaisnoja tautas doto uzticību. Tas būtu tikai loģiski.
Kurmītis
K
Hi-hi te nu redzam TP piekto kolonnu. Kam vēl nav skaidrs , kas un no kādas austrumu zemes vada mūsu valsti un kam kalpo godmanis.
Šampēteris
Š
Stabila koalcija ar nemainīgu kopējo balsu skaitu pirms un pēc ārkārtas vēlēšanām - TP+SC.
Kombinācija
K
Tātad arvien lielāka iespēja, ka TP plāniņš izdosies. Jaunas vēlēšanas un SC valdība, kurai astē vecie oligarhi. Latviskajai opozīcijai nav kapacitātes būt par vērā ņemamu alternatīvu. Vienīgā izeja ir tautas pašorganizācija veidojot jaunu alternatīvu (piesaistot arī esošo opozīciju, bet ne kā galvenos). Izskatās gan, ka šī izeja ir tīri teorētiska pagaidām.
Jesus
J
Satversme obligāti jāgroza!Tautai j;abūt lielākai teikšanai.Nost pašreizējo saeimu un valdību!Jaunu vēlēšanu likumu!
janis
j
Valdība, prezidents un opozīcija ir pierādījuši, ka "grudri runāt nav malku skaldīt". Ļausim viņiem iet par skuju taku...
1905/2009
1
Saeima Godmani kontrolē gan un spēj to izdarīt! Suns rakts kur citur: tauta nespēj kontrolēt saeimu; tautai neizdodas panākt, lai saeima Godmani kontrolētu visas tautas, nevis kliķes interesēs. Citādi nemaz nevar būt, jo šī jau nav tautas saeima, šī ir naudasmaisu saeima.
drakons
d
Pilnībā piekrītu. Atlaist Saeimu.
Aklais
A
Vai nav smiekligi, ka pardesmit cilveku klikje savas mantrausiibas labaa ir gatava mainiit valsts satversmi???
xZ
x
Pirmajā daļā nepeikrītu. Saeima patiešām nav spējīga kontrolēt, jo joprojām ir tikai balsošanas mašīna valdībā un partijās pieņemtajiem lēmumiem. Un pat nevēlas kaut ko kotrolēt.
Kaspers
K
Urbanoviča apgalvojums, ka saeima nav spējīga kontrolēt valdību ir pārsteidzīgs. Tuvāks patiesībai būtu apgalvojums, ka Godmanis nespēj vadīt valdību. To pierāda Ingūnas Sudrabas informācija par naudas līdzekļiem, kas iestrēguši dažādās valdības ministrijās. Vai drīkst būt tāda situācija, ka valdības vadītājs nezina, kur glabājas bez pielietojuma simtiem miljonu latu?
dzeris
d
Par nožēlu, opozīcija sevi paeādījusi, kā lētus populistus, kurai aste kājstarpē, tikko ka nonāk l;īdz reālai darbībai, nu ko tā baidās pieņemtto TP priekšlikumu, kādas vēl likumu izmaiņass gaidīs, kurš tad tos aģitācijas likumus ievēros. TP, vai? Labājk jau droši pasēdēt saeimā vēl pāris gadus un parakstīt raudulīgus blogus, nekā rīkoties? Nožēlojami, lielie "stratēģi"! Un ja jau prasīt atkāpšanos, tad arī prezidenta, un arī visu privilēģiju likvidēšanu, tad varbūt nāks, kas grib strādāt, nevis locīties un ceļot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas